![]() |
|
![]() |
Новости Статьи Рецензии Ивенты Форум |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Регистрация | Правила форума | Пользователи | Календарь | Новые релизы (RSS) | Новые темы | Поиск | Сообщения за день | Отметить все разделы прочитанными |
Popular Music Список групп раздела | pop, synthpop, electropop, rnb, neo soul, eurodance, disco, retro, etc. |
Метки: electronic, female vocal, pop |
![]() |
Опции темы | Поиск в этой теме |
![]() |
#1 | |
vinyl 7"
|
![]() Цитата:
Дискографія: 2009 - ОпиумRoz 2012 - Mama Lover 2013 - Serebration! 2016 - Сила трёх (m4a) ![]() MEGA Дочекався нарешті альбому від них. Що ж, можу сказати, що він виправдав сподівання. "Сила трёх" на пару з диском "Высоко" Савічевої - кращі роботи, до яких доклав руку Макс Фадєєв. В свіжий альбом "Серебра" увійшли кілька давно знайомих та перевірених хітів ("Мало тебя" та "Я тебя не отдам") та нові, переважно англомовні композиції, які є тут найкращими ("See You Again", "Get Lost with Me", "Storm"). Відверто невдала пісня тільки одна - "Mimimi", плюс є тут ще кілька середнячкових пісень, але загальне враження дуже хороше, не дарма у групи значна кількість слухачів за межами постсовка. І ще мені подобаються їхні кліпи, добряче так їбануті. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
vinyl 7"
|
Re: Serebro
А мені навпаки - більше пізнє подобається. Ранні записи - по великому рахунку шлак в своїй масі, всякі згадані в темі "мами люби" і т.д. І не розумію, чого всі так носяться з Темніковою, для мене "Серебро" - це Серябкіна в першу чергу (соррі за каламбур
![]() Добавлено 17.07.2016 в 02:21 / Предыдущее сообщение было написано 16.07.2016 в 22:13 Запустив "ОпиумRoz", з яким знайомий був фрагментарно, і маю сказати, що є хороші пісні на ньому ("Sound Sleep", "Пыль ангелов"), але сприймається це як зовсім інша група. Занадто брітні-поп і занадто рок-орієнтований матеріал, не моє загалом. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
double CD
|
Не в курсе перипетий с составом, с материалом плотно не знакомился. Знаю только по отдельным хитам. В связи с этим имею сказать, что за последнее время песни "Серебра" - пожалуй, самые узнаваемые и приятные для уха. Имею в виду в первую очередь "Я перепутала" (не помню, как на самом деле называется), "Отпусти меня" и "Шоколад".
Клипы нравятся меньше - сейчас, по-моему, очень модно набросать бессвязный видеоряд с яркими образами. Практически полностью обнаженные девушки - это вроде бы и неплохо, но настолько беззастенчивый подход все-таки восторга не вызывает. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
vinyl 7"
|
Вирішив послухати, чим там Темнікова займається сольно. Виявилося, що сингли з 2015-го йдуть по діп-хаусу і досить хорошому при цьому. Тому теж чекатиму альбом, який, напевно, так само з цих же синглів і збере, як її колеги зробили з "Силой трёх". Хоча Serebro все ж кращі, більш оригінальні, а Темнікова чітко під Gorgon City звучить.
|
![]() |
![]() |
3 пользователя(ей) сказали спасибо: |
![]() |
#13 |
vinyl 7"
|
Nico, а як тобі такі дві пісні? Чомусь думаю, що тобі б могли сподобатися.
Развернуть для просмотра[свернуть] |
![]() |
![]() |
Пользователь сказал спасибо: | Sun of a Beach (02.01.2017) |
![]() |
#18 |
как с гуся божья роса
|
Удивительно, что в РФ так и не выявилось ни одного толкового продюсера который бы мог сделать из этой песни настоящий летний хит. Хуже только, что ей нахуярили лоскутное одеяло продакшена, и скорее всего вместо Билли Айлиш выгоднее будет сделать Адель.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Опции темы | Поиск в этой теме |
|
|
![]() |
Текущее время: 21:55. Часовой пояс GMT +3.
|
|||
![]() |
![]() |