www.neformat.com.ua


Новости Статьи Рецензии Ивенты Форум Facebook Telegram Twitter YouTube Instagram Mixcloud SoundCloud
Переключить в мобильный режим
Вернуться   Форум www.neformat.com.ua > Music Related > Demo

Demo Участвуешь в группе? Есть демо-запись? Здесь можно услышать отзывы о своем творчестве

Ответ
Опции темы Поиск в этой теме
Непрочитано 28.02.2015, 06:16   #1
Banned
+/- Информация
Репутация: 15
Украина Rizups

Історія гурту
2009
2009 рік – гурт не гаяв часу і плідно працював на студії та поповнював свій репертуар. 22 лютого командою гурту було організованого ПЕРШИЙ СОЛЬНИЙ КОНЦЕРТ у ГРК «Галактика», який зібрав близько пів тисячі прихильників. Знову ж як у попередньому році гурт RIZUPS брав участь у таких конкурсах: «Весна Політехніки – 2009» (м.Львів) – Перше місце у номінації «Авторська пісня»; «Сурми Звитяги» (м.Львів) – Перше місце у номінації «Авторська пісня».
Звісно гурт виступає не тільки на конкурсах, а й на багатьох вечірках, концертах, акціях та різноманітних заходах.
Літом 2009 року гурт став переможцем першого етапу всеукраїнського конкурсу «Djuice Music Drive». Цього ж літа гурт був запрошений українською діаспорою в Польщі на святкування «Дня Пісні» у м. Білий Бір, де поділився своєю творчістю в одній з шкіл міста. 2010 рік – гурт бере участь у проекті «Інший Заххід» - перший ліцензійний львівський хіп-хоп збірник, де співпрацював з такими виконавцями, як : ВоваЗілВова, DaHok, QUANT,
та багато інших. 20 березня відбулась презентація ліцензійного збірника у НК «ПІКАССО». До цього збірника увійшла пісня «Куди ми йдемо..» У 2011 році - гурт став півфіналістом шоу Україна Має Талан 3, прямий ефір якого переглянуло близько 28 мільйонів людей усієї країни.
Літом цього ж року гурт спільно з гуртом Sample Rate записали спільний проект "А.кустик.А" , до якого увійшли акустичні ремікси старих пісень та нові твори. Восени гурт видав перший офіційний сольний ЕР альбом, в підтримку якого відбувся тур багатьма містами України. Було підтримано численні благодійні марафони та проекти. У 2012 році - RIZUPS почав роботу над першим студійним LP, де вперше в україномовному хіп-хопі, розкриє досі нерозкриті теми! Весною, цього ж року, музика з пісні гуртів RIZUPS та Sample Rate - "Не клич мене", стала офіційною мелодією візитівки Львова на чемпіонат з футболу Євро 2012 і ця ж пісня була використана Віталієм Кличком в офіційному звернені до європейської спільноти! 2013 рік – видався одним з "найплодотворніших" років за час існування гурту.
Хассан Назар (Хас) бере участь в популярному шоу Х-фактор і в скаладі гурту Д-версія (сформованим на шоу) входить в 5-ку найкращих виконавців країни!
Після закінчення туру Х-фактор 3 гурт одразу взявся за доопрацювання альбому «НЕ БІЙСЯ!», який почали писати ще у 2012 р. Не марнуючи, ні хвилини гурт RIZUPS вже в травні 2013-ого випускає альбом . 7-ого травня відбувається перша презентація альбому у м. Львів, до якої долучилися учасники третього сезону Х-фактор, а саме Дмитро Сисоєв, Вєта Козакова та В’ячеслав Єфремов. Саме ця презентація була започаткуванням Всеукраїнського туру в підтримку альбому, в якому гурт відвідав 17 міст України та Мінськ.
Подорожі, поїзди, кожен день нове місто – це надихнуло на створення ще одного альбому, а саме спільного проекту з екс учасником гурту Д-версія В’ячеславом Єфремовим. Альбом, який згодом отримав назву «Залежність», писався під час туру. У не великих відрізках часу між містами створювались нові пісні. Без зайвих очікувань альбом «Залежність» вперше прозвучав зі сцени 17 липля знову у місті Львів, після чого гурт відправився у 2-ий тур містами України, в якому відвідав ще більше міст, ніж у першому. Під час гастролей Україною, команда RIZUPS працювала не покладаючи рук над популяризацією пісень. Маса ротацій на радіохвилях всієї країни та за її межами, десятки тисяч інтернет релізів.
Цього ж року гурт запускає свій офіційний сайт www.RIZUPS.com та знімає свій дебютний кліп на пісню з першого альбому «Проти всіх стихій».
27 жовтня гурт святкує свій День Народження в компанії своїх друзів та прихильників, організувавши ВЕЛИКИЙ СОЛЬНИЙ КОНЦЕРТ, на якому презентує свій перший кліп (який потім взяли у ротацію 150 телеканалів, в числі яких не тільки Українські телеканали). На святі були присутні хороші друзі гурту такі як Дмитро Сисоєв, Вєта Козакова та В’чсеслав Єфремов.

https://vk.com/rizupsofgroup
assonik вне форума   Ответить с цитированием
Ответ
Форум www.neformat.com.ua > Music Related > Demo


Ваши права в разделе
Вы не можете создавать новые темы
Вы не можете отвечать в темах
Вы не можете прикреплять вложения
Вы не можете редактировать свои сообщения

BB коды Вкл.
Смайлы Вкл.
[IMG] код Вкл.
HTML код Выкл.


   
 
Текущее время: 09:15. Часовой пояс GMT +3.
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Перевод: zCarot
НовостиСтатьиРецензии
ИвентыКонтактыФорум


Facebook Telegram Twitter YouTube Instagram Mixcloud SoundCloud

Designed by LaBIZz
Все материалы, размещенные на этом сайте, распространяются на условиях
Creative Commons Attribution-Share Alike 3.0 License.


© 2004-2024 Neformat Ukraine