www.neformat.com.ua


Новости Статьи Рецензии Ивенты Форум Facebook Telegram Twitter YouTube Instagram Mixcloud SoundCloud
Переключить в мобильный режим
Вернуться   Форум www.neformat.com.ua > Music > Other > Alternative

Alternative Список групп раздела | nu metal, rapcore, alternative rock, mall emo, etc.

Метки: nu metal
Ответ
Опции темы Поиск в этой теме
Непрочитано 23.07.2007, 22:22   #1
mp3 320 kbps
+/- Информация
Репутация: 33
США System of a Down




Склад гурту:
Сердж Танк'ян (21 серпня 1967) - вокал
Дарон Малак'ян (18 липня 1975) - гітара, вокал
Джон Долмаян (15 липня 1973) - ударні
Шаво Одадж'ян (22 квітня 1974) - бас-гітара, бек-вокал

Про учасників: Всі вони - "американські" вірмени. Тільки один з них - Шаварш "Шаво" Одадж'ян - народився у Вірменії, звідки згодом емігрував разом з сім’єю.

Биография

1. Як все починалось.
Все почалося в 1993 році. Саме тоді в Лос-Анджелесі в музичній студії зустрілися Сердж Танк'ян (який тоді очолював невеличку фірму Ultimate Solutions, яка виробляла програмне забезпечення, і одночасно грав на клавішних у місцевій групі) і гітарист Дарон Малак'ян. Через невеликий проміжок часу вони, разом з ударником Андроніком "Andy" Хачатуряном, створили свою групу, яку назвали "Soil". Трохи пізніше до групи приєднався Шаво Одадж'ян, який спочатку виконував функції менеджера, а в 1995 році став постійним басистом групи. В той же час в "Soil" виникають суперечки, і ударника Андроніка "Andy" Хачатуряна заміняє Джон Долмаян.
2. Назва групи.
В тому ж 1995 році хлопці вирішують змінити назву групи. Основою для нової назви стає вірш Дарона - "Victims Of A Down", тільки перше слово міняють на "System". Ось що каже Сердж: "Назва виникла від вірша Дарона. Він запропонував нам назву, і ми вибрали слово "System" як точніше, сильіше слово, воно придає назві зміст "цілого", замість окремих людей - це суспільство!!"
3. Стиль перших виступів.
На творчість системників ще в молодості вплинули різні групи і стилі: http://www.neformat.com.ua/forum/pun...-kennedys.html, http://www.neformat.com.ua/forum/metal/7073-slayer.html, http://www.neformat.com.ua/forum/met...bid-angel.html, http://www.neformat.com.ua/forum/cla...7967-kiss.html, http://www.neformat.com.ua/forum/cla...e-beatles.html, http://www.neformat.com.ua/forum/cla...-zeppelin.html, http://www.neformat.com.ua/forum/alt...-deftones.html, а також вірменський співак Гарот Памбоук'ян. В результаті ми отримали унікальну суміш музичних стилів. Спочатку група виступала тільки на розігріві, але у досить відомих і популярних груп: http://www.neformat.com.ua/forum/alt...8-incubus.html, http://www.neformat.com.ua/forum/alt...2-soulfly.html, http://www.neformat.com.ua/forum/alt...mp-bizkit.html, Slayer і навіть http://www.neformat.com.ua/forum/cla...k-sabbath.html. Але з часом у хлопців почали з’являтися фанати завдяки їхній неперевершеній музиці і живим виступам.
4. Перший сольний виступ і контракт.
Їхній перший сольний виступ відбувся в Roxy (Голівуд). За словами учасників, саме тоді їх помітили групи Manhole, Human Waste Project і Engines Of Aggression. На одному з концертів був присутній продюсер і директор American Recordings Рік Рубін. Але спочатку група відмовляється підписуватися на його лейблі - це Ріка не ображає і він просто приходить на концерти SOAD як простий фан. Згодом, у 1998 році група все-таки підписує з Ріком Рубіном контракт на альбом "System Of A Down"
5. Шлях на вершину.
В наступні роки SOAD активно їздить з концертними турне. Вони виступають з такими відомими групами, як http://www.neformat.com.ua/forum/met...metallica.html, Slayer, Limp Bizkit, Black Sabbath та іншими. Поступово група стає все біьлш популярною. Але справжній вибух відбувається після виходу другого альбому "Toxicity" в 2001 році. Цей диск стає золотим. Група їздить по всьому світу з концертами. Буквально за невеликий проміжок часу з маловідомої групи SOAD перетворився в справжнього рок-монстра, який збирав повні стадіони і концертні зали.
6. Steal This Album!
Наступний альбом мав вийти в 2001 році, але незадовго до цього з студії, де записувалась група, були викрадені неготові треки і розміщені в Інтернеті. SOAD, щоб не розчаровувати своїх фанів, швидко випускає напівсирий альбом з відповідною назвою - "Вкради цей альбом!".
7. Mezmerize/Hypnotize
В 2005 році гурт випустив подвійний альбом Mezmerize/Hypnotize, що скаладався з двох частин, які вийшли з різницею в півроку. Mezmerize, перша частина, вийшов в травні 2005 і був добре оцінений критиками. Цей альбом одразу ж ввійшов на перше місце в чартах Сполучених Штатів, Канади, Австралії та багатьох інших країн. За перший тиждень по всьому світі було продано понад 800,000 копій. Сінгл B.Y.O.B. виграв премію Греммі. Після релізу Mezmerize група проїхала з турне через Сполучені Штати та Канаду разом з гуртами http://www.neformat.com.ua/forum/roc...ars-volta.html та Bad Acid Trip. Друга частина албому, Hypnotize, вийшла в листопаді 2005. System of a Down став єдиним в історії гуртом, крім The Beatles та DMX, що випустив два альбоми за один і той самий рік. Сінгл Lonely Day, що вийшов в березні і зараз номінований на премію Греммі.
8.Hiatus
13 серпня відбувся останній концерт Озфесту і останній виступ System of a Down перед "великою перервою" ("hiatus", як її називають учасники гурту). Сєрж планує випустити в 2007 році сольний альбом, над яким працював ще до перерви. Дарон і Шаво разом збирають нову групу та пишуть альбом у стилі електронної музики. Проте ця електроніка не буде стандартною, так само як не є стандартною музика SOADу. Джон не покине ударні та гратиме з іншими колективами. Як відомо, він на початку своєї кар’єри був ударником не одного гурту. Перерва робить з одною метою – відпочити один від одного, спробувати себе в іншому стилі, та повернутись для продовження спільної творчості з новими силами.
Біографії учасників
Шаво Одаджян – бас
Народився 22 квітня 1974 року у Вірменії.
Шаварш, скорочено Шаво, – єдиний учасник SOAD, який народився у Вірменії, хоча ще в дитинстві переїхав до Лос-Анджелеса. Навчався у школі Alex Pilibos з Сєржем і Дароном. В 1993 році був фанатом Kiss, займався трансферними переказами в банку та грав на гітарі і басі в місцевому невідомому гурті. Шаво надзвичайно полюбив Soil, що був гуртом Сєржа і Дарона. Шаво запропонував себе на роль менеджера гурту. До 1995 року в складі гурту відбулося декілька змін. Став постійним басистом групи, а також було знайдено чудового барабанщика – Джона Долмаян. Далі було змінено назву на "System of а Down". Зі статті у Newmusic: "Я ріс в Голівуді, і все, чим я займався, – це був скейтборд. Я думав тоді: "Вау, якщо у мене не буде дошки, у мене не буде нормального життя. Я пригадую, що саме так я думав, коли мені було 13 років. Але життя принесло нове, воно принесло мені музику. Тепер я не уявляю свого життя без неї. Може років через 10 я скажу: "Був час, коли я казав, що не можу жити без музики." Я - проектувальник свого життя! Я не можу жити без цього. І мій друг, Джордж."
Захоплення: крім гри на басі Шаво також є не професіональним ді-джеєм. Брав участь у фестивалі "Rock/DJ Explosion", який відбувся в березні 2001 року в The Roxy в Голівуді. Також часто з'являвся як ді-джей у проекті Сєржа з Арто Тункбоячяном. Шаво був режисером кліпу Toxicity, а також брав велику участь у графічному оформленні альбому Toxicity.
Джон Долмаян – ударник
Народився 15 липня 1973 року в Лівані
Джон Долмаян, родом з Лівану, спочатку переїхав у Торонто в Канаді, а потім до Лос-Анджелеса. Джон зіграв свої перші реальні барабанні партії в 15 років: "Тато дав мені використані барабанні палички Роджера. Потім я навчився грати Людвіга, якого грав 10 років. Великі партії!" З двох років мріяв бути ударником. До зустрічі з учасниками гурту System of a Down грав у різних гуртах: "Я ужився з хлопцями з Системи, і ми почали репетиції в той час, коли від них пішов ударник, і вони попросили мене зайняти його місце. Я ніколи не одержував стільки досвіду раніше, скільки тут було магії!" Джон увійшов до складу гурту і ніколи не повертався до минулого.
Захоплення: звісно, головне його призначення – бути ударником. Джон любить виступати на лайвових концертах для сотень тисяч людей і грати до останнього, це робить його щасливим. Інше ж захоплення родом з дитинства – це любов до коміксів і головних героїв. В колекції Джона присутні класичні відео-аркадні ігри (Tron і Terminator 2, Japanese Manga), оригінальні комікси і книжки, і головні герої (The Thing, Punisher, God, Doctor Doom і Iron Man).
Вплив: найбільший вплив на нього мав батько, який грав вірменську і арабську музику так само добре, як джаз. "Мій батько постійно їздив з Лівану до Канади, коли я був дитиною. Я виходив на сцену і наслідував його ударника." Джон багато чому навчився, граючи цілі альбоми. "Я вивчав свої партії з Vital Іdol Біллі Айдола. Я шукав багато чого, що міг грати, і грав це від початку і до кінця – http://www.neformat.com.ua/forum/pun...e-dickies.html, http://www.neformat.com.ua/forum/met...on-maiden.html, http://www.neformat.com.ua/forum/cla...0449-rush.html, Slayer. Потім я знайшов джазові альбоми батька Who's This, http://www.neformat.com.ua/forum/jaz...stan-getz.html, http://www.neformat.com.ua/forum/jaz...les-davis.html, http://www.neformat.com.ua/forum/jaz...-ferguson.html, http://www.neformat.com.ua/forum/jaz...-di-meola.html. Ця музика застрягала у мене в голові: "Треба це спробувати". Незалежно від того, що було у мого тата, я сідав і вчився грати, і це допомагало мені у вивченні барабанів." Стиль Джонової гри виходить з індустріального сплаву джазу, року і металу. Джон використовував усі свої вміння для підтримання оригінального ритму в музиці SOAD.
Сєрж Танкян – вокал
Народився 21 серпня 1967 року в Бейруті (Ліван)
Сєрж найстарший у групі. У вісім років разом з родиною переїхав до Лос-Анджелеса. Там вступив у велику вірменську діаспору. Після закінчення школи вивчав маркетинг. У нього є власний лейбл SerjicalStrike Records і проект SerArt. Також Сєрж опублікував свою книгу віршів "Cool Gardens". Його невелика але прибуткова фірма з програмного забезпечення "Ultimate Solutions" дала змогу фінансувати перші публікації книги. Має авто Мерседес-Бенс. До улюблених гуртів належать "Black Sabbath", " http://www.neformat.com.ua/forum/alt...6354-korn.html ", "Metallica" і "Slayer". "Гуртом, який послідовно пройшов свій шлях і неперевершений дотепер, був http://www.neformat.com.ua/forum/roc...h-no-more.html. Майк Паттон – це одна з основних причин, чому ми взагалі займаємося музикою."
Дарон Малакян – гітарист
Народився 18 липня 1975 року в Ґлендейлі (околиця Лос-Анджелеса).
Спочатку Дарон хотів бути ударником, але батьки були проти шуму та купили йому гітару. Проте він займався на ній до десяти годин на день. В 16 років Дарон вперше вийшов на сцену з гуртом Hard Rock Band. Так само як і інші учасники гурту відвідував "Alex Pilibos School". Дарон каже про себе: "Я майже ніколи не ходжу на вечірки, тільки на хокейні матчі L.A. Kings. Решту часу я сиджу вдома і слухаю музику. Я не зустрічаюся ні з якими моделями і не ходжу в стрип-бар. Я живу в батьків і спілкуюся зі старими друзями. Я дійсно меланхолік. Частково це тому, що я не здоровий: я постійно відчуваю стрес, адже зараз у нас мільйонна публіка. Раніше я писав для себе, і моя мама була моєю публікою".
[свернуть]


Дискография

Скачать
1998 - System of a Down

Ifolder часть 1 // Ifolder часть 2
info

2001 - Toxicity

Ifolder часть 1//Ifolder часть 2
info

_________________________________________________________________________________


Последний раз редактировалось Эрис; 08.09.2011 в 09:54.
carrier вне форума   Ответить с цитированием
11 пользователя(ей) сказали спасибо:
Deathislife (30.07.2014), dufresne (12.05.2013), Final Expression (30.11.2010), immaltigor (23.07.2007), Inga (09.08.2012), Ksellos (14.12.2009), MUTBR (24.07.2007), romych (02.11.2008), VictimDark (13.10.2009), Костя (08.02.2011), МатаХари (14.08.2007)
Непрочитано 06.08.2010, 14:05   #151
донбаська відьма
+/- Информация
Репутация: 804
Re: System of a Down

Цитата:
ставлю все на Папа Роуч
опоздал)))

не ждет ли своего часа слипкнот?
Botrytis вне форума   Ответить с цитированием
Непрочитано 06.08.2010, 14:06   #152
Hometown Hero
+/- Информация
Репутация: 853
Re: System of a Down

Цитата:
Сообщение от Эрис Посмотреть сообщение
на Сапковского надо было ставить)
Не трогать!
punkbooster вне форума   Ответить с цитированием
Непрочитано 06.08.2010, 14:09   #153
время прошло, так особо и не наступив
+/- Информация
Репутация: 2921
Re: System of a Down

RAIDER, , если не понимаешь, о чем говорят, зачем лезть?

Добавлено через 20 секунд
Цитата:
Сообщение от Botrytis Посмотреть сообщение
опоздал)))

не ждет ли своего часа слипкнот?
Щас скажу))

Добавлено через 1 минуту
Вполне возможно))
Эрис вне форума   Ответить с цитированием
Непрочитано 06.08.2010, 14:09   #154
сапай вазоны
+/- Информация
Репутация: 75
Re: System of a Down

Цитата:
Сообщение от Botrytis Посмотреть сообщение
опоздал)))

не ждет ли своего часа слипкнот?
нам осталось только определить содержание поста))
checkpoint вне форума   Ответить с цитированием
Непрочитано 06.08.2010, 14:16   #155
донбаська відьма
+/- Информация
Репутация: 804
Re: System of a Down

Цитата:
Сообщение от Эрис Посмотреть сообщение
в Геймс в тему Доты зайди)


Цитата:
нам осталось только определить содержание поста))
"Прикольные ребята!!!Вокал отличный,класная игра инструментов.Все года(кроме Vol. 3)просто великолепные!!!!...хотя можна найти неплохие вещи)"
Botrytis вне форума   Ответить с цитированием
Непрочитано 06.08.2010, 14:21   #156
сапай вазоны
+/- Информация
Репутация: 75
Re: System of a Down

думаю еще как минимум должен сказать что идея с масками очень оригинальная)
checkpoint вне форума   Ответить с цитированием
Непрочитано 06.08.2010, 14:23   #157
донбаська відьма
+/- Информация
Репутация: 804
Re: System of a Down

а клоун-барабанщик вообще шикарен!

бля, как звучит-то символично клоун-барабанщик
Botrytis вне форума   Ответить с цитированием
Пользователь сказал спасибо:
Final Expression (07.10.2010)
Непрочитано 06.08.2010, 14:23   #158
Hometown Hero
+/- Информация
Репутация: 853
Re: System of a Down

Еще про долбежку не забудьте.
punkbooster вне форума   Ответить с цитированием
Непрочитано 06.08.2010, 14:25   #159
время прошло, так особо и не наступив
+/- Информация
Репутация: 2921
Re: System of a Down

Я аж ностальгически прослезилась. Какая тема у Слипнот - чистый феникс
Эрис вне форума   Ответить с цитированием
Непрочитано 06.08.2010, 14:39   #160
донбаська відьма
+/- Информация
Репутация: 804
Re: System of a Down

шииииии иснт рииииил ааай кэээнт мэээйк хё риииииил...все девочки плакали под эту песню)
Botrytis вне форума   Ответить с цитированием
Непрочитано 06.08.2010, 14:43   #161
время прошло, так особо и не наступив
+/- Информация
Репутация: 2921
Re: System of a Down

))) Я вот лично, к стыду своему, самих Слипнот не слышала, только кавер Ричарда Чиза на Пипл риквел шит. А тема на форуме: ее пару раз удаляли, раз пять радикально чистили, и все равно в ней меньше 5 страниц не бывает)
Эрис вне форума   Ответить с цитированием
Непрочитано 06.08.2010, 14:45   #162
selfdestructioncore
+/- Информация
Репутация: 583
Re: System of a Down

Сабж охуенный, какой нахуй слипнот?
мивина родео! вне форума   Ответить с цитированием
Непрочитано 06.08.2010, 14:46   #163
время прошло, так особо и не наступив
+/- Информация
Репутация: 2921
Re: System of a Down

мивина родео!, ну это мы просто про одного юзера заговорили, случайно получилось.
Эрис вне форума   Ответить с цитированием
Непрочитано 06.08.2010, 14:48   #164
донбаська відьма
+/- Информация
Репутация: 804
Re: System of a Down

Цитата:
только кавер Ричарда Чиза
не очень люблю Ричарда Чиза, фффф шшшшш

Цитата:
ну это мы просто про одного юзера заговорили, случайно получилось
Botrytis вне форума   Ответить с цитированием
Непрочитано 06.08.2010, 14:49   #165
время прошло, так особо и не наступив
+/- Информация
Репутация: 2921
Re: System of a Down

Botrytis, а почему?
Эрис вне форума   Ответить с цитированием
Непрочитано 06.08.2010, 15:00   #166
донбаська відьма
+/- Информация
Репутация: 804
Re: System of a Down

Эрис, наверное потому, что я не люблю каверы подобного рода, мне это не кажется ни смешным, ни забавным. для меня гораздо приятней Scala & Kolacny Brothers
Botrytis вне форума   Ответить с цитированием
Непрочитано 06.08.2010, 15:04   #167
время прошло, так особо и не наступив
+/- Информация
Репутация: 2921
Re: System of a Down

Botrytis, я скорее разделяю твое мнение о каверах подобного рода, но вот Чиза выделяю. Джингл Беллс у него просто гениальные, он полный идиот))
Эрис вне форума   Ответить с цитированием
Непрочитано 07.10.2010, 19:56   #168
Взвешен. Измерен. Вычтен.
+/- Информация
Репутация: 270
Re: System of a Down

Як в 2005 так і в 2010 викликають однакові емоції, тільки зараз ще і ностальгію. Обожнюю.
З теми собі підпис намутив.
Final Expression вне форума   Ответить с цитированием
Непрочитано 16.11.2010, 15:30   #169
2023
+/- Информация
Репутация: 3006
Re: System of a Down


гениальная ж песня
надеюсь, они никогда не соберутся снова, они сказали всё, что могли
Прожектор вне форума   Ответить с цитированием
Непрочитано 16.11.2010, 15:54   #170
спокойствие и превосходство
+/- Информация
Репутация: 1517
Re: System of a Down

Prog-Jester, чо за песня, пощади планктон с обрезанным ютубом на офисе)
если б сабж вдруг собрался проехать с баблокос-туром по Европе, я б очень хотел попасть на него
bc_ranger вне форума   Ответить с цитированием
Непрочитано 16.11.2010, 15:57   #171
vinyl 12"
+/- Информация
Репутация: 234
Re: System of a Down

SOAD - лушчее что было на МТВ в 00-х

Да и вообще.
Костя вне форума   Ответить с цитированием
Непрочитано 22.11.2010, 16:42   #172
2023
+/- Информация
Репутация: 3006
Re: System of a Down

сглазил штоле
Прожектор вне форума   Ответить с цитированием
2 пользователя(ей) сказали спасибо:
Final Expression (22.11.2010), Ksellos (22.11.2010)
Непрочитано 22.11.2010, 16:52   #173
vinyl 5"
+/- Информация
Репутация: 334
Re: System of a Down

ого! Наверно, как Faith No More покатаются - и для фанатов приятно и себе выгода.
Альбомы ж не планируют.
Ksellos вне форума   Ответить с цитированием
Непрочитано 22.11.2010, 16:54   #174
Hometown Hero
+/- Информация
Репутация: 853
Re: System of a Down


Если заедут в Киев - буду там стопудово!
punkbooster вне форума   Ответить с цитированием
Непрочитано 22.11.2010, 16:54   #175
420
+/- Информация
Репутация: 666
Re: System of a Down

TelOne вне форума   Ответить с цитированием
Непрочитано 22.11.2010, 18:33   #176
забанань меня
+/- Информация
Репутация: 430
Re: System of a Down

А вот про них могу сказать смело и без угрызений:
Я вырос на их песнях.
музпросвет вне форума   Ответить с цитированием
Непрочитано 29.11.2010, 18:50   #177
Hometown Hero
+/- Информация
Репутация: 853
Re: System of a Down

Пацаны - ВОЗРАДУЙТЕСЬ!
Цитата:
Всем привет!
Мы рады сообщить, что Системы сыграет несколько концертов в 2011 году.

Мы также хотим поблагодарить вас за вашу верность и поддержку - не только System Of A Down, но и всех наших сольных проектов. У нас нет определенного плана - мы просто устроим эти шоу, так как вновь хотим играть вместе как единая группа, играть для вас, наши восхитительные фанаты! С нетерпением ждем всех вас!

Чтобы посмотреть даты концертов тура и информацию о продажах билетов, посетите раздел НОВОСТИ на systemofadown.com

Мир,
System Of A Down

ВСЕ НА ОФФ САЙТ!
punkbooster вне форума   Ответить с цитированием
Непрочитано 29.11.2010, 21:23   #178
Взвешен. Измерен. Вычтен.
+/- Информация
Репутация: 270
Re: System of a Down

І? України, чи хоча б Росії я там не бачу. (
Final Expression вне форума   Ответить с цитированием
Непрочитано 29.11.2010, 23:09   #179
tape
+/- Информация
Репутация: 20
Re: System of a Down

Цікаво, наскільки тепер виріс їх гонорар?
Хіміч вне форума   Ответить с цитированием
Непрочитано 30.11.2010, 04:35   #180
vinyl 10"
+/- Информация
Репутация: 533
Re: System of a Down

Не знаю насколько хороша Виктория Ермольева как академический музыкант, но каверит она знатно.
Cyclophosphamide вне форума   Ответить с цитированием
Ответ
Форум www.neformat.com.ua > Music > Other > Alternative

Опции темы Поиск в этой теме
Поиск в этой теме:

Расширенный поиск

Похожие темы
Тема Автор Раздел Ответов Последнее сообщение
System UncleD Electronic 0 16.12.2011 15:02
In SOAD we Trust! (System of a Down cover show) W.U. promotion Events Archive 10 14.04.2011 10:25
Distant System Kopro Electronic 3 30.06.2010 20:35
Twisted System SoN Electronic 3 14.11.2009 14:49
15.11.09. Киев, Бинго. System Of A Down Cover Party Vlad Vladoff Events Archive 0 09.11.2009 03:42

Ваши права в разделе
Вы не можете создавать новые темы
Вы не можете отвечать в темах
Вы не можете прикреплять вложения
Вы не можете редактировать свои сообщения

BB коды Вкл.
Смайлы Вкл.
[IMG] код Вкл.
HTML код Выкл.


   
 
Текущее время: 09:37. Часовой пояс GMT +3.
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Перевод: zCarot
НовостиСтатьиРецензии
ИвентыКонтактыФорум


Facebook Telegram Twitter YouTube Instagram Mixcloud SoundCloud

Designed by LaBIZz
Все материалы, размещенные на этом сайте, распространяются на условиях
Creative Commons Attribution-Share Alike 3.0 License.


© 2004-2024 Neformat Ukraine