До його музики давно причепився ярлик «інтелектуального техно», але сам він таке визначення не дуже любить (ну бо в такому разі Vakula, наприклад, пише «інтелектуальний хаус»). Насправді, ритм 4/4 в його треках просто зустрічається трошки рідше, ніж в якогось іншого, середньостатистичного техно-продюсера. Сам він «в ділі» вже більше 10-ти років, його перший вініл вийшов ще на початку нульових і зараз кількість одиниць в його дискографії теж впевнено підбирається до відмітки «30». Ну і ще один важливий факт – став першим українцем, який відіграв у культовому Berghain (і зразу порушив їх головну заповідь «Не знімай»). В січні 2012-го.
Stanislav Tolkachev: Наскільки я пам'ятаю, мене завжди тягнуло до інструментів всіх видів - це або через гени (мої батьки також любили музику), або просто співпадіння, я не знаю. Не знаю, чи склалось би все інакше, якщо я б виріс у Берліні чи Детройті. В даний час, вважаю, нам пощастило бачити історію становлення українського техно так само, як це було в Чехії чи Польщі 10-15 років тому. Ті, хто вже з'явився, готові зайняти свою нішу в рамках цієї сцени.
Я не могу назвать себя патриотом в высшей степени, однако же ничто человеческое мне не чуждо. Когда речь идет об украинских музыкантах с мировой славой, это всегда вызывает интерес. Когда говорят о техно-музыке, Толкачев приходим на ум первым. Как написано в био, он выступал в Бергхайне, о нем пишет Resident Advisor - и пишет практически в восторженных тонах. Есть от чего - может быть, сказывается мой не саымй богатый опыт. но аналога музыке Толкачева я не могу назвать даже близко. Очень минималистичная ритм-секция, окутанная плотным синтовым облаком в самых удачных треках производит натурально психоделический эффект. Надеюсь, украинский флаг в заголовке темы привлечет больше слушателей, чем мои темы привлекают обычно - я уверен, что музыка Станислава этого вполне заслуживает.
Вчера слушал раннего Surgeon, так вот, по-видимому, Станислав вдохновлялся именно творчеством этого товарища. Есть там похожие треки, особенно на Basictonalvocabulary. Хотя мне Толкачев больше нравится