Форум www.neformat.com.ua

Форум www.neformat.com.ua (https://forum.neformat.com.ua/)
-   Hip-Hop (https://forum.neformat.com.ua/hip-hop/)
-   -   Rammellzee (https://forum.neformat.com.ua/hip-hop/63283-rammellzee.html)

Marlo Stanfield 10.08.2014 22:25

Rammellzee
 
Цитата:

Біографії виконавця російською мовою в мережі я не знайшов, можна почитати англійською на вікі. Розповім трохи своїми словами. Rammellzee (RAMM:ΣLL:ZΣΣ) - концептуальне ім'я артиста, справжнє ім'я невідоме. Взагалі фігура дуже екстравагантна і колоритна. Виробив свій графіті-стиль, який називав "готичним футуризмом" (приклади робіт >>>), займався скульптурою, знімався у фільмах та записував музику. Представник мистецького напряму афрофутуризму. Виступав у власноруч створених масках і костюмах, які відображали математичні рівності, пов'язані з ім'ям Rammellzee.

Серед фільмів за його участю "Style Wars" (1983), "Bomb It" (2007), "Wild Style... Rapper" (1983), "Stranger Than Paradise... Man With Money" (1984). В перших двох названих грав самого себе. "Stranger Than Paradise...", до речі, зняв Джим Джармуш, який відгукувався про Раммельзі, як про людину, двадцять хвилин спілкування з якою змінюють життя. Варто тільки зрозуміти його.

В музиці Раммельзі, не побоюсь сказати, здійснив локальний переворот. По мірках хіп-хопу це взагалі лютий авангард, і порівнюють його не з іншими реперами, а з Sun Ra та The Residents. Хоча це не завадило вплинути Раммельзі зокрема на Бісті Бойз та Сайпрес Хілл. В 1983 році спільно з K-Rob та Jean-Michel Basquiat був випущений сингл "Beat Bop", 10-хвилинна експериментальна хіп-хоп композиція плюс її інструментальна версія. Послухайте тільки, який там мінус :oh-yeah: Платівка вийшла накладом в 500 екземплярів і сьогодні вважається "священним граалем" хіп-хоп музики, який продають по 1500 американських доларів за штуку.

Яскраво вистріливши в першій половині вісімдесятих, Раммельзі на двадцять років відійшов у тінь, повернувшись лише в двохтисячних і записавши два альбоми "резідентс-хопу". Цікаво також, що артист засвітився в кількох композиціях на альбомі групи Praxis "Profanation (Preparation For A Coming Darkness)". В 2010 році Раммельзі не стало. Того ж року Бакетхед присвятив йому композицію "Rammellzee: Hero of the Abyss".




Вибрана дискографія:

1983 - Beat Bop (vs. K-Rob) (single, 128 kbps)
Нажмите на кнопку "Спасибо", чтобы увидеть ссылку (нужна регистрация)
Возможно, потребуется перезагрузка страницы.
2003 - This Is What You Made Me [COLOR="SlateGray"](album, 320 kbps)
Нажмите на кнопку "Спасибо", чтобы увидеть ссылку (нужна регистрация)
Возможно, потребуется перезагрузка страницы.
2004 - Bi-Conicals of the Rammellzee [COLOR="SlateGray"](album, 320 kbps)
Нажмите на кнопку "Спасибо", чтобы увидеть ссылку (нужна регистрация)
Возможно, потребуется перезагрузка страницы.

Igen Beatz 18.08.2014 13:26

Re: Rammellzee
 
Не олдскул, но очень крутая музыка, как по мне.

Marlo Stanfield 18.08.2014 15:07

Re: Rammellzee
 
"Beat Bop" 83-го цiлком собi олдскул, повноформатнi альбома звiсно ж нi.


Текущее время: 18:56. Часовой пояс GMT +3.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Перевод: zCarot