Форум www.neformat.com.ua

Форум www.neformat.com.ua (https://forum.neformat.com.ua/)
-   Events Archive (https://forum.neformat.com.ua/events-archive/)
-   -   11.09 Фест "Тернопільська присутність" в Києві (Пам'яті Пелиха) (https://forum.neformat.com.ua/events-archive/26858-11-09-fest-ternopilska-prisutnist-v-kievi-pamyati-peliha.html)

Shapochka 27.08.2009 20:47

11.09 Фест "Тернопільська присутність" в Києві (Пам'яті Пелиха)
 
http://www.ljplus.ru/img4/s/h/shapochka_dm/nameless.jpg

Шановні друзі!
Ласкаво просимо ознайомитися з пануючими у Файному Місті Тернополі ТМ музичними вподобаннями, які будуть яскраво представлені на "Тернопільській Присутності у Києві" 11 вересня 2009 року. Крім мети ознайомлення Киян з Тернопільською хвилею вечір має на меті вшанувати пам'ять колишнього учасника гурту "Неймлес", народного улюбленця та просто хорошої людини Ігоря Пелиха.

The gEE's - молода тернопільська команда, заснована братами Джі Олександром і Олегом. Нині ця четвірка грає потужний гаражний рок. Вокал Сашка Джі тембрально дуже нагадує голос Курта Кобейна, через що хлопцям приписують надмірне захоплення Нірваною. І хоч їх вплив безумовно мав місце, треба відзначити, що музика The gEE's дуже колоритна і оригінальна.
http://vkontakte.ru/club6515318

ОрАндж - не менш молодий колектив, відданий британській традиції рок-музики та інді-сцені. Мають дивовижне, об'ємне, якесь космічне звучання. Голос їх вокаліста - чаруючий, "заледенілий", який, при іншій музиці музиці, було б звично послухати у Joy Division.
http://vkontakte.ru/club3958161

Nameless (UA, Ternopil) - найстраший з нині існуючих тернопільських рок-колективів. Грають з 1992 року, через цей колектив свого часу пройшло близько 20 музикантів, серед яких Ігор Пелих (1974-2009), Сергій Недашковський (нині в СКАЙ), Валерій Мєльніков (нині в Вася-Клаб), Олег Ломаковський (нині в групі "Щастя") та ін. Звідси і складність у означенні авторської стилістики Nameless (UA, Ternopil). Самі музиканти називають свій музичний напрямок "нео-психоделія з елементами шуґейзи, блюзу і фольку". Для реалізації такої складної конструкції, окрім звичного набору рок-колективу (три гітари і бара-бас), група використовує найширший інструментарій: жіночий вокал Світлани Фролової,тромбон, альт, флейту, губну гармоніку, металофон, тамбурин і різноманітну перкусію, пищики та окарини та ін. Усі разом ці інструменти укадаються у дивовижну картину, на якій звуки набирають яскравих глючних кольорів, стіну звуків.
http://vkontakte.ru/club7607634

Традиційно, загальну мега-гіга-позитивну атмосферу на "Тернопільській присутності" підтримують спеціальні відео-інсталяції з тернопільського мистецького життя (живопис, музика, театр, література, наше озеро) та різноманітні приємні сюрпризи для публіки. Тож приходьте, ми б хотіли Вас здивувати :)

Докладніше про тернопільську хвилю і фест в зустрічі: http://vkontakte.ru/event11237888

Контакти Арт-клубу "Філін":
Сайт Філіна: http://artfilin.com.ua/
Група Вконтакті: http://vkontakte.ru/club3889091
ЖЖ-спільнота: http://community.livejournal.com/art_filin
Резерв столів за тедефоном 8 067 795 28 50

Shapochka 10.09.2009 00:39

Re: 11.09 Фест "Тернопільська присутність" в Києві (Пам'яті Пелиха)
 
внимание! начало в 20.00!!!


Текущее время: 20:25. Часовой пояс GMT +3.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Перевод: zCarot