Давно я не викладав свої пісюльки на цьому форумі, і сподіваюсь мене, як зазвичай, не випруть з цього розділу за мій нео-свінг:)) :
Вашій увазі хочу запропонувати Hipster Daddy-O and the Handgranades (HDH) - гурт, котрий був сформований в 1997 в Таксоні (Арізона). Комбінуючи різні жанри від свінгу, ска, рокабіллі і року Hipster Daddy-O and the Handgranades назбирали собі прихильників по всьому західному узбережжю Сполучених Штатів. Найчастіше їх асоціюють зі Swing Revival, котрий розпочався наприкінці 90их. Музичний стиль гурту, проте, не вписується в жодні рамки.
Після отримання суспільного визнання і декількох місцевих нагород від Tucson Weekly (у тому числі "Кращий Свінг Гурт 1998", "Найкраще Вдягнений Гурт 1998" і "Найкращий Живий Виступ 1998") Hipster Daddy-O and the Handgranades прийняли участь у національних турах в 1998, 1999, і 2000, подорожуючи і граючи разом з такими гуртами, як Real Big Fish, http://www.neformat.com.ua/forum/jaz...doo-daddy.html та The Aquabats. Їх дебютний альбом "Armed and Swingin'" був випущений в 1998 на Slimstyle Records, в котрий входила "The Perpetrator", яка пізніше прозвучала в фільмі Братів Фарелів "Я, знову Я і Ірен", де головну роль зіграв Джим Керрі. До "Armed and swingin'" також входив трек "DADDY-O", котрий прозвучав у 2000 на Літніх олімпійських іграх у Сіднеї, під час виконання рутинки російською гімнасткою Олени Замолодчикової (вона отримала золоту медаль між іншим) . Другий альбом "Diеsel" був випущений в жовтні 2000 на Slimstyle і BMG Music. Hipster Daddy-O потрапив до жовтневого випуску Rolling Stone (Німеччина) у 1999, до збірки котрого також увійшло декілька їх пісень.