![]() |
|
![]() |
Новости Статьи Рецензии Ивенты Форум |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Регистрация | Правила форума | Пользователи | Календарь | Новые релизы (RSS) | Новые темы | Поиск | Сообщения за день | Отметить все разделы прочитанными |
Popular Music Список групп раздела | pop, synthpop, electropop, rnb, neo soul, eurodance, disco, retro, etc. |
Метки: dance, electronic, female vocal, pop, synthpop |
![]() |
Опции темы | Поиск в этой теме |
![]() |
#1 | |
vinyl 7"
|
![]() Цитата:
Дискографія: 2008 - 14 2013 - True Romance (320 kbps) 2014 - Sucker 2016 - Vroom Vroom Ще одна мила дівчинка, яка в минулому вже році випустила альбом стильно-модно-молодіжної музики. У мене з піснями Шарлотти приблизно та ж історія, що і з Lorde, на "True Romance" подобаються не всі композиції, але більшість там якраз хороших. По стилю - танцювальна поп-музика із різноманітним букетом впливів (мені чомусь в голову в першу чергу лізуть асоціації з Crystal Castles, хоч ніби й не особливо схоже). Голос класний, а от кліпи на кращі свої пісні, як це часто буває, не знімає ![]() Последний раз редактировалось Marlo Stanfield; 24.08.2016 в 11:36. |
|
![]() |
![]() |
7 пользователя(ей) сказали спасибо: | Cyclophosphamide (11.01.2014), El Hefe (05.09.2014), fukpig (18.01.2014), Hellbound (11.01.2014), Life in may (29.09.2016), Lodygin (02.03.2014), qveeraskvlt (14.09.2024) |
![]() |
#4 |
vinyl 7"
|
Re: Charli XCX
Коротке інтерв'ю напередодні виходу нового альбому >>>
За рік, що вже майже пройшов з моменту створення теми, ставлення до "True Romance" змінилося. Тепер вважаю, що це був один з кращих поп-записів 2013-го, тільки-от, як відмітила Шарлотта, зараз його випустити було б більш доречно, а так він пройшов фактично малопоміченим. Натомість під кінець року релізиться "Sucker" і, як по мені, то це вже буде не те пальто, нові треки в тому числі й гітарні, поп-панкові, написані під враженням від Ramones і Weezer, серед іншого. Не моє, словом, але все ж заздалегідь не загадуватиму. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
ваша любимая собака
|
вот я пока не прочувствовал эту артистку. хотя казалось бы.
у меня она пока в фолдере "ну хуй знает" вместе с кети пэри и холзи Добавлено в 22:02 / Предыдущее сообщение было написано в 22:02 песня ниче, клип красивый, женщина красивая |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
now turn the other cheek and pretend
|
Цитата:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Опции темы | Поиск в этой теме |
|
|
![]() |
Текущее время: 17:00. Часовой пояс GMT +3.
|
|||
![]() |
![]() |