|
Новости Статьи Рецензии Ивенты Форум | |||
|
Регистрация | Правила форума | Пользователи | Календарь | Новые релизы (RSS) | Новые темы | Поиск | Сообщения за день | Отметить все разделы прочитанными |
Hardcore Список групп раздела | oldschool, newschool, youth crew, beatdown, melodic hardcore, NYHC |
Метки: crossover, hardcore, rapcore |
Опции темы | Поиск в этой теме |
09.07.2009, 16:34 | #1 |
i'm a scatman!
|
Body Count
Я слухаю цей гурт уже досить довгий час і досі вона є одною з моїх улюблених. Зовсім не впевнений, чи обрав правильний розділ, але запощу сюди. Гурт створив в 90-му в сонячній Каліфорнії крутий пацан - Айс Ті. Грали і грають вони, як на мене, не характерну для того штату музику і мені завжди здавалось, що вони з брудних районів Ню Йорка. По музиці - це якась мішанина хардкору і металу з невеликими вкрапленнями речетативу ( хто б що не казав, а Айс Ті в БК більше викрикає і наспівує текст в ліпших традиціях всяких блек флегів і негатів апрочів ) і дуже хорошими політичними і соціальними текстами. Між треками деколи Айс Ті цитує досить цікаві факти про життя в США. Думаю, що детальну історію гурту можна прочитати на вікіпедії і мені не обов'язково її сюди передруковувати. По дискографії я не можу ніяк розібратись, але вигляждає вона десь так: Body Count(1992) * пароль the-sound-source Born Dead (1994) The Last Days (1997) Murder 4 Hire CD (2006) Склад гурту: Майспейс Одна з найвідоміших пісень БК: Качати раджу по порядку, хоча різниці то нема. Бай де вей, мені здається, що у цієї групи є щось спільне з роллінз бендом. А місцями з РАТМ п.с. доставте хтось теги, бо я ніяк не можу придумати, що туди підійде. Последний раз редактировалось wanchope; 01.08.2009 в 15:35. |
10.05.2017, 11:05 | #33 |
vomiting tractor driver
|
Re: Body Count
очень мощный альбом
и завершается, надо сказать, просто максимально удачно, эти бриджи "woop-woop, that's the sound of the police" в Black Hoodie - прямая отсылка к одному из первых сольных хитов KRS-One, к неспокойному 1993 году, когда ещё были свежи воспоминания о лос-анжелесских бунтах и волне полицейского насилия, окружавшей то время. как бы намекает, что за столько лет мало что изменилось в отношении бедного цветного населения. вот этот момент вообще пробрал) |
Пользователь сказал спасибо: | Cooper (11.05.2017) |
Опции темы | Поиск в этой теме |