![]() |
Re: Топ-50 альбомов 2011-го года
Nook, нет, я просто понятия не имел как ты подсчитываеш топы :stupid: в следующий раз учту)
|
Я рівно половину альбомів не чув з топу, буду слухати. Радує, що цього року багато юзерів виклало свої топи, але на мою думку, все ж таки в шапці варто викласти топ з місцями, з набраними голосами біля кожного релізу. І ще - іпішки не дуже доречно ставити поруч з альбомами. Я б теж без задумовувань поклав Backchat у свій топ, але почекаю альбому і поставлю його у топ 2012, якщо він вийде в цьому році і пацани не лажануть, бо іпіха - це одне з кращих, якщо взагалі не краще, що я чув з українських груп цього року. Бо 3 пісні це ніхуя не альбом, але то таке. І по розділових топах теж буду дещо слухати, бо цікаво. Ну і стосовно мого топу: я індульгірував стосовно того, що якщо склав топ, то його виправляти не можна і він має бути складений не пізніше ніж в останній день року. Можливо, в цьому році поміняю думку стосовно цього і топ буде більше відповідати дійсності і моїм смакам.
|
14 совпадений
|
8 совпадений(и то не самых желаемых(
|
Первые три места можно было и с количеством голосов написать, интересно же.:oh-yeah:
А так топ порадовал в целом, хотя жаль что парочка троечка альбомов из моего списка не попала в топ. |
а будет кто считать топ по 5-10 лучшим у каждого? Если что, я могу взяться или помочь
|
Цитата:
|
Далеко не у всех же оно расставлено по местам:dontknow:
Добавлено через 40 секунд 15 совпадений, btw |
Цитата:
|
Цитата:
а то я вряд ли буду |
Просто скажите три первые позиции и по сколько голосов набрали.
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
до речі, трохи шкода було, що не оновив свій список перед кінцем голосування (кілька позицій хотів додати). але зараз бачу, що все одно це ні на що не вплинуло б :pardon: Я ТРУ ХІПСТОР |
Рахуйте по кількості співдань релізу у всіх, хто постив топи. На якому місці знаходився реліз у кожного окремого юзера похуй.
|
Ulver есть и ладно :rofl:
|
11 совпадений :yeah:
почему-то был уверен, что МС Прожектор будет в топе |
Итак, топ по лучшим среди лучших:
3 голоса40 Watt Sun - The Inside Room
Ampere - Like Shadows Argument 5.45 - Atavism Asva - Presences Of Absences Date Rape - Date Rape Deafheaven - Roads to Judah Discipline. - To Shatter All Accord Grails - Deep Politics Kurt Vile - Smoke Ring For My Halo Lemuria - Pebble Looking For An Answer - Eterno Treblinka Nice Wings, Icarus! – Aurora Of The Wand And The Moon – The Lone Descent Peste Noire - L'Ordure A L'etat Pur PJ Harvey - Let England Shake Red Hot Chili Peppers - I'm With You REKA - III Ricochet - В тени гигантов The Black Keys - El Camino The Death of Anna Karina - Lacrima / Pantera The Rodeo Idiot Engine - Fools WIll Crush The Crown Tia Carrera – Cosmic Priestess True Widow - As High as the Highest Heavens and from the Center to the Circumference of the Earth True Widow - I.N.O. Tyler, the Creator - Goblin U.S. Christmas - The Valley Path Voida - Colour Me Darkness Weedeater - Jason...The Dragon Wolvhammer - The Obsidian Plains Записки Неизвестного - 20 лет [свернуть] остальное сомневаюсь что интересно кому-нибудь |
Stoned Jesus - Stormy Monday EP - 10
Backchat - Backchat (EP) - 9 Обогнали Puscifer, я удивлен и рад, ну и мои поздравления, :beer::applouse::applouse::applouse: |
Blaise Finnegan, вероятно не внимательно считал, я помню что за альбом deus проголосовали три человека.
мастодон и радиохед за счет имени выпрыгнули :disgust: |
Цитата:
|
Les, я считал выделеные альбомы в каждом топе
|
Foo Fighters в топе - это несомненный успех:applouse:
|
Цитата:
Я надеялся, что они и основной возьмут. Ладно, я дома, делаю чай и начинаю считать. |
А чё, топ дистортеда уже готов? :stupid:
|
Какое же говно я слушаю - только один релиз из моего топа попал в топ-50.
И ещё момент: вот Заводь все хвалили, хвалили, а ни один релиз этого года в топ не попал. Непонятно. Ну ладно. Добавлено через 2 минуты А, нет, Ульвер ещё попал в топ-50 из моего топа. |
протяни руки, ты не один тут такой, не парься:yeah:
|
Цитата:
|
1 совпадение. Странно, что есть блинк 182, но нет роум.
|
Цитата:
|
Текущее время: 22:13. Часовой пояс GMT +3. |