![]() |
|
![]() |
Новости Статьи Рецензии Ивенты Форум |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Регистрация | Правила форума | Пользователи | Календарь | Новые релизы (RSS) | Новые темы | Поиск | Сообщения за день | Отметить все разделы прочитанными |
Other Список групп раздела | nu metal, rapcore, folk, country, classical, ethnic, cabaret, etc. |
Метки: acoustic, ambient, drone, ua |
![]() |
Опции темы | Поиск в этой теме |
![]() |
#1 | |
ars longa, vita brevis
|
![]() Drop Sum ![]() Цитата:
![]() Drop Sum "Khaeon" (2013) Genre: drone Quality: MP3 320 kbps 47 Mb 20 min Tracklist: 1. Khaeon (20:24) Послухати/Скачати (bandcamp) Terminal (2012)![]() Drop Sum "Terminal" (2012) Genre: ambient / drone / noise Tracklist: 1. Terminal (20:06) 2. Terminal Activated (Creation VI version) (20:44) 3. Terminal Drifting (SiJ Version) (20:05) Скачати / Послухати (bandcamp) [свернуть] Missa Celeste (2012)![]() Drop Sum "Missa Celeste" (2012) Genre: ambient Quality: MP3 320 kbps 47 Mb 21 min Tracklist: 1. Missa Celeste (21:00) Скачати (mediafire) [свернуть] Janus (2012)![]() Drop Sum "Janus" (2012) Genre: drone / meditative spectral music / musique concrète Quality: MP3 320 kbps 93 Mb 40 min Tracklist: 1. Janus (40:11) Скачати (mediafire) / Послухати (divshare) [свернуть] Khoros [EP] (2012)![]() Drop Sum "Khoros [EP]" (2012) Genre: drone / meditative / acoustic / lo-fi Quality: MP3 320 kbps 46 Mb 20 min Tracklist: 1. Khoros (20:11) Скачати (mediafire) / Послухати (divshare) [свернуть] Mergo [EP] (2012)![]() Drop Sum "Mergo [EP]" (2012) Genre: drone / ambient / meditative / acoustic / lo-fi Quality: MP3 320 kbps 44 Mb 19 min Tracklist: 1. Mergo (19:01) Скачати (mediafire) http://www.divshare.com/download/17660295-cd0 [свернуть] Umâ [EP] (2012)![]() Drop Sum "Umâ [EP]" (2012) Genre: drone / meditative / acoustic / lo-fi Quality: MP3 320 kbps 48 Mb 21 min Tracklist: 1. Umâ. (20:43) Скачати (mediafire) http://www.divshare.com/download/17351196-4fe [свернуть] Mrata [EP] (2012)![]() Drop Sum "Mrata [EP]" (2012) Genre: drone / ambient / acoustic / lo-fi Quality: MP3 320 kbps 35 Mb 15 min Tracklist: 1. Mrata. (14:41) Скачати (mediafire) http://www.divshare.com/download/17092118-0ae [свернуть] Droppings, Vol. 1 (2012)![]() Drop Sum "Droppings, Vol. 1" (2012) Genre: acoustic / meditative / ambient / drone / lo-fi Quality: MP3 320 kbps 135 Mb 65 min Tracklist: 1. I. (10:06) 2. II. (10:49) 3. III. (10:47) 4. IV. (20:14) 5. V. (13:10) Скачати (mediafire) http://www.divshare.com/download/17025099-08b [свернуть] ---------------------------------------------- Дякую за увагу ![]() Последний раз редактировалось Drop; 09.02.2013 в 14:34. |
|
![]() |
![]() |
26 пользователя(ей) сказали спасибо: | batcat (06.07.2012), bluess09 (09.10.2019), Chris Wash (17.07.2012), domestos (21.08.2012), Enceladus (09.02.2013), error (16.08.2012), Katod (13.07.2012), Ksellos (08.07.2012), Les (10.07.2012), Marlo Stanfield (23.11.2012), Nook (08.07.2012), panamama (13.02.2014), pm34 (17.08.2012), Progvaed (09.07.2012), Sallkem (10.07.2012), scary_nickname (08.07.2012), Str()ry (10.07.2012), Sun of a Beach (23.11.2012), Taurus (07.02.2013), uliss (08.07.2012), valmakar (06.07.2012), Van der Crimso (06.07.2012), Біджо (10.07.2012), ЗАписдуБЛЯ (07.07.2012), Хинное дерево (09.07.2012), Эрис (09.07.2012) |
![]() |
#271 |
ars longa, vita brevis
|
Re: Drop Sum
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#272 | |
mp3 128 kbps
|
Цитата:
мені оригінал сподобався більше, бо він несе більше образності. Це перші години відпочинку на орбітальній сонячній енергостанції. Ти сидиш в тороїдальній секції, яка обертається для підтримки штучної гравітації, і слухаєш шум Станції. Під час обертання станція секція відпочинку підставляє свої бока то Сонцю, то Землі, нікого немає, тихо, і чути лише шум вентиляції, життєзабезпечуючих систем, і шум релаксації обшивки, в якій з"являються внутрішні напруги від струмів фуко, які виникають від потужного радіовипромінювання Сонця :) зануди всіх країн об"єднуйтесь, Дронбієнт, це ваш стиль :) |
|
![]() |
![]() |
Пользователь сказал спасибо: | Drop (23.11.2012) |
![]() |
#273 |
Oh God He's taking Hipsterol !
|
Ну что я скажу, ребятки - наконец тот материал, который с удовольствием прослушаю не один раз. И главное в яблочко те картинки, которые проскальзывают в моей голове в осенне-зимнюю пору. Такая - немного тревожная меланхолия. Снег вот должен начаться а всё не начинается...
Версия мне понравилась, но была бы на то моя воля её стоило бы сократить по времени, чтоб как бы больше обрамить оригинал ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Пользователь сказал спасибо: | Drop (23.11.2012) |
![]() |
#274 |
2023
|
ПАЦАНЫ, Я СЕГОДНЯ ПЛЫЛ КОРОЧЕ ПО ВСЕЛЕННОЙ И УВИДЕЛ ХИПСТЕРА В МАЙКЕ "NO PUSSYFOOTING", НУ Я ПРИБЛИЗИЛСЯ И РАСЩЕПИЛ ЕМУ ФРАКТАЛ И ПОЯСНИЛ ЕГО ВОЗГЛАСОМ "НЕ ЛЮБЛЮ БРАЙАНА ИНО!", ПОТОМУ ЧТО Я УГОРЕЛ ПО ЛУПАМ, ПАЦАНЫ ДУХ СТАРОЙ ШКОЛЫ ЖИВЁТ ТОЛЬКО НА ТЕРЕМКАХ, ГДЕ ЕБАШАТСЯ ПО СТИВУ РАЙХУ, ГДЕ ПАЦАНЫ ЖИВУТ АРВО ПЯРТОМ, ТЕРРИ РАЙЛИ И ЕБУТ ПОЗЕРСКИЙ ЭМБИЕНТ В РОТ! ТОЛЬКО 4AD, ТОЛЬКО DRONE RECORDS!!! пацаны ебашьте дронстеров, блэкеров, фолькеров, которые жмут одну клавишу и думают шо ето ОНО, спите на гигах, любите свой диктофон, пацанов и АдобАдишн! ГОВОРИТЕ ОТКРЫТО И СМЕЛО ПРЯМО В ЛИЦО! АМБИАНС!
крутой новый релиз ![]() |
![]() |
![]() |
5 пользователя(ей) сказали спасибо: | bc_ranger (23.11.2012), Drop (23.11.2012), Pied Paper (23.11.2012), Sun of a Beach (23.11.2012), yalivec (22.11.2012) |
![]() |
#275 |
...
|
Прожектор, you made my evening))))))))))))))))))
![]() Добавлено через 2 часа 47 минут послушал вот) охуенно! Тарас, сорри, но Тимофея версия мне намного больше пошла. Ну, наверное, не удивительно, - у нас с ним взгляды на звук ближе, чем у меня с тобой) archaic, not minimalistic ,) |
![]() |
![]() |
2 пользователя(ей) сказали спасибо: | Drop (23.11.2012), Pied Paper (23.11.2012) |
![]() |
#276 |
MCD
|
теперь еще одна версия есть! так что часовое дежурство на границе сознания обеспечено
![]() а вообще очень интересно было играть с этим звуком, я бы трек наоборот минут на 35 легко. вы просто не задроты, 20 минут для дрономана это как для дезера грайндкор ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#279 |
в спину нож
|
Хотелось чего-то этакого-разэтакого написать, но похоже это выше моих сил
![]() В принципе, с эмбиентом (термин ведь применим?) есть одна серьезная проблема - принципиальная неполноценность текста о нем. Пока нужный критический словарь для подобных опытов не сформирован. Когда обращаешься к музыке более традиционной (барочной, романтической, джазу, блюзу и т.д. и т.п.), то получаешь помимо музыки внятные показатели, т.е. степень соответствии сложившейся норме, всегда есть возможность анализа гармонии, мелодий, сыгранности, техники... Попытка анализа музыки окружения практически всегда упирается в детский лепет - затягивающая атмосфера, объемность звука, океан звука - все прекрасно звучит, но на вряд ли имеет четкую привязку к реальности. Можно обратиться к собственному опыту слушанья, но какой в этом смысл, пытаться передать словами то, что на уровне слов не обладает ценностью, а наоборот достаточно резко обесценивается, подвергается коррозии. Если говорить конкретно о релизе Terminal, то мой фаворит - это трек Terminal Activated (Creation VI version), по понятным для меня лично причинам. Он более шершав, более контрастен, и одновременно менее благозвучен. На данный момент, это все, что я способен породить на уровне пикселей Добавлено через 31 минуту Drop, пусть мой вопрос к тебе станет общим достоянием, не хочу выносить в лс. Скажи пожалуйста, если невнимательно скользить взором по твоему профилю на bandcamp, сразу же в глаза бросится, как самоубийца под автобус, очевидный факт, что твоя музыка от гитарно-репитативной передвинулась в абстрактно-электронную сторону, по касательной цепляя пласт полевых записей. Когда музыка теряет свою материальность, когда становится невозможно уловить привычные музыкальные инструменты, можно несомненно говорить о повышении некоторого градуса абстрактности в музыкальном теле. Ты допускаешь возможность того, что этот градус абстрактной невменяемости (не имею ввиду ничего плохого ![]() Искренне жду твой ответ |
![]() |
![]() |
![]() |
#280 |
ars longa, vita brevis
|
Некий Перо, Даже не знаю, что ответить на такой серьезный, почти журналистский, вопрос) Оглядываясь, сам вижу ту же картину, кроме того, что вижу еще и четкую последовательность, даже неизбежность во всей этой эволюции. Такого никогда не было со мной в "обычной" гитарной музыке, которую я всегда пытался и до сих пор пытаюсь кое-как играть, где много-много вариантов, последовательностей, правил, которые всегда меня пугали, запутывали и в которых я до сих пор мало что понимаю. А тут вдруг возникло ощущение, что я нашел что-то "свое", но потом оказалось.. как можно присвоить себе звук струны? чистый шум? Мне так часто почти неловко или просто стыдно за то, какую жутко примитивную музыку я тут выкладываю, особенно когда помимо всей музыкальной сложности, я еще думаю про сложность записи, сведение в инструментальной "груповой" или электронной музыке. Да, тяжело не обращать внимания на сложность/вариативность формы, которая сейчас так доминирует, но я стараюсь) Благозвучность? Да, от этого по натуре мне тоже тяжело избавиться, так как есть тяготение к геометрической правильности, стройности, продуманности.
Следующий же элемент цепочки мне никогда не виден, являясь часто просто неожиданностью (это и в смысле, когда уже и не ждешь)) |
![]() |
![]() |
![]() |
#282 |
...
|
Тарас, я вот сегодня после прослушивания последних релизов Ideologic Organ и дистрибьютеров некоторых их пластинок Editions Mego подумал о том, что тебе бы стоило туда отправить свою музыку...
По-моему, очень даже по формату будет. А вдруг О'Мейли заинтересуется?) |
![]() |
![]() |
Пользователь сказал спасибо: | Progvaed (19.01.2013) |
![]() |
#283 |
ars longa, vita brevis
|
![]() Drop Sum "Khaeon" (2013) Genre: drone Quality: MP3 320 kbps 47 Mb 20 min Tracklist: 1. Khaeon (20:24) Послухати/Скачати (bandcamp) |
![]() |
![]() |
![]() |
#284 |
mp3 128 kbps
|
Ха, зараз напишу самий перший
Сьогодні зранку, просипаюсь, і розумію, це саме той день, коли сонце таланту творчості шановного автора накінець вийде зза хмар і обігріє (просмажить ![]() як прочитав назву зразу стало смішно, типу хтось кашлянув. Думаю, це якийсь посил до того, що світ наш почався від всесвітнього апчиха, внаслідок якого і утворились всі галактики, і взагалі видимий всесвіт. по звучанню, прослухав на одному диханні, прийшлось не дихати 20 хвилин, посинів, але приємне металічне звучання тримали в гіпнозі весь час прослуховування ![]() Тут чується і дзенькіт дискової гідравліки велосипеда олімпійського чемпіона на технічному спуску, і церкулярка на деревообробному заводі. Таке враження, що автор взяв, і зібрав до купи всі звуки металевих речей робочого дня планети Земля ![]() Узагальнено: Пчхи-Вічність, вийшла, як завжди самобутньою. це Неврозіс в ембіенті ![]() |
![]() |
![]() |
4 пользователя(ей) сказали спасибо: |
![]() |
#291 |
mp3 128 kbps
|
це так цікаво, да, є багато людей, в кожного своє світобачення, свій досвід. І так іноді хочеться, коли хтось так сильно відрізняється від тебе підкреслити цю різницю
![]() Є очевидні зв"язки, для когось. Є люди, життя якийх переплилось настільки що вони думають схожими образами. А іноді, коли зустрічаєш когось, в кого мислення відрізняється від твого, так цікаво послухати, чи потеревеніти. ти так питаєш, наче ти інстпектор музикальної міліції "Ізвінітє, прапорщик Петренко, нарушаєм, неправильно інтерпритуєм музичні образи, ви що, мі дієз від фа бемоля відрізнити неможете?" ![]() мені співзвучні твори автора з творчістю неврозіса. Та й альбом 1996 року наповнений звуками металу (матеріалу). Причому, це просто перезвук, Дроп Сум зберігає свою самобутність, просто перегукуючись по атмосферам дякую що спитав, ато так хотілось подрукувати ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#293 |
ars longa, vita brevis
|
Прес-реліз: "Новий запис є поверненням до пошуків незвичайних та маловідомих граней акустичного інструментального звучання. Цього разу таким інструментом стала будівельна дворучна пилка, відома в музичному світі своїми виразними співочими властивостями. Тут вона проявляє свої практично непомітні сторони з характерним низьким звучанням, схожим на східний горловий спів, майже нечутним навіть в умовах повної тиші. Проте при відповідному підсиленні, наче під мікроскопом, відкривається новий багатовимірний простір звуків.
Назва "Khaeon" утворена поєднанням двох давньогрецьких слів - "khaos" та "eon" (або також "aeon"). "Khaos" (у своєму первісному значенні - "прірва, що зяє широко відкрита, величезна і порожня") передає відчуття простору, безкрайнього і самодостатнього, в якому звучить вібрація "Еon" ("вік, життєва сила, час існування, життя, покоління", часто "вічність") - сили, джерела, що нескінченно породжує та руйнує примарну реальність форм." |
![]() |
![]() |
![]() |
#295 |
ars longa, vita brevis
|
радио Алла,
![]() valmakar, ага Інструментарій![]() ![]() [свернуть] |
![]() |
![]() |
![]() |
#296 | |
спокойствие и превосходство
|
Цитата:
![]() Послушал. Не знаю, то ли у меня слишком слабо развито музыкальное воображение и мне сложно убрать "барабаны, гитару и другие инструменты" и представить, что останется после этого. Или же, в Неурозисе для меня слишком многое заложено именно в гитаре, и в барабанах, а еще ведь в вокале и текстах. Поэтому, то, что остается после такого вот "отсекания" настолько важных составляющих... перестает быть Неурозисом, как таковым. В общем, остаюсь при своем мнении, и то и то хорошо, но вещи абсолютно не подлежащие сравнению ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#297 |
ars longa, vita brevis
|
bc_ranger, гітара чи будь-який інструмент - це лише засіб, в ньому нічого не може бути закладено, тільки той хто грає (може ще більш точно буде вжити слово "слухає") "оживляє" його, банально реєструє настрій, атмосферу, образи (чи мені тобі про це казати?)) На рівні асоціацій вони часто можуть співпадати (наприклад, може бути музика простора і клаустрофобічна, тепла і відчужена, епічна і особиста), і необов"язково, щоб саме всі були однакові. Так, вибраний шматок, може викликати наступні враження (наприклад): напружений, масштабний, монотонний, глибокий (бо басовий) - може є паралелі? Коротше, я не піддаю сумніву твої почуття з приводу цього, і не надихався Неврозісом (не слухав давно), просто цікаво наводити мости розуміння, адже, ми можемо одне одного зрозуміти? Мабуть))
|
![]() |
![]() |
2 пользователя(ей) сказали спасибо: | oktober (09.02.2013) |
![]() |
#298 | |||
спокойствие и превосходство
|
Цитата:
Цитата:
Цитата:
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#299 |
mp3 128 kbps
|
я ще додам про Неврозіс.
Альбом 1996 року весь просичаний металічними звуками "відкривання телепорту", власне і це було першим що провело такий асоціативний ряд, і те що в цьому альбомі є пісня Аеон, додала деякі асоціативні ряди не такі очевидні і ще, в шановного автора є одна композиція, дуже колискова, і мій малюк здається вподобав цю темку :) |
![]() |
![]() |
![]() |
Опции темы | Поиск в этой теме |
![]() |
||||
Тема | Автор | Раздел | Ответов | Последнее сообщение |
2019 Sum 41 | Theran | Punk Rock | 218 | 09.05.2023 17:53 |
Sum 41 Afterparty! | W.U. promotion | Events Archive | 1 | 30.06.2011 15:12 |
Sum of All Fears | vlX | Hardcore | 1 | 26.07.2010 19:19 |
Drop Nineteens | CG | Rock | 2 | 10.08.2009 11:17 |
|
|
![]() |
Текущее время: 23:47. Часовой пояс GMT +3.
|
|||
![]() |
![]() |