![]() |
|
![]() |
Новости Статьи Рецензии Ивенты Форум |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Регистрация | Правила форума | Пользователи | Календарь | Новые релизы (RSS) | Новые темы | Поиск | Сообщения за день | Отметить все разделы прочитанными |
Jazz/Blues Список групп раздела | ragtime, dixieland, swing, neo-swing, bebop, avant-jazz, blues, rhythm'n'blues, soul, etc. |
Метки: fusion, short name, tango, world fusion |
![]() |
Опции темы | Поиск в этой теме |
![]() |
#1 |
vinyl 10"
|
![]() Rao Trío
Іспанія ![]() Склад: Germán Díaz - занфорна (іспанський варіант колісної ліри) César Díez - бас, безладовий бас Diego Martín - ударні, кахон запрошений музикант: Gorka Hermosa - акордеон Біографія: Развернуть для просмотраРеволюційне та приголомшливе тріо, де колісна ліра відкриває новий шлях у світ джазу та імпровізаційної музики. Репертуар тріо базується на власних музичних доробках та на творах сучасних композиторів. Це демонструє певну естетику, яка пропагує новий вид авангардної музики. Тріо виникло в 2000 році. Перші виступи повністю приголомшили публіку. Оригінальне поєднання інструментів – колісна ліра, бас та ударні – створює оригінальний репертуар, який базується на традиційних темах та на поєднанні творчості таких музикантів як Ануар Брам, Гілс Кабенат та Валентин Кластрієр. В 2003 році тріо презентувало Іспанію на міжнародному музичному конкурсі. Цезар Діес (Cesar Diez). Бас. Вивчав електричний бас з Рікардо Фрейре, Джорджем Серетто та Річі Феррером в Музичній студії в Мадриді. Виступав на одній сцені зі знаменитими Карлосом Сегаррою та Мічелем МакКаіном в «Моментах рок-н-ролу». Дієго Мартін (Diego Martin). Барабани. Почав вивчати музику в 1991 році в музичній студії в Мадриді. З 1994 до 1999 навчається в центрі удосконалення імпровізацій, де його вчителями були Педро Лупеза та Белма Мартун. Брав участь у Першому та Другому Міжнародних фестивалях нової музики у французькому та німецькому інститутах у Мадриді. Герман Діаз (German Diaz). Колісна ліра. Вивчав класичну філологію та має ступінь університетського спеціаліста у сфері традицій університету Валадолід. Вивчав перкусію у Педро Естевана. Є учасником єдиного у світі Вілістік Оркестру, в якому найкращі виконавці на колісній лірі створюють на цьому інструменті музичну виставу. (взято з офіційного прес-релізу фестивалю "Міжнародні джазові дні у Вінниці") [свернуть] Дискографія: Развернуть для просмотра![]() 2004 - Sin título [свернуть] Відео: Власне враження: Я мав нагоду бачити цей колектив наживо - і мушу сказати, що враження від нього залишилися тільки найкращі. По-перше - дуже вдале поєднання фолькових мотивів на занфорні з сучасною естетикою ф'южну. По-друге - чудова індивідуально забарвлена гра музикантів. По-третє - незважаючи на досить чітку композиційну структуру, гурт імпровізує так, як це має бути у джазі. Це приємна музика для хорошого настрою. Рекомендую починати ознайомлення зі знаменитого Libertango Астора П'яццоли. офіційна сторінка Последний раз редактировалось valmakar; 21.09.2011 в 21:11. |
![]() |
![]() |
17 пользователя(ей) сказали спасибо: | andshamov (15.05.2014), beavered_again (27.10.2011), Chanin Quetzali (22.07.2012), Cogito (22.03.2011), crystalizer (05.01.2012), Ghoul (21.06.2012), ImSp (06.07.2011), LyMph (20.03.2011), lynch law (17.01.2013), tutor1 (01.04.2011), uliss (27.08.2012), Vin (21.03.2011), vip.ed666 (29.07.2011), Zimbit (06.03.2012), Диталик (28.02.2012), Мій Хижак (06.12.2012), Эрис (20.03.2011) |
![]() |
#2 |
vinyl 7"
|
Re: Rao Trío / Rao Trio
valmakar, спасибо за тему.
Я уже "рекламировал" харди-гарди в джазе вот здесь: http://www.neformat.com.ua/forum/jaz...norkestra.html Очень динамичное звучание у этого инструмента. И полифоничное (один из рецензентов Пиенцы перепутал харди-гарди со скрипичным ансамблем ![]() |
![]() |
![]() |
Пользователь сказал спасибо: | valmakar (20.03.2011) |
![]() |
#3 |
mp3 128 kbps
|
Был на их выступлении в Виннице, наверное самая запоминающаяся и интересная группа, что выступала у нас на джаз фестах, ребята просто молодцы! Особенно драммер, очень индивидуально играет и причем не гнушается играть боянские ритмы там где нужно)
Ну лира само собой оригинальность, только народ как мне показалось на концерте не оч их прохавал) |
![]() |
![]() |
Пользователь сказал спасибо: | valmakar (21.09.2011) |
![]() |
#4 |
vinyl 10"
|
LyMph, прошу, радий поділитися.
щодо ліри (в нас так називають цей інструмент) - дійсно унікальний і незвичний для сучасного слухача інструмент. крім того, що він схожий на звучання кількох скрипок одночасно, бурдонне звучання часом дуже нагадує волинку - якщо цікавить інструмент, то рекомендую послухати у виконанні Тараса Компаніченка українську народну псальму "Житіє моє". і ще можна почути ліру в шведських ветеранів фольку/фольк року - Hedningarna, там і скрипки теж наявні. це так, офтоп, а щодо Rao Trío, то в них є ще одна пісня, якої нема в альбомі, я її пізніше окремо завантажу кудись. а ще Германа Діаса можна почути в багатьох інших гуртах (до яких я поки не дістався). список тут: http://www.germandiaz.net/music/groups.php |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
vinyl 10"
|
Як часто ми стикаємося з геніальністю в житті?
Хермана Діаса я бачив єдиний раз у житті, і вважаю це безсумнівною удачею. Цей чоловік переводить у музику весь свій навколишній простір. От послухайте: серце, як ударний інструмент. |
![]() |
![]() |
Пользователь сказал спасибо: | Эрис (25.06.2012) |
![]() |
#9 | |
vinyl 10"
|
Цитата:
![]() моя улюблена тема - "Светр Клаудії", це прихований бонус. на відео - вона ж. до речі, Діас узагалі любить писати музику про жінок ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Опции темы | Поиск в этой теме |
![]() |
||||
Тема | Автор | Раздел | Ответов | Последнее сообщение |
Árstíðir Lífsins / Arstidir Lifsins | ictus | Metal | 13 | 10.10.2019 23:34 |
Síoraí Geimhreadh | redwhite | Metal | 0 | 30.03.2013 13:16 |
Liam / Líam | panopticon | Rock | 7 | 11.02.2013 04:22 |
Kría Brekkan | vilnuy | Other | 0 | 12.12.2012 00:58 |
Dios Hastío | Zimbabva | Crust | 2 | 22.01.2010 13:12 |
|
|
![]() |
Текущее время: 19:11. Часовой пояс GMT +3.
|
|||
![]() |
![]() |