Fanaticism — назва австралійського лейблу, який протягом останніх двох років випустив серію касетних релізів в стилістиці, яка позначена на бк проекту, як "Neue Sakralmusik". Якоїсь більш детальної інформації мені знайти не вдалося, всі дев'ять касет, що наразі реалізовуються через лейбл, мають в графі виконавця "Untitled Artist", а тому не відомо навіть, чи це справа рук одного чи кількох артистів і що за люди взагалі стоять за проектом. Музично "Neue Sakralmusik" представляє з себе окультний індастріал з атмосферою максимально страшних сторін релігійного життя: сектантство, заламування рук в молитовному екстазі, сатанинські жертвоприношення і обряди, екзорцизм, картини катувань, влаштованих священною інквізицією середньовічним віровідступникам і тому подібне.
Згадана серія касет не отримала якої-небудь критики навіть від цільової аудиторії і трапилася мені по суті абсолютно випадково (альбом "Yirat HaShem" видавався раніше на інших лейблах і таки зміг викликати який-не-який резонанс), але на мій погляд, це одне з найцікавіших явищ в індастріалі останніх років. Заливаю альбоми, які вдалося знайти в пристойній якості. Інше можна послухати і купити на бендкемпі.