www.neformat.com.ua


Новости Статьи Рецензии Ивенты Форум Facebook Telegram Twitter YouTube Instagram Mixcloud SoundCloud
Переключить в мобильный режим
Вернуться   Форум www.neformat.com.ua > Music > Electronic > Dark Electronics

Dark Electronics Список групп раздела | industrial, post-industrial, noise

Метки: avant-garde, electronic, experimental, industrial
Ответ
Опции темы Поиск в этой теме
Непрочитано 08.04.2007, 12:44   #1
desperate and ravenous
+/- Информация
Репутация: 24
Великобритания (Англия, Уэльс, Шотландия, Северная Ирландия) Throbbing Gristle

Throbbing Gristle





Абразивная, агрессивная и антагонистическая банда "Throbbing Gristle", чье название с английского сленга переводится как "эрегированный член", является пионером индастриал-движения. Подавляя все признаки хорошего вкуса и любой намек на коммерцию, группа сопровождала темы смерти, увечья, порнографии, фашизма и деградации какофонией из механических шумов, электронных лупов, дубасящих по мозгам битов и полным отсутствием мелодий.


Цитата:
Все это подавалось с таким жаром, что критики единодушно называли "Throbbing Gristle" "разрушителями цивилизации". Проект образовался в сентябре 1975 года на основе перфоманс-арт-группы "COUM Transmissions".

В оригинальный состав "TG" вошли фронтмен Генезис Пи Орридж, его тогдашняя подружка Коси Фанни Тутти (гитара), клавишник Крис Картер и "электронщик" Питер "Слизи" Кристоферсон. Уже с первых концертов стало ясно, что "пульсирующие хрящи" несут большую угрозу общественной морали. Достаточно хотя бы упомянуть, что на премьерном шоу Орридж организовал выставку из… использованных тампонов и обгаженных подгузников.

Throbbing GristleЕдинственным утешением для блюстителей нравственности служил тот факт, что оргии "Throbbing Gristle", начинавшиеся с удара часов, продолжались ровно 60 минут и не секундой больше (после этого электричество в зале полностью отрубалось). Первый опус аморальной команды вышел в 1977 году на ее собственном лейбле "Industrial Records". "The Second Annual Report", записанный на простеньком рекордере, был издан тиражом в 786 копий. Позже по многочисленным просьбам фанов было допечатано еще 500 экземпляров, только запись на них звучала задом наперед. В том же 1977-м вышел сингл "United", который можно было назвать андеграундным хитом из-за наличия еле уловимого ритма.




На следующий год эта композиция вошла в альбом "D.O.A. The Third And Final Report", где "Throbbing Gristle" разогнали ее до такой скорости, что она уложилась в 17 секунд. Другие треки на этой пластинке оказались еще более провокационными: так например в "Hamburger Lady" повествовалось о сгоревшей заживо женщине, а "Death Threats" представлял собой подборку посланий с угрозами расправы, сделанной с автоответчиков членов "TG".

Throbbing GristleВ 1979-м вышел альбом "20 Jazz Funk Greats", выполненный в стиле жесткого электропопа, а в 1980-м - студийный концертник "Heathen Earth". Этот диск стал последним на тот момент прижизненным изданием группы. В мае 1981-го в Сан-Франциско состоялось последнее выступление "Throbbing Gristle", и команда вскоре распалась. Орридж и Кристоферсон организовали проект "Psychic TV", а Картер и Тутти продолжили записываться под именем "Chris and Cosey". Несмотря на то, что группа давно перестала работать, время от времени выходили какие-то ее альбомы, построенные преимущественно на концертном материале.

Наконец в 2002 году был выпущен 24-дисковый бокс-сет "TG24", а в 2004-м появилась еще одна 10-дисковая коробка – "TG+". Видя такой неподдельный интерес к своему наследию, бывшие участники "Throbbing Gristle" воссоединились и возобновили свои перфомансы. В том же 2004-м вышло лимитированное издание с новым материалом, "TG Now", а двумя годами позже состоялся официальный студийный камбэк – "Part Two".



Еще биография

"Індастріел", здавалося, чудово підійшов для заповнення пустоти, що утворилася після того, як захлинулася апокаліпсична риторика панк-року. Речі, які живили агресію панку (нудьга повсякденного життя, безглуздість цілеспрямованої й осмисленої діяльності) лишила двері відкритими, запрошуючи до усеосяжного вивчення й адекватного віддзеркалення у мистецтві занепаду капіталізму. У напруженій атмосфері Лондона 1977-го, коли суспільний лад Англії стояв на порозі хаосу - сектантські розборки усередині соціальних груп, сутички між фашистами і ультралівими, насильство на вулицях і фінансова криза, коли чорні окуляри служили ширмою, що приховувала параною і фобії, "1984 рік", здавалося, чекав за кожним рогом. Панк на той час далеко не пішов: його стиль перетворився в позу, став предметом комерційного споживання. Було необхідно щось нове, але що? Індастріел став неминучою реакцією на те, у що, в остаточному підсумку, перетворився панк-рок - старий добрий рок-н-рол.
Throbbing Gristle ніколи не були музичною групою в чистому вигляді. Організований 1976 року Дженезісом Пі-Орриджем, Пітером Крістоферсоном, Козі Фанні Тутті та Крісом Картером, гурт був скоріше певною художньою дією, місією в суспільстві, яке переживає другий промисловий переворот.

Перед тим як об'єднатися кожний з учасників новоутвореного проекту пробував себе у різних областях художньої діяльності. Дженезіс Пі-Орридж наприкінці 1960-х тусувався в середовищі лондонського андерграунду, брав участь у діяльності художньої групи "Галактика, що вибухає" (Exploding Galaxy) і випускав свій власний часопис Worm.

У 1972 году він знайомиться з довгоногою красунею Козі, і вдвох під назвою COUM Transmissions з перформенсами та хеппенінгами вони об'їжджають пів-Англії. 1976 року COUM Transmissions своєю виставкою "Проституція" у лондонській галереї ICA вчиняють міжнародний скандал. Пітер Крістоферсон працював у художній агенції, що робили обкладинки для платівок Pink Floyd і Led Zeppelin. Але з усіх майбутніх членів Throbbing Gristle тільки Кріс Картер грав на музичних інструментах і серйозно займався експериментами зі звуком - збирав власну апаратуру і у нетрадиційний спосіб використовував вже існуючуstill

Як і їхній прообраз - COUM Transmissions - Throbbing Gristle були групою, улюбленим методом якої була провокація. Їхня місія? Зірвати рожеві окуляри, за допомогою яких суспільство намагається захистити себе від проявів грубої й жорстокої реальності. Їхня музика певне виходила з діонісійського початку (див. роботу Фрідріха Ніцше "Народження трагедії з духу музики"): не схильні до сп'яніння ілюзіями щодо можливості впливу на слухачів за допомогою музичних засобів, вони намагалися одночасно розважати і шокувати, що породжували відчуття невпевненості у людей, звиклих до споглядання прикрашеного насильства та страхіть тільки на екранах телевізорів. Вони зробили спробу відновити справжні перспективи реальності і повернути стражданню біль. Їхні метод був спірним, але інтригував.

Якщо життя в постіндустріальному суспільстві - це кольорове стереокіно, тоді Throbbing Gristle - це саундтрек до такого кіно. 1976 року вони заснували власний лейбл Industrial Records, завдяки чому стали мимовільними батьками-фундаторами інді-руху. Група була лабораторією, науково-дослідним інститутом, що займався вивчення межами припустимого в музиці. Їх перший реліз "The 2nd Annual Report" побачив світ 1977 року. Через брак коштів платівка вийшла обмеженим (785 примірників) накладом, а обкладинки до неї виготовлялися на копіювальному апараті. Гудіння синтезатора та брязкотіння гітари вимальовує похмурий пейзаж сучасного меґаполіса, де будинки дихають самітністю, де любов - це безжалісні ревнощі та вправи в садо-мазохізмі, пошук свободи - марна спроба утекти від людей і самого себе, спроба компенсувати ущербність свого внутрішнього світу грошима та розвагами.

Місто, як ненаситне чудовисько, щодня пожирає людей - маленьких сірих К. Рідке ранкове сонце відбивається калюжах, що ніколи не висихають, і гасне в чорних прорізах вікон. Пацюки і людина в споконвічній боротьбі за існування. Революції і перевороти відійшли в область преданий - їх досліджують, продають, купують. Єдине, що ще може розворушити - знущання і провокація. Таким був той урбаністичний ландшафт, урізноманітнити який Throbbing Gristle й намагалися у своїх провокаціях через порушення всіляких норм і табу.

Throbbing Gristle сконцентрували свою діяльність на вивченні прийомів маніпуляції й інформаційної війни - бунті проти інстинкту покірності. Як самі вони мовляли: "Ми приносимо неприємності, вірно; але ми робимо це тому, що інакше світ був би таким нудним..." Катування, культи, війни, техніка переконання, незвичайні убивства (особливо, скоєні малолітніми та психопатами), патології, венерологія, концентраційні табори, історія уніформ, магія Елістера Кроули як і багато чого іншого були сферою їхнього особливого інтересу. Вони започаткували застосування техніки колажу Вільяма Берроуза і Брайен Джисіна до роботи над музичним і текстовим матеріалом.

Термін "індастріел" вигадав друг Throbbing Gristle Монте Газазза. Він оформив його в гасло: "Індустріальна музика для індустріальних людей", уклавши у нього іронічний зміст і обіграв словосполучення "музична індустрія" (або "музична промисловість") - серійне виробництво легкотравного музичного продукту, загорнутого в привабливе упаковування, в асортименті для задоволення всякого смаку, для залучення в сферу виробництво - споживання якомога більшого числа платоспроможних суб'єктів. Музична індустрія - це не просто виробництво і продаж носіїв музичної інформації, але і створення нових богів ("зірок") і пропозиція цілого способу життя. "Зірки" живуть за нас. Через прилучення до споживання "культурного продукту" - платівок, компактів, футболок "із зірками", музичних часописів, постерів "зірок", одягу як у "зірок" і т.п. - ми перевтілюємося: купуємо себе таким, якими ми б себе хотіли бачити, але яким ми насправді не є і бути не можемо.

У таких умовах (продавай і володарюй) Throbbing Gristle в одночас з Cabaret Voltaire, музичними аутсайдерами з Бірмінгему, довели, що практично без грошей можна випускати платівки і касети, чудово оформлені і наповнені різноманітним композиціями - від смертельних погроз на фоні фабричного шуму до нудотно солодких ABBA-подібних підношень. Слідом за "The 2nd Annual Report" публіці запропонували ще дві студійні роботи "D.o.A. The 3rd and Final Report" (колекція антимелодійних, але доволі емоційних номерів) та "20 Jazz Funk Greats" (балансування між радикальними вибриками та поп-музикою). Хоча такі твори як "Adrenaline", "Discipline", "Beachy Head", "Persuasion", "United" мають універсальну цінність, Throbbing Gristle не можливо розглядати лише в рамках їхніх записів: їхні платівки виконували функцію пропуску на поп-музичну сцену, а їхня музика служила вираженням думок та ідей, тому, що в основі своєї рок-н-рол - це перш за все спосіб пізнання світу і самовираження, який тільки із люб'язності називають музикою

На своїй студії Death Factory вони організовували провокаційні виступи, руйнуючи музичні стереотипи, проламуючи голови твердолобих слухачів дисонансами та звуковим хаосом. Крім цього Throbbing Gristle протягом довгого часу співробітничали з англійським режисером Дереком Джарменом і записали музику до його фільмsd "In The Shadow Of The Sun" та "Throbbing Gristle Psychick Rally in Heaven".

29 травня 1981 року четвірка грає свій останній концерт разом у Сан-Франциско: місію закінчено. Throbbing Gristle припинили своє існування, перетворившись спочатку на два проекти. Дженезіс Пі-Орридж і Пітер Крістоферсон ще три роки співробітничали у Psychic TV, неймовірно плідному проекті, що став першовідкривачем ейсід-хаусу, техно та ейсід-ембієнту. Ця формація також претендує на звання самого масового в історії музики (число її учасників перевалило за сто). 1984 року Крістоферсон покинув PTV, щоб приєднатися до одиночки Джона Беленса у його ембієнт-музичних експериментах під фірмовою маркою Coil, чия позамежна кар'єра успішно розвивається і донині. Кріс Картер та Козі Фанні Тутті до останнього часу записувалися та виступали дуетом як Creative Technology Institute та Chris and Cosey. Козі померла 2001 р.

Студійні альбоми і запису живих виступів Throbbing Gristle продовжують перевидаватися і зараз. Свого часу Industrial Records навіть випустила касетний набір, на якому було зафіксовано 24 живих виступи гурту. Mute та Dossier ось вже протягом останніх десяти років перевидають спадщину Throbbing Gristle на компакт-дисках, що не залишається без уваги з боку культурних антропологів на обох боках Атлантики.
[свернуть]


Состав
Genesis P-Orridge (Дженезис Пи Орридж)
Peter Christopherson (Питер Кристоферсон)
Cosey Fanni Tutti (Кози Фанни Тутти)
Chris Carter (Крис Картер)


Дискография:

альбомы:
1977 - THE SECOND ANNUAL REPORT: Industrial Records
1978 - D.O.A. THE THIRD AND FINAL REPORT: Industrial Records
1978 - THE SECOND ANNUAL REPORT: Fetish Records
скрытый контент Нажмите на кнопку "Спасибо", чтобы увидеть ссылку (нужна регистрация)
Возможно, потребуется перезагрузка страницы.

1979 - 20 JAZZ FUNK GREATS: Industrial Records
скрытый контент Нажмите на кнопку "Спасибо", чтобы увидеть ссылку (нужна регистрация)
Возможно, потребуется перезагрузка страницы.

1979 - D.O.A. THE THIRD AND FINAL REPORT: Fetish Records
Assume Power Focus - 1980
скрытый контент Нажмите на кнопку "Спасибо", чтобы увидеть ссылку (нужна регистрация)
Возможно, потребуется перезагрузка страницы.

Beyond Jazz Funk - 1980
скрытый контент Нажмите на кнопку "Спасибо", чтобы увидеть ссылку (нужна регистрация)
Возможно, потребуется перезагрузка страницы.

1980 - 20 JAZZ FUNK GREATS: Fetish Records
1980 - HEATHEN EARTH: Fetish Records
1980 - HEATHEN EARTH: Industrial Records
1981 - 20 JAZZ FUNK GREATS: Pass Records
1981 - FUNERAL IN BERLIN: Zensor Records
1981 - GREATEST HITS: Rough Trade US
1981 - MISSION OF DEAD SOULS: Fetish Records
1982 - GREATEST HITS: Alfa Records Japan
1982 - THEE PSYCHICK SACRIFICE: Illuminated Records
скрытый контент Нажмите на кнопку "Спасибо", чтобы увидеть ссылку (нужна регистрация)
Возможно, потребуется перезагрузка страницы.

1983 - EDITIONS-FRANKFURT, BERLIN: Illuminated Records
1983 - GREATEST HITS: Mute Cassette.
1983 - HEATHEN EARTH: Mute Records
Once Upon A Time (Live at the Lyceum) - 1983
скрытый контент Нажмите на кнопку "Спасибо", чтобы увидеть ссылку (нужна регистрация)
Возможно, потребуется перезагрузка страницы.

1983 - MISSION OF DEAD SOULS: Mute Records
1984 - IN THE SHADOW OF THE SUN: Illuminated Records
1986 - SACRIFICE: Castle Communications
1986 - TGCD1 : Industrial Records / Greay Area of Mute
1986 - TGCD1: Elektra USA
1990 - GREATEST HITS: Mute Records
1993 - IN THE SHADOW OF THE SUN: Mute Records
1993 - JOURNEY THROUGH A BODY: Mute Records
1993 - TG LIVE, VOL 1 1976-78 : Industrial Records / Greay Area of Mute
1993 - TG LIVE, VOL 2 1977-78 : Industrial Records / Greay Area of Mute pass: nova-express
1993 - TG LIVE, VOL 3 1978-79 : Industrial Records / Greay Area of Mute pass: nova-express
1993 - TG LIVE, VOL 4 1979-80 : Industrial Records / Greay Area of Mute pass: nova-express
2000 - Rafters: Throbbing Gristle Psychic Rally
скрытый контент Нажмите на кнопку "Спасибо", чтобы увидеть ссылку (нужна регистрация)
Возможно, потребуется перезагрузка страницы.

2004 - A SOUVENIR OF CAMBER SANDS - Live December 2004 : Industrial Records / Grey Area of Mute япапка1 япапка2
2004 - A TASTE OF TG: Compilation album: Industrial Records / Grey Area of Mute
2004 - MUTANT TG: Album of TG remixes. : Industrial Records / Novamute
2004 - TG NOW: Limited Edition album of new TG material : Industrial Records / Greay Area of Mute
скрытый контент Нажмите на кнопку "Спасибо", чтобы увидеть ссылку (нужна регистрация)
Возможно, потребуется перезагрузка страницы.

2007 - DESERTSHORE INSTALLATION- 12 x CD Wallet : Industrial Records
2007 - PART TWO - THE ENDLESS NOT : Industrial Records / Japan
2007 - PART TWO - THE ENDLESS NOT : Industrial Records / Mute
скрытый контент Нажмите на кнопку "Спасибо", чтобы увидеть ссылку (нужна регистрация)
Возможно, потребуется перезагрузка страницы.

2007 - TGV - see below
2008 - DESERTSHORE ALBUM : Industrial Records
2008 - Untitled 'Jams' Album (title TBC): Industrial Records / Mute
Throbbing Gristle - 2009 - The Third Mind Movements
скрытый контент Нажмите на кнопку "Спасибо", чтобы увидеть ссылку (нужна регистрация)
Возможно, потребуется перезагрузка страницы.

синглы:
1978 - UNITED / ZKLON B ZOMBIE: Industrial Records. (various 7" releases)
1979 - WE HATE YOU (Little Girls) / 5 KNUCKLE SHUFFLE: Sordide Sentimental (7" release)
1980 - ADRENALIN / DISTANT DREAMS: Industrial Records (7" release)
1980 - SUBHUMAN / SOMETHING CAME OVER ME: Industrial Records (7" release)
1981 - DISCIPLINE: Fetish Records (12" release)
1981 - WE HATE YOU (Little Girls) / 5 KNUCKLE SHUFFLE: Adolescent Records. (7" re-release)
--------------------------------------------


От себя добавлю, что несмотря на то, что Орридж является основателем индастриала, но выросшие из ТГ группы, я всегда считал лучше и сильнее.
А вон новый альбом ОЧЕНЬ порадовал.

Последний раз редактировалось Доброжелатель; 22.09.2011 в 18:01.
Patrick Bateman вне форума   Ответить с цитированием
74 пользователя(ей) сказали спасибо:
Непрочитано 28.02.2009, 17:51   #31
vinyl 7"
+/- Информация
Репутация: 872
Re: Throbbing Gristle

Цитата:
Сообщение от Helge Посмотреть сообщение
я ссылок нормальных дождусь? НУЖЕН LOSSLESS
что за неадекватность? Умерьте свой пыл
Mass. вне форума   Ответить с цитированием
Пользователь сказал спасибо:
marekk (12.11.2009)
Непрочитано 01.03.2009, 02:03   #32
Я сегодня очень очень
Сексуально озабочен
+/- Информация
Репутация: 116
Re: Throbbing Gristle

Mass, еще будет?
Цитата:
Сообщение от Elder Посмотреть сообщение
А вот парочка редких релизов New TG-Vol.1,Tape,1976 recording/1982 release,UK
это вообще первый раз вижу.
Stardust вне форума   Ответить с цитированием
Непрочитано 01.03.2009, 02:10   #33
vinyl 7"
+/- Информация
Репутация: 872
Re: Throbbing Gristle

Stardust, конечно. Выбирай из того, что я ещё не выкладывал.
Цитата:
20 Jazz Funk Greats - 1979
Blood Pressure - 1975
CD1 - 1986
D.o.A The Third and Final Report - 1978
Funeral in Berlin - 1980
Giftgas - 1994
Grief - 2001
Heathen Earth - 1980
In the Shadow of the Sun - 1980
Journey Through A Body - 1982
Mission Of Dead Souls [live] - 1981
Mutant Throbbing Gristle - 2004
Mass. вне форума   Ответить с цитированием
Пользователь сказал спасибо:
marekk (12.11.2009)
Непрочитано 03.03.2009, 03:20   #34
estonia 79
+/- Информация
Репутация: 206
Re: Throbbing Gristle

Кто заинтересован в Coum Transmission ?
Цитата:
Перформанс-группа Coum Transmission была образована Гулле в 69-м году Genesis P-Orridge, уже имевшим к тому времени некоторый опыт участия в перформансах и Cosey Funny Tutti. Группа с самого начала была ориентирована на провокационные, радикальные действия с обильным привличением насилия, секса и оккультных обрядов. Несмотря на то, что в 50-60-х перформанс-искусство в Европе и США получило большое распространение, CT, за счет активной установки на нарушение любых табу, довольно быстро удалось достичь широкой известности. В шокирующих перформансах часто использовались моча, кровь, сперма, рвота, членовредительство и половые акты.
Во время одного из перформансов Дженезис Пи-Орридж, покрытый рвотой и кусками куриных тушек, был распят на деревянном кресте и, держа в обожженных руках горящие факела, мочеиспускал на Кози, в то время как она пускала огонь из вагины.
haithabu вне форума   Ответить с цитированием
Непрочитано 08.03.2009, 18:09   #35
Я сегодня очень очень
Сексуально озабочен
+/- Информация
Репутация: 116
Re: Throbbing Gristle

Цитата:
Сообщение от Elder Посмотреть сообщение
Кто заинтересован в Coum Transmission ?
Я!
а у тебя есть что-то?
Stardust вне форума   Ответить с цитированием
Непрочитано 09.03.2009, 02:14   #36
estonia 79
+/- Информация
Репутация: 206
Re: Throbbing Gristle

Цитата:
Сообщение от Stardust Посмотреть сообщение
Я!
а у тебя есть что-то?
http://www.neformat.com.ua/forum/ele...tml#post720775
haithabu вне форума   Ответить с цитированием
Непрочитано 20.04.2009, 15:23   #37
Я сегодня очень очень
Сексуально озабочен
+/- Информация
Репутация: 116
Re: Throbbing Gristle

Новый альбом !!!!
The Third Mind Movements


TRACKLIST:

01 The Man From Nowhere (7:20)
02 PreMature (8:36)
03 Secluded (7:08)
04 Perception Is The Only Reality (9:51)
05 Not That I Am (4:33)

The Third Mind:
06 First Movement (8:00)
07 Second Movement (7:07)
08 Third Movement (7:29)

СКАЧАТЬ
ссылка украдена и пока что в 192kbps
Stardust вне форума   Ответить с цитированием
10 пользователя(ей) сказали спасибо:
Asmond (10.06.2011), haithabu (20.04.2009), marekk (10.11.2009), rage (20.04.2009), SilverRocket (21.04.2009), SoN (20.04.2009), Sun of a Beach (20.04.2009), westhoffen24 (02.08.2009), олег в. (20.04.2009), Эрис (20.04.2009)
Непрочитано 20.04.2009, 15:52   #38
stress builds character
+/- Информация
Репутация: 846
Re: Throbbing Gristle

Перелейте, кто скачает, на сервер, пожалуйста
rage вне форума   Ответить с цитированием
Непрочитано 20.04.2009, 17:50   #39
время прошло, так особо и не наступив
+/- Информация
Репутация: 2921
Re: Throbbing Gristle

rage, я перелью

Добавлено через 1 час 13 минут
Throbbing Gristle - 2009 - The Third Mind Movements
скрытый контент Нажмите на кнопку "Спасибо", чтобы увидеть ссылку (нужна регистрация)
Возможно, потребуется перезагрузка страницы.
Эрис вне форума   Ответить с цитированием
31 пользователя(ей) сказали спасибо:
Andru1990 (03.06.2013), antimatter (20.04.2009), Asmond (10.06.2011), Balance (05.04.2011), baozi (17.05.2020), batcat (14.05.2011), BiteError (25.04.2009), Bosch (17.04.2016), dragsa (24.07.2011), fill (07.03.2012), Gale (25.04.2009), GNK (30.08.2010), Lanz (22.09.2009), marekk (10.11.2009), Marlo Stanfield (07.12.2010), Naff (18.04.2010), naph (25.04.2009), OliverTwist (22.08.2015), pixel shadow (11.01.2013), pm34 (01.05.2010), qua_qua (24.07.2011), scary_nickname (30.05.2010), SilverRocket (21.04.2009), SoN (20.04.2009), spiritus (01.03.2011), tobi.continued (21.06.2018), voidealist (07.04.2011), WalterPaisley (18.03.2015), Ментальный_Воен (14.05.2010), нищий (06.01.2010), псово лаяние (29.11.2009)
Непрочитано 21.04.2009, 16:31   #40
i'm a scatman!
+/- Информация
Репутация: 1462
Re: Throbbing Gristle

альбом хороший вийшов. але щось дуже нагадував мені сілк соу і вромба. але речі дуже меланхолійні і глибокі. дуже порадували пульсуючі баси.
олег в. вне форума   Ответить с цитированием
Непрочитано 25.04.2009, 11:18   #41
double gatefold vinyl
+/- Информация
Репутация: 1480
Re: Throbbing Gristle

альбом ахуеннейший

Atompunk вне форума   Ответить с цитированием
Непрочитано 26.04.2009, 11:56   #42
double gatefold vinyl
+/- Информация
Репутация: 1480
Re: Throbbing Gristle

я шото не понял, где дроч на новый альбом?
Atompunk вне форума   Ответить с цитированием
Непрочитано 24.10.2010, 16:23   #43
vinyl 5"
+/- Информация
Репутация: 334
Re: Throbbing Gristle

На рутрекере недавно выложили хорошую подборку видео концертов TG
Ksellos вне форума   Ответить с цитированием
Пользователь сказал спасибо:
antimatter (24.10.2010)
Непрочитано 14.12.2010, 03:17   #44
mp3 128 kbps
+/- Информация
Репутация: 7
Re: Throbbing Gristle

almost a kiss
isexactly242 вне форума   Ответить с цитированием
2 пользователя(ей) сказали спасибо:
Ksellos (14.12.2010), Sun of a Beach (14.12.2010)
Непрочитано 14.12.2010, 03:24   #45
vinyl 5"
+/- Информация
Репутация: 334
Re: Throbbing Gristle

Невероятная песня, но мне больше нравится версия с диска 2004 - TG Now под названием Almost Like This.
Ksellos вне форума   Ответить с цитированием
Непрочитано 14.12.2010, 06:54   #46
сдохни или умри
+/- Информация
Репутация: 2583
Re: Throbbing Gristle

Ага, люблю цю пісню. Шкода, сабж навряд чи ще щось запише без Сліззі(
Sun of a Beach вне форума   Ответить с цитированием
Непрочитано 14.12.2010, 14:59   #47
mp3 128 kbps
+/- Информация
Репутация: 7
Re: Throbbing Gristle

я вообще надеюсь, что сабж даже не будет пытаться что-либо записывать под этим же названием. без оригинальной четверки это уже будет выглядеть пошло. хотя посмотрим..
isexactly242 вне форума   Ответить с цитированием
Непрочитано 14.12.2010, 16:33   #48
vinyl 5"
+/- Информация
Репутация: 334
Re: Throbbing Gristle

Так ещё раньше проходила новость, что Genesis P-Orridge ушел из Throbbing Gristle . Так что это теперь история.
Ksellos вне форума   Ответить с цитированием
Непрочитано 14.12.2010, 16:46   #49
mp3 128 kbps
+/- Информация
Репутация: 7
Re: Throbbing Gristle

я так понял, что он тогда покинул их сугубо на время тура, и пообещал вернутся как только решит свои "внутренние противоречия". не помню что именно читал, но впечатление сложилось именно такое. но показательно, что они сменили имя на x-tg, когда он выбыл, и мое допущение, что коль они и решат чет записать в будущем, то наверняка не под оригинальным названием, что только порадует. а throbbing gristle это уже история, да.
isexactly242 вне форума   Ответить с цитированием
Непрочитано 07.04.2011, 11:42   #50
mp3 56 kbps
+/- Информация
Репутация: 0
Re: Throbbing Gristle

Посоветуйте с какого альбома начать??
I вне форума   Ответить с цитированием
Непрочитано 07.04.2011, 11:51   #51
Банка Санникова
+/- Информация
Репутация: 599
Re: Throbbing Gristle

Цитата:
Сообщение от I Посмотреть сообщение
Посоветуйте с какого альбома начать??
С первого и по порядку. Что тут думать
Lanz вне форума   Ответить с цитированием
Непрочитано 07.04.2011, 13:24   #52
mp3 56 kbps
+/- Информация
Репутация: 0
Re: Throbbing Gristle

Именно так и поступил)
I вне форума   Ответить с цитированием
Непрочитано 10.06.2011, 18:10   #53
double CD
+/- Информация
Репутация: 694
Re: Throbbing Gristle

throbbing gristle - Live At Oundle School (1980-04-16 ) DVDrip
http://ifolder.ru/24076460
http://ifolder.ru/24076917
spiritus вне форума   Ответить с цитированием
Пользователь сказал спасибо:
antimatter (10.06.2011)
Непрочитано 24.07.2011, 16:05   #54
время прошло, так особо и не наступив
+/- Информация
Репутация: 2921
Re: Throbbing Gristle

Закиньте заливки в шапку, пожалуйста.
Эрис вне форума   Ответить с цитированием
Непрочитано 24.07.2011, 18:21   #55
curse
+/- Информация
Репутация: 584
Re: Throbbing Gristle

Эрис, готово
antimatter вне форума   Ответить с цитированием
Непрочитано 24.07.2011, 18:24   #56
free jazz improvisation
+/- Информация
Репутация: 1736
Re: Throbbing Gristle

пишут новый альбом, заново запускают свой лейбл
Les вне форума   Ответить с цитированием
Непрочитано 24.07.2011, 18:27   #57
сдохни или умри
+/- Информация
Репутация: 2583
Re: Throbbing Gristle

Не "пишут новый", а "заканчивают последний".
Sun of a Beach вне форума   Ответить с цитированием
2 пользователя(ей) сказали спасибо:
Ksellos (24.07.2011), spiritus (24.07.2011)
Непрочитано 29.09.2012, 15:36   #58
Smoke Acid, Shoot Pills
+/- Информация
Репутация: 66
Re: Throbbing Gristle

As first reported on FACT, Industrial Records have revealed the details behind the final Throbbing Gristle album. Actually, it’s two LPs now—the group’s previously mentioned take on Nico’s Desertshore record, and what sounds like an even more experimental counterpart, the aptly titled Final Report. Peter ‘Sleazy’ Christopherson was working on the former project at the time of his death in 2010. With that in mind, Chris & Cosey have now completed the long player with the help of Sleazy’s close friends: Marc Almond, Antony Hegarty, Sasha Grey and film director Gaspar Noe. Meanwhile, the ever contentious Genesis P-Orridge—check out our extensive talk with the singer/noise slinger and Black Dice here—remains estranged from the group he helped found.

“Nothing changed really,” Cosey said in a self-titled interview, referring to the trio’s relationship after Sleazy’s passing. “I don’t really think about him to be honest. It’s only when people ask me about him. I have no axe to grind with him, but I have no interest in him either. We have nothing in common. His morals are totally different to mine and I choose not to be involved with someone like that. It’s as simple as that.”

http://www.self-titledmag.com/2012/0...grey-and-more/
protector вне форума   Ответить с цитированием
Непрочитано 25.11.2012, 16:04   #59
tape
+/- Информация
Репутация: 43
Re: Throbbing Gristle


X-TG_2012_"Desertshore / The Final Report"


DESERTSHORE

01 Janitor Of Lunacy (vocals by Antony)
02 Abschied - (vocals by Blixa Bargeld)
03 Afraid - (vocals by Sasha Grey)
04 The Falconer - (vocals by Marc Almond)
05 All That Is My Own - (vocals by Cosey Fanni Tutti)
06 Mutterlein - (vocals by Blixa Bargeld)
07 Le Petit Chevalier - (vocals by Gaspar Noé)
08 My Only Child - (vocals by Cosey Fanni Tutti)
09 Desertshores - (various)



THE FINAL REPORT

01 Stasis
02 E.H.S.
03 Breach
04 Um Dum Dom
05 Trope
06 What He Said
07 In Accord
08 Gordian Knot
09 Emerge To Space Jazz
10 The End

vbr

http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=4261087
http://rusfolder.com/33780303
ziggyziggy вне форума   Ответить с цитированием
4 пользователя(ей) сказали спасибо:
Denoiser (25.11.2012), Murphy (25.11.2012), Sun of a Beach (25.11.2012), Virginmind (25.11.2012)
Непрочитано 25.11.2012, 16:09   #60
сдохни или умри
+/- Информация
Репутация: 2583
Re: Throbbing Gristle

Интересно, люблю этот альбом Нико.
Sun of a Beach вне форума   Ответить с цитированием
Ответ
Форум www.neformat.com.ua > Music > Electronic > Dark Electronics

Опции темы Поиск в этой теме
Поиск в этой теме:

Расширенный поиск

Ваши права в разделе
Вы не можете создавать новые темы
Вы не можете отвечать в темах
Вы не можете прикреплять вложения
Вы не можете редактировать свои сообщения

BB коды Вкл.
Смайлы Вкл.
[IMG] код Вкл.
HTML код Выкл.


   
 
Текущее время: 20:36. Часовой пояс GMT +3.
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Перевод: zCarot
НовостиСтатьиРецензии
ИвентыКонтактыФорум


Facebook Telegram Twitter YouTube Instagram Mixcloud SoundCloud

Designed by LaBIZz
Все материалы, размещенные на этом сайте, распространяются на условиях
Creative Commons Attribution-Share Alike 3.0 License.


© 2004-2024 Neformat Ukraine