|
Новости Статьи Рецензии Ивенты Форум | |||
|
Регистрация | Правила форума | Пользователи | Календарь | Новые релизы (RSS) | Новые темы | Поиск | Сообщения за день | Отметить все разделы прочитанными |
Instrumental Hip-Hop Список групп раздела | Хип-хоп без читки - тоже хип-хоп |
Метки: electronic, hip-hop, instrumental |
Опции темы | Поиск в этой теме |
14.07.2014, 20:53 | #1 | |
vinyl 7"
|
DJ Rashad
Цитата:
Фрагмент дискографії: 2006 - Juke Trax Online Vol. 3 2008 - Something 2 Dance 2 2010 - XLR8R Podcast: DJ Rashad & DJ Spinn - August 31, 2010 2011 - Just A Taste Vol. One 2012 - Teklife Volume 1 - Welcome To The Chi 2013 - Double Cup (CBR 320) Пропустили серйозний минулорічний хайп. Думаю, краще хоч і зі значним запізненням, але все ж таки висвітлити творчість Рашада. Джук, футворк, геттотех Пробачте мені мою недалекість, але інакше, як своєрідний інструментальний хіп-хоп, замішаний із холодною, кислотною електронікою, я його творчість, принаймні головний реліз "Double Cup", сприйняти не можу. Wire високо відзначили старання Рашада, поставивши запис на 12-ий рядок минулорічного топу. Я досить спокійно спочатку сприйняв альбом, але чим більше слухаю, тим більше переконуюсь, що таки справді Рашад був важливою фігурою сучасної електронної музики. Хай спочиває з миром. |
|
Текущее время: 18:27. Часовой пояс GMT +3.
|
|||