![]() |
|
![]() |
Новости Статьи Рецензии Ивенты Форум |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Регистрация | Правила форума | Пользователи | Календарь | Новые релизы (RSS) | Новые темы | Поиск | Сообщения за день | Отметить все разделы прочитанными |
Other Список групп раздела | nu metal, rapcore, folk, country, classical, ethnic, cabaret, etc. |
Метки: acoustic, folk punk, hip-hop |
![]() |
Опции темы | Поиск в этой теме |
![]() |
#1 | |
mp3 320 kbps
|
![]() ![]() Цитата:
![]() Под Покровом Нощи - 2010 psoy.ru Последний раз редактировалось valmakar; 15.11.2013 в 17:09. |
|
![]() |
![]() |
10 пользователя(ей) сказали спасибо: | Foma (06.10.2011), fuzzic (26.05.2012), impaled (06.10.2011), Ksellos (06.10.2011), Sun of a Beach (06.10.2011), valmakar (06.10.2011), Джонни Браво (06.10.2011), Прожектор (07.10.2011), Сява (06.10.2011), Эльза (12.12.2012) |
![]() |
#34 |
vinyl 10"
|
Re: Псой Короленко
Vin, у мене друг у них учився грати єврейську музику в Петербурзі.
А в цю п'ятницю частина їх складу виступала з латвійським проектом Forshpil у Дивані. Потім в одному поїзді їхали на Львів клезмер фест, де вони теж виступали (так шо в мене взагалі три дні пройшли під суцільний клезмер). Поки я тему не створив, от ссилка, група мені справді сподобалася, такий фолк-рок-джаз-ф'южн: https://soundcloud.com/forshpil І, до речі, дякую за ап теми - нагадав мені, шо я давно хотів прочитати книжку Псоя, якраз сьогодні в метро з собою взяв ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
vinyl 10"
|
Шлягер века. Збірка текстів пісень Псоя і його ж есеїв (написаних із таким крепким постмодерністичним гумором і суцільним інтертекстом, так шо бажано читати її перед компом і ходити по ссилках; але можна і просто читати).
Це друг купив, дав почитати. В принципі, можу його спитати, якшо є велике бажання, і якшо шо - дати теж почитать. ОСÖБА_1, чуваки постійно обговорювали ше його останній записаний проект "Русское богатство", і дуже хвалили. Сам не слухав, треба попробувати. |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
vinyl 10"
|
До речі про альбом із Опа! - чуваки запустили краудфандинг: http://start.planeta.ru/campaigns/1385
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
vinyl 10"
|
Псой и Опа! - Жить не по лжи (2013) ![]() инфо
Псой Короленко - пение, декламация, гармоха, расстроенное пианино. "ОПА!" - аранжировки. Переводы на английский язык: Михаил Лион, Псой Короленко, Дэниел Кан. Илья Гиндин - кларнеты Евгений Лизин - барабаны, перкуссия Алексей Степанов - туба Дмитрий Храмцов - бас, скрипочка Григорий Спиридонов - тромбон, баритон Макс Карпычев - сакс, бас-кларнет Роман Шиндер - гитары Ксения Лизина - скрипка, бэк вокал Дэниел Кан - вокал Ваня Жук - орган, rhodes piano Евгений Хаздан - рояль Обложка - Григ Cпиридоныч Запись и сведение Сергей Шпуль, студия Нева 2013 Екатерина Тураева и Avi Fox-Rosen - запись голосов в бонус-треках Мастеринг - Борис Истомин [свернуть] Купити/скачати Добавлено в 13:12 / Предыдущее сообщение было написано в 12:44 Тиждень назад вернувся з клезмерського фесту в Харкові, де тусив знову з чуваками з Опи, і привіз усі диски, які вони продавали (групи Опа!, Псой и Опа, Добраночь). Вчора тільки дойшли руки послухати. Новий альбом цікавий, з новими обробками старих пісень. Як сказав Жека, ударник, взагалі задумка була зробити максимально радянське ретро-звучання. Вийшло достатньо фірмово, особливо мені запала пісня "Жить не по лжи", з дуже от таким двозначним змістом і приємною хіпівською мелодією. Загалом альбом з першого разу здався трошки простішим за попередню їх співпрацю (через наявність давно знайомих пісень), але він явно не простий, і я буду його слухати не раз ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Опции темы | Поиск в этой теме |
![]() |
||||
Тема | Автор | Раздел | Ответов | Последнее сообщение |
Псой Короленко снова в Киеве | ОСÖБА_1 | Events Archive | 6 | 18.02.2009 19:36 |
|
|
![]() |
Текущее время: 20:12. Часовой пояс GMT +3.
|
|||
![]() |
![]() |