![]() |
|
![]() |
Новости Статьи Рецензии Ивенты Форум |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Регистрация | Правила форума | Пользователи | Календарь | Новые релизы (RSS) | Новые темы | Поиск | Сообщения за день | Отметить все разделы прочитанными |
Folk/Country/Ethnic Список групп раздела | folk, country, traditional, ethnic, world music, etc. |
Метки: ethnic, folk, world fusion |
![]() |
Опции темы | Поиск в этой теме |
![]() |
#1 | |
vinyl 10"
|
![]() Amadou et Mariam
Бамако, Малі ![]() Амаду Багайок і Маріам Думбія ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Біографія: Цитата:
Развернуть для просмотра1998 - Se Te Djon Ye
1999 - Sou ni tilé 2000 - Tje Ni Mousso 2002 - Wati 2004 - Dimanche à Bamako 2005 - 1990-1995; Le Meilleur Des Annees Maliennes 2008 - Welcome to Mali 2012 - Folila [свернуть] Альбоми: Amadou et Mariam - Sou Ni Tilé (1998) MP3 CBR 320 kbps ![]() Відео: Развернуть для просмотра[свернуть] Власне враження: Якщо говорити про стиль і відмінності від інших малійських виконавців, то тут ми маємо дуже еклектичну картинку: Амаду співає ближче до афро-блюзу, іноді заходячи на територію реґі, у той час, коли пісні з голосом Маріам - це суто такі народні західноафриканські мотиви. Тексти дуже прості, навіть я би сказав: наївні, і з цеї причини - надзвичайно проникливі. В пізніших альбомах є й достатньо поп-звучання: з'являються модні синтезаторні фішки, відчувається рука Даміана Марлі. Я, як не надто великий любитель такої надлишковості, краще вже послухаю старі записи: два голоси й одна електрогітара. Але насправді в них усе - прекрасне. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
vinyl 10"
|
Re: Amadou et Mariam
Цитата:
В мене зранку бадьорий настрій підтримувався цим альбомом, шо в шапці ![]() Якщо треба ще щось - можу залити. Особисто мені цікаві більш автентичні записи 90х років (правда, місцями також бувають синтезатори і прописані ударні, але це тільки додає колориту ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
vinyl 10"
|
Atompunk, ок, лию Wati, по суті другий їх повноформатник, написаний після виходу на міжнародну сцену.
А взагалі, я сам уже давно брав альбоми звідси: http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=1906750 Ну, і якраз докачую минулорічний диск Folila - якось пропустив його вихід. Дуже цікаво, що там. Добавлено через 2 минуты А, тут кажуть, що це все транскод. Хм. Ну, поки ок, але пошукаю ше правильні ріпи. Добавлено через 6 минут Перевірив - таки транскод, прикро. Тому Wati не ллю, поки не знайду краще джерело. |
![]() |
![]() |
Пользователь сказал спасибо: | Atompunk (12.04.2013) |
![]() |
#7 |
vinyl 10"
|
Ще навіть не встиг послухати, але так і думав. Бо альбом 2008-го за звучанням якось занадто вилизаний і не такий колоритний.
Я думаю, суть у тому, що для Sou Ni Tilé просто підібрали найкращі з пісень, і дуже сильно заморочилися над аранжуваннями, а Se Te Djon Ye і Tje Ni Mousso пішли вже за інерцією тим самим шляхом, тільки без такої роботи над аранжуваннями. Все-таки ще рекомендую 1990-1995; Le Meilleur Des Annees Maliennes - там чистий фольк, навіть без world-ових штук. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
double gatefold vinyl
|
Да уж, аранжировки там просто восхитительные!
Добавлено через 1 минуту В Tje Ni Mousso их явственно не хватает, а Folila - слишком попсово и без африканского колорита. Таких альбомов пруд пруди ![]() Добавлено через 2 минуты залей, пожалуйста! |
![]() |
![]() |
![]() |
Опции темы | Поиск в этой теме |
|
|
![]() |
Текущее время: 18:46. Часовой пояс GMT +3.
|
|||
![]() |
![]() |