Форум www.neformat.com.ua

Форум www.neformat.com.ua (https://forum.neformat.com.ua/)
-   Events Archive (https://forum.neformat.com.ua/events-archive/)
-   -   7.10 - the CheekyBenders, Mystification, Руки'в Брюки, Stinx - "Майдан" (https://forum.neformat.com.ua/events-archive/10579-7-10-the-cheekybenders-mystification-rukiv-bryuki-stinx-majdan.html)

ТварЫна 28.09.2007 03:32

7.10 - the CheekyBenders, Mystification, Руки'в Брюки, Stinx - "Майдан"
 
Презентація оновленного порталу www.ukrabilly.com!
7 жовтня, клуб "Майдан" (Червоноармійська, 19, м. Льва Толстого, в приміщенні кінотеарту "Київ")
Початок: 19:00. Вхід: 30 грн.


http:///info/4002188/Ukrabilly_Online!_afisha.jpg

www.ukrabilly.com – єдинний В Україні інтернет-портал присв'яченний таким музичним напрямкам як: roсkabilly (рокабіллі), psychobilly (сайкобіллі), surf (сьорф), neo-swing (нео-свінг). На сторінках нашого сайту ви знайдете: найсвіжіші новини з рок-н-рольного світу, інформацію про вітчизнянні та закордонні гурті, які виконують -біллі музику, інфо-статті присв'яченні різноманітним аспектам "рок-н-рольного життя", анонси та звіти з концертів від УКРАБІЛЛІ і не тільки, фотографії, календар, форум та багато іншого!


the CheekyBenders (neo-rockabilly/neo-swing, www.myspace.com/cheekybenders)
http:///file/541078/3255020/the%20CheekyBenders.jpg
Everybody needs rock'n'roll! Everybody needs swing & jive! C'mon everybody let's drive-drive-drive!!!

Мікс neo-rockabilly & neo-swing, щедро приправленний 50s rock'n'roll, jazz, surf, psychobilly - такий музичний коктейль пропонує Вам київська рокабіллі-формація the CheekyBenders! Вживати цей запальний коктейль краще на живих шоу виступах гурту - саме тут найповніше разкривається весь смак та аромат цього чудового "напою". Найкраще смакує в компанії друзів, сприяє гарному настрою та самопочуттю!


Mystification (psychobilly, www.myspace.com/mystificationua)
http:///file/541074/2456448/Mystification_FOTO.jpg

"Це музика з іншої планети. Жорсткий, потужний саунд який прошибає мозок наскрізь, а тіло само по собі лізе у wreck! Ця музика для вас ПСИХИ!" Так у кількох реченях можна описати музику гурту Mystification! недарма їх називають ніяк інакше, як "житомирський Meantraitors". Інші нарекають їх кращими в Україні по сайко... Вони або подобаються або визивають змішані відчуття, але байдужих до них знайти важко! Наразі Mystification готуються до запису першого альбому, після чого гурт перегорне нову сторінку свого музичного життя. Адже вже куплений новенький контрабас, який невдовзі замінить бас-гітару...

Руки'в Брюки (rockabilly, www.myspace.com/rukivbryuki)
http:///file/541066/3255024/Ruki'v_Bryuki.jpg

"Руки'в Брюки" - це стильне рокабільне тріо, музика якого яскраво відображає молодiжну культуру 50х Америки. В репертуарi гурту ви знайдете всесвітньо відомі хіти тієї епохи та авторскі композиції. Колектив вiдносно "молодий", але всі музиканти досвідчені і ви їх одразу ж впізнаєте: Олександр Ремез - вокал, гітара ("WiseGuyz"; "Юный и Забеяки"), Тоні - контрабас, бэк-вокал ("Los Fartos"), Соя - барабани ("Los Fartos"). Якщо ви є прихильником запальної, танцювальної та якісної музики - "Руки'в Брюки" неодмінно прийдуться вам до смаку!

Stinx (punk'oi'billy, www.myspace.com/stinx77)
http:///file/541068/3255018/Stinx.jpg

Музика повинна бути такою, щоб серце раділо, ноги несли до танцю, а живіт просив ще більше пива. Саме так вважає молодий український гурт Stinx. Молодий але вже відомий на субкультурній сцені не тільки Києва але й України та близького зарубіжжя. Stinx побачили білий світ у 2005 році, коли після розпаду psychobilly/garage гурту Bastard & The Projectiles (Чернігів) її лідер Юра «Утюг» перебрався до Києва та вирішив створити новий гурт. Він одразу знайшов однодумця – Володимира «Че» Черемиса (СосиSKA), який тепер у гурті відповідає за пестощі гітарних струн. А вже незабаром розпочались концерти. Stinx грають справді унікальну музику. Вони відроджують традиції рок-н-ролу, змішуючи класичні рокабільні ритми з мелодійним британським панком сімдесятих років.
Вибухові, динамічні композиції. Яскраве звучання, чіткі сінгелонги та купа позитиву, який пре зі сцени єдиним валом. Якщо ви почуєте Stinx хоча б раз – то вам обов’язково сподобається. Адже якісна музика не може не подобатись.


WELCOME! :beer:

artur 05.08.2009 18:46

Re: 7.10 - the CheekyBenders, Mystification, Руки'в Брюки, Stinx - "Майдан"
 
ТварЫна, Мужики здорова! живу 10 лет в Германии до сих пор не могу не найти не скачать:Руки'в Брюки, ukrabilly Train! Shakin guts
Pomogite poshalujsta!
artur.dubov@yahoo.de


Текущее время: 11:53. Часовой пояс GMT +3.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Перевод: zCarot