Форум www.neformat.com.ua

Форум www.neformat.com.ua (https://forum.neformat.com.ua/)
-   Events Archive (https://forum.neformat.com.ua/events-archive/)
-   -   AZH Promo: TE Morris (UK), Voida, Zavtra (акустичний вечір) - 20 червня, Київ (https://forum.neformat.com.ua/events-archive/51882-azh-promo-te-morris-uk-voida-zavtra-akustichnij-vechir-20-chervnya-kijiv.html)

Nook 06.06.2012 00:22

AZH Promo: TE Morris (UK), Voida, Zavtra (акустичний вечір) - 20 червня, Київ
 
http://www.neformat.com.ua/images/co...0-06-start.jpg

20 червня до Києва за підтримки AZH Promo уже втретє завітає британський музикант Том Морріс. Акустичний вечір відбудеться в приміщенні клубу Старт, де також виступлять кияни Voida та Zavtra.

"Том змушує плакати, змушує згадувати кожен момент, коли ти був по-справжньому щасливий, змушує проживати кожну секунду, коли тобі було сумно і боляче і неминуче призводить до катарсису своєю музикою. Ти відчуваєш, безперервно відчуваєш, ти живий, поки ця музика грає. І це - такий захват! І це - так красиво! Люди, не пропустіть." @ Ірина Гвозденко

Том Морріс (T E Morris) – засновник і незмінний лідер британського пост-рок/дарк-фолк гурту Her Name Is Calla.
За відносно недовгу сольну кар'єру Том встиг видати дебютний альбом "'We Were Animals" (лютий 2012), кілька сольних EP (“Moon EP”, “An Ocean is Enough to Love”, “I Could Of Been A Fire”, “Every Second, Forever”), заснував власний лейбл Olynka Records (http://olynkarecords.bandcamp.com/) та готується до виходу нового альбому "And You Were The Hunter"

http://temorris.co.uk/music
http://www.facebook.com/tomelliotmorris

Проект Voida виник у 2007 році як поле для експериментів музикантів, з ініціативи Ігоря Сидоренка. Дроуново-ембіентні форми композицій з часом переросли у сінґер-сонґрайтерский матеріал, що виникає під впливом творчості таких відомих музикантів, як Nick Drake, Tim Buckley, Leonard Cohen, Peter Hammil, Steve Von Till, Matthew Parmenter, Brian Borcherdt, Vic Chesnutt, Elliot Smith та ін., чого не приховує і сам Ігор, характеризуючи цим свою музику. Під час концерту публіці буде представлено композиції з другого повноформатного альбому «Colour Me Darkness».

ZAVTRA - молодий київський гурт, який працює в різних жанрах рок-музики. Не часто виступають в акустиці, але про один із таких концертів гурту Zavtra сайт rok.kiev.ua написав наступне: "У них гарна, легка музика, часом сумна, часом весела, інколи це зовсім блюз".

Клуб Start розташований за адресою вул. Маршала рибалки 28/4 (на території стадіону "Старт, 7-10 хвилин від метро Лук'янівська).
Карта: http://www.facebook.com/photo.php?fb...&type=1&ref=nf

Мінімальний благодійний внесок - 49,95 грн.
початок - о 19:00

Прожектор 14.06.2012 15:57

Re: AZH Promo: TE Morris (UK), Voida, Zavtra (акустичний вечір) - 20 червня, Київ
 
ух афиша какая

Nook 14.06.2012 18:29

Re: AZH Promo: TE Morris (UK), Voida, Zavtra (акустичний вечір) - 20 червня, Київ
 
да, мне тоже приглянулась)

Sun of a Beach 20.06.2012 18:32

Re: AZH Promo: TE Morris (UK), Voida, Zavtra (акустичний вечір) - 20 червня, Київ
 
Если еще кто-то (вдруг) еще собирается, то это место напротив бывшего дома Майка на Лукьяновке.

kirai 21.06.2012 18:30

Re: AZH Promo: TE Morris (UK), Voida, Zavtra (акустичний вечір) - 20 червня, Київ
 
Аж молодцы, огромное им спасибо. Каждый концерт, на котором пока удалось побывать, отличался очень уютной и дружелюбной атмосферой, оставлял после себя приятные тёплые ощущения от происходящего и светлое сожаление о том, что подошло к концу ещё одно из самых лучших выступлений. Я не покупаю сд, у меня дома их почти нет, но на каждом таком концерте, в отличии от многих других, я чувствую внутреннюю необходимость купить диск, винил, футболку. Не только чтобы поддержать уже ставшего родным исполнителя и выразить ему свою признательность, а для того, чтобы оставить на память хоть небольшую частичку того вечера.





+++



[свернуть]


Добавлено через 3 часа 3 минуты



yalivec 21.06.2012 18:55

Re: AZH Promo: TE Morris (UK), Voida, Zavtra (акустичний вечір) - 20 червня, Київ
 
круто)))) Игорю на мик надо было ревера повесить - было бы вкуснее)

kirai 21.06.2012 19:09

Re: AZH Promo: TE Morris (UK), Voida, Zavtra (акустичний вечір) - 20 червня, Київ
 



Текущее время: 10:17. Часовой пояс GMT +3.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Перевод: zCarot