Цьогорічна спільна робота Full of Hell та Merzbow хоч і не справила на мене враження, але підштовхнула до ознайомлення з іншими колабораціями та сплітами за участю Масамі Акіти, які ще не слухав. Треба визнати, цікавого матеріалу вистачає. Акіта вдало схрещував свій підхід до шуму із дабом Джеймі Сафта, діджитал хардкором Алека Емпайра, психоделічними бормотаннями Пі-Орріджа, нойзкором Gore Beyond Necropsy, мультяшним авангардом Петтона, записувався з Shora та Nordvargr і т.д.
І на цьому фоні одна з кращих, на мій погляд, робіт - альбом проекту Flying Testicle "Space Desia" за участю іншого ветерана японської нойз-сцени Масо Ямадзакі та канадського шумовика Зев Ашера. Що характерно, представлений запис далекий від звичної монотонної шумової стіни у виконанні японців. Тут вам і психоделічні гітарні шматки а-ля Хендрікс, пропущені через м'ясорубку дісторшна, і рвані дез-металічні та нойз-рокові фрагменти, звуки органу, хіп-хоп біти, хворий викривлений вокал і багато чого іншого. При цьому звучить альбом дуже агресивно, я б сказав, навіть класично для японського нойзу зразка середини дев'яностих, тільки вкрай вигадливо. Не пропустіть.
Дискографія:
1992 - Lamerican Sextom 1993 - Space Desia (VBR V2)