|
Новости Статьи Рецензии Ивенты Форум | |||
|
Регистрация | Правила форума | Пользователи | Календарь | Новые релизы (RSS) | Новые темы | Поиск | Сообщения за день | Отметить все разделы прочитанными |
Distorted Unit Список групп раздела | post-metal, sludge, stoner, doom, drone, experimental, avant-garde |
Метки: experimental |
Опции темы | Поиск в этой теме |
27.08.2007, 15:32 | #1 | |
digipack
|
Anubis Rising
Ще нормально не розслухав, але вже усвідомив, що група ця дуже крута і я ще довго і регулярно буду її прослуховувати. Утворилися в 1999, видали певну кількість релізів (в мене є 2005 - Funerally Preamble - наскільки я розумію він містить ледь не всю творчість групи) і в 2005 розпалася, щоби деякі учасники змогли потім заснувати інший геніальний гурт - IntrOnaut. Згідно з майспейсом сабжа, хлопці знову об'єдналися і планують написати трохи нового матеріалу, повиступати. Звук групи дуже влучно охарактеризувала би формула: maudlin of the Well + Intronaut = Anubis Rising Також варто відзначити те, що вплинуло на їхню творчість (згідно з їхнім майспейсом): Цитата:
Склад: Alex Bytnar - барабани Sacha Dunable - гітара,вокал (Intronaut) Matt Snell - бас,вокал Dean Workman - гітара Дискографія: 2001 - Opening of the Mouth Demo 2002 - Scales of Truth EP 2002 - Uphill Battle/Anubis Rising Split 2005 - Funerary Preamble ЗІ. Кажіть, куди заливати. Це щось дійсно пиздате)) Последний раз редактировалось Эрис; 20.01.2013 в 14:29. |
|
51 пользователя(ей) сказали спасибо: |
28.08.2007, 11:10 | #4 |
digipack
|
Re: Anubis Rising
2005-Funerary Preamble (важко якось заливалося)
пс. ніхто не проти, що я перший пост повністю на українську написав, щоби не кидалася в очі двомовність. |
Пользователь сказал спасибо: | rage (28.08.2007) |
28.09.2007, 01:11 | #5 | |
digipack
|
Цитата:
Групу вже давно розслухав і майже переслухав і хочу заявити: Anubis Rising жорстоко всім дає за щоку а в цей час сабж тут у нас ігнорується . До формули, яку я згадував на початку, я би ще додав трохи Burst-у і Taint-у, адже тут подекуди юзаються подібні металкорові (заводні такі)) ходи. Які органічно переплітаються з поцроковістю, яку я тут також хочу виділити жирним шрифтом. Ці спокійні інструментальні вставки просто чудові. Коли вони закінчуються чи перед тим як починаються, вухо ріже брудний вокал по сладжу. Також по сладжу тут сируватість запису. Альбом різноманітний не тільки жанрово, але й в плані настрою, атмосфери. Тут і замріятися десь в білих хмарках, і загрузнути в мраці, і розворушитися можна. Funerary Preamble (2005), на мою думку, є одним з найсильніших в потс-металі. *смайл-дрочун* *смайл-дрочун* *смайл-дрочун* |
|
28.12.2007, 09:50 | #13 |
free jazz improvisation
|
пиздец)
вот мне щас описание надо на них писать) можно одним словом всё назвать-экспериментал а можно все стили перечислить-(это особо для тех.кто сабж проигнорил)-сладж-дум-фьюнерал дум-блэк метал-дэз метал-прогрессив метал-пост-рок-пост-метал-скримо-нойз )))каково?а?) пишу-экспериментал,ибо строчки не хватит для полного описания))) а группу послушайте |
27.04.2008, 03:10 | #15 |
digipack
|
Ответ: Re: Anubis Rising
Блять! Група нереально безмежно крута. Чому так мало людей слухало... Чорт, колектив геніальний, таких більше нема. Стільки всього так органічно об"єднано в одне ціле... Колектив ГЕНІАЛЬНИЙ!
Пропоную банити з дістортеда тих, хто досі не слухав Анубіс райзінг |
31.05.2010, 00:36 | #27 |
2023
|
слушал еще полтора года назад, когда Паша же тему и апал. Не понял. Сейчас переслушиваю - очень классно! И правда, много моих любимых maudlin of the Well чувствуется, особенно в мелодике и структурах треков. Жаль, чистого вокала почти нет, а харш-вокал мне в своей массе здесь не очень нравится
во второй половине альбома прог-блэка много да |
Опции темы | Поиск в этой теме |