|
Новости Статьи Рецензии Ивенты Форум | |||
|
Регистрация | Правила форума | Пользователи | Календарь | Новые релизы (RSS) | Новые темы | Поиск | Сообщения за день | Отметить все разделы прочитанными |
In General Жанры, стили, лейблы, сборники, радиостанции, зины, дистро, блоги - все о музыке. Также - вопросы, касающиеся обустройства музыкальной части форума |
Опции темы | Поиск в этой теме |
27.12.2008, 19:59 | #11 |
vinyl 5"
|
Re: Любимые текста
Nokturnal Mortum - в огне деревянных церквей
Закат над Славянской Землей, ветер-мор с юга идет, Не с мечем и копьем, А с крестом и кадилом бредет. Что несет с крестом чернец? Мир и Радость иль смерть роковую? Много лет строил козни подлец Как сгубить нашу Честь удалую. И не просто сгубить, а на веки скрутить Руки, что держат Мечи исправно, Терном колючим Свободу убить, Богов Отцов на жида подменить. жидовскому племени не дали земли, Взять ее сами они не смогли, В их руках Сила, видать, не жила, хитрость и подлость лишили Ума. В дереве скрыта Вечная Мудрость, В бурных потоках упрятана Жизнь, Где-то в дали, виднеется Правда, Которую прячет распятый жид. лживые речи глаголишь чернец, Нам твои церкви нужны для Огня, Иди расскажи стаду овец О том, как поможет нам вера твоя. Прошли времена, и Перун-Златоус Ушел по Днепру, покинув Народ. христианство пришло на Великую Русь, И болью в Сердцах колокол бьет, Великий Славен! Воспрянь из оков! Твой Варварский Меч Покарает врагов. И встанет Солнце над Землей, Плач Матерей уйдет в былое, Горят кресты и купола церквей, Нам надо быть всегда собою! вот один из любимых текствов |
27.12.2008, 20:18 | #12 |
ужасающее посвистывание
|
Очень люблю эту песню и этот текст Аж как то хочется себе банджо и джинсовый комбинизон...
Kilara - PSB When I get old take me out to the country And let me go crazy in the woods Don't stick me in some old folks home Cause that won't do me any good When my time's nearing I won't be fearing Cause I'm telling you now what to do Chop me up and feed me to my dog Dry my bones, if you could When I die, take me down to Virginia And throw my bones into the James Let 'em roll down past the rapids and flow out into the bay And when I'm gone, don't be cryin' Cause I'll always be here with you And if you find another, our love will be stronger Cause I'll come back and run that fucker through |
27.12.2008, 22:16 | #15 |
Banned
|
Послухай, є одна істина-
Доки не спробуєш - недізнаєшся, але не раджу тобі пробувати все що приваблюю та лоскоче цікавість. Зрозумій та повір, є речі від яких дуже важко або взагалі неможливо відмовитись, наслідки не самі приємні, памєять примушує страждати. насолджуйся тим, що маєш та ретельно обирай кольори, які тобі дає небо! (чорний дощ- ТОЛ©) |
28.12.2008, 00:58 | #17 |
красивый
|
у Le Pre Ou Je Suis Mort крутые
пост номер 19 |
28.12.2008, 01:17 | #18 |
vinyl 12"
|
xOLEGx, у НМ самая крутая - Черный Ворон
когда мне очень хуёво я слушаю Queen - Under Pressure. Часто это единственное что может вернуть оптимизм, особенно концовка. Ну и я уже хер знает сколько раз говорил что у Queen тексты самые душевные в мире |
28.12.2008, 01:50 | #19 | |
mr. november
|
Цитата:
It's a long hard fight But I'll always live for tomorrow I'll look back on myself and say I did it for love |
|
28.12.2008, 01:58 | #20 | |
rubber bullets
|
Цитата:
|
|
28.12.2008, 02:12 | #21 |
vinyl 12"
|
bre, ну ты знаешь, от ситуации зависит. От Итс Э Хард Лайф можно и вены порезать в ситуации подобной описываемой.
Но конечно же очень душевная тожде песня. У Queen песни о любви тупо самые охуенные в мире, они действительно очень точно передают переживаемые эмоции, а не какое-то сопливое рифмоплетство "любила-позабыла", итп |
04.01.2009, 17:47 | #23 |
IRON HANKEY
|
обожаю текста Fear Of God (это который швейцарский грайндкоре).
особенно вот это: I've Seen Sitting here staring at my blood-covered hands Thinking of nothing but what I've seen So I went out again, tried to forget for an instant Grabbed my victim, my work was about to begin Why me? What did I do wrong? I've seen I now fight the voice inside of me that wants me to do it again Know that I must stop but it's a senseless trial 'Cause at the end it will overcome and I'll lose And I'm out there again - why? 'Cause I've seen.... и это вот: I'm Positive When I walk the streets People point at me Their kids, they don't play with mine 'Cause I'm positive, positive, AIDS-positive Help me, I'm positive, please help Got the virus in me now and forever People don't touch me How I welcome my end ну ещё Бонгзилла, дааа) и Bud Junkees, пожалуй. ах да, не могут оставить равнодушным громадные, я бэ даже сказал эпопейные текста Корраптед |
05.01.2009, 16:06 | #25 |
stress builds character
|
Из последнего, что впечатлило (не вылазит из головы уже пару дней, правда, думаю, основной эффект достигается лишь в сочетании с музыкой)
Скрытый текстNumber One Hypocrite
This has been built for you and me A higher calling, annihilation machine Using fear to keep you in control "Everyone else is the terrorist" That's what you've been sold And do you buy it? Yes you fucking do You buy everything in site You eat whatever they're feeding you You buy a piece of poisoned happiness And suckle system's boob Your freedom's nothing more than a lie And America is killing you Seems like we aid in every war And we're friends with who we abhor Always at the expense of the poor If it were the rich, there would be no more war Rape and conquest Feeds your kids Gets you "things" Things you equate with freedom If you want an SUV, we'll have to kill some children And you don't fucking care As long as you are not impaired Giving money to the system To enlist the poor and kill them It's the American way And you're a fucking slave And the simple fact is this: You are the fucking terrorist And I am trained like you Dumbed down through church and school In the end it's just my luck I'm a product of where my parents fucked I'm American because my parents fucked (in America) [свернуть] |
14.01.2009, 20:31 | #28 |
как с гуся божья роса
|
Chronical A/D
*BLOODSPORT WAR* generals and politicians historians and zealots spectators taking sides bloodsport war broadcasting live talking heads and pundits radicals and patriots some for, some against bloodsport war entertains them none the less- unless it's your child that's holding the gun unless it's your street that runs with blood unless it's your world that's left in ruins it's just bloodsport war for your amusement.. (repeat) hup two three four they're marching off to a bloodsport war hup two three four once again and many times before one two three four marching off to another bloodsport war one two three four there's millions dead if your keeping score.. we gather in the coliseum like the Romans before us they give us bloody spectacle to satisfy our bloodlust and it keeps the emperor on his throne he could be so easily overthrown... |
Опции темы | Поиск в этой теме |