Форум www.neformat.com.ua

Форум www.neformat.com.ua (https://forum.neformat.com.ua/)
-   Boards (https://forum.neformat.com.ua/boards/)
-   -   Шукаю музикантів для створення експериментального проекту (https://forum.neformat.com.ua/boards/86079-shukayu-muzikantiv-dlya-stvorennya-eksperimentalnogo-proektu.html)

Андр. 11.09.2018 18:29

Шукаю музикантів для створення експериментального проекту
 
Сам граю на бас-гітарі вже довго, шукаю ударника (барабанщика) та людину яка вміє працювати в програмі ableton live. Хочу зробити проект який буде візуалізувати звук в real-time. Підключення проекторів на сцену, робити маппінг різних об'єктів. Створювання різних інсталяцій з світлодіодних стрічок, лазерів та ардуино. Є вже в цьому досвіт, сам потроху займаюсь VJ-інгом, роблю різні візуалізації в програмі touchdesigner. В планах зробити муз проект live show. Музику робити в жанрі живих ударних, бас та електронна музика, можна і вокал. Але це не рамки, хотілось робити не виступ рок групи як роблять всі, а щоб це був більш перфоменс проект, живий якийсь організм з живих інструментів, електроніки і з візуалізацією графіки. Також хотілось би під'єднати кінект і з нього зробити муз інструмент бачив таку штуку роблять через програму Reaktor 5, зчитування рухів як ноти


Якщо є бажання в цьому розбиратись і в тебе є якісь ідеї пиши, або виникли питання. Вік від 25 р. Це не комерційний проект. Людей з шкідливими звичками не турбувати)))

Вимоги до музикантів)): вміти грати, грати під метроном і під "мінус", досвіт роботи бажано в програмі ableton live (або Reaper та ін.). Бажано розбиратись в комутації і підключенні різних муз приладах (XCL, мікшери, комбіки, підключення в лінію, та ін.)

Хочеться зробити щось цікаве, нетипове))).

Як приклад





сторінка в ФБ що виходило робити у двох. Щось в цьому дусі.
https://www.facebook.com/groups/andrjazz/?ref=bookmarks

Андр. 29.09.2018 10:33

Re: Шукаю музикантів для створення експериментального проекту
 
місто Київ


Текущее время: 09:56. Часовой пояс GMT +3.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Перевод: zCarot