![]() |
|
![]() |
Новости Статьи Рецензии Ивенты Форум |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Регистрация | Правила форума | Пользователи | Календарь | Новые релизы (RSS) | Новые темы | Поиск | Сообщения за день | Отметить все разделы прочитанными |
Popular Music Список групп раздела | pop, synthpop, electropop, rnb, neo soul, eurodance, disco, retro, etc. |
Метки: blues, dance, female vocal, folk, pop, pop rock, retro, tango, ua |
![]() |
Опции темы | Поиск в этой теме |
![]() |
#1 |
mp3 56 kbps
|
Люцина Хворост
![]() Офіційний сайт Офіційна сторінка на Soundcloud У червні 2019 року видано збірку записаних пані Люциною впродовж кільканадцяти років пісень у трьох альбомах. Видання здійснено шляхом цифрової дистрибуції під ліцензією Creative Commons CC BY-NC-ND. Інформація про видання та можливість підтримки проекту Інфо про альбоми викладаємо у наступних дописах. Добавлено в 13:31 / Предыдущее сообщение было написано в 13:14 Люцина Хворост — Арт-кафе «Бельведер» (2019) Вальси, танґо і романси в стилі ретро ![]() Genre: Retro Tracklist: 1. Арт-кафе «Бельведер» 2. Блиск емеральдових лез 3. Січнева ніч 4. Надарма 5. Солодко-гіркий романс 6. Дощ іде, мов на сповідь 7. Чері 8. Інженю 9. Нас покличе танґо 10. Гвоздики і маки 11. Осіннє сонце 12. Японський вальс (слова Олени О’Лір) 13. Танґо надії Інспірований музичною естетикою 1930-х і 1950-х років альбом, який включає як ранні експерименти співачки в жанрі європейського танґо і класичного романсу, так і новіші твори у цій стилістиці. Чуттєвість і пристрасть, розпач і надія, сповідальність і легка іронія, роздумливий настрій і танцювальні ритми – і все це в атмосфері вінтажного арт-кафе, дозвільного прихистку еліти й богеми. Слухати на SoundCloud Добавлено в 13:38 / Предыдущее сообщение было написано в 13:31 Люцина Хворост — Ва-банк (2019) Від енергійного поп-року до балад ![]() Genre: Pop rock Tracklist: 1. Ва-банк 2. Ти не любиш 3. Сніги понад нами 4. Сад відлітає (слова Володимира Базилевського) 5. Авжеж 6. Віхола-блюз 7. Перепливи 8. Не телефонуй мені (слова Лариси Вировець) 9. Чорне і біле 10. 27 трамвай 11. Сквер 12. Я не скажу У цьому драматичному альбомі максимально розкривається баладний потенціал співачки – і водночас тут уміщено її експерименти з рокерською стилістикою. Любителі камерного романсу впізнають у баладах еволюцію близької їм естетики, а шанувальникам олдскульного року драйвові гітари, помножені на темпераментний вокал, нагадають про початки 1980-х. Слухати на SoundCloud Добавлено в 13:42 / Предыдущее сообщение было написано в 13:38 Люцина Хворост — Мій фестиваль (2019)
Cлоуфокси, блюзи, віденські вальси і танґо в сучасній обробці ![]() Genre: Dance Tracklist: 1. Мій фестиваль 2. Танечниця 3. Посередині серпня (слова Лариси Вировець) 4. День при дні 5. 50, 60, 70 років тому 6. Зорі в ту ніч не падали 7. Августійший 8. Чері 9. Гвоздики і маки 10. Нас покличе танґо 11. Я не скажу 12. Брати і сестри 13. Сквер 14. 27 трамвай 15. Сусіди ліворуч, сусіди праворуч (слова Лариси Вировець) Стильна і запальна музика, що поєднує пісенний мелос із динамічним танцювальним началом. Жваві ритми фокстроту і реґі, сміливі середземноморські, арґентинські та балканські алюзії – словом, усе те, що змушує нас відриватися від повсякденної рутини і поринати у танечний шал. Слухати на SoundCloud |
![]() |
![]() |
![]() |
Опции темы | Поиск в этой теме |
|
|
![]() |
Текущее время: 22:05. Часовой пояс GMT +3.
|
|||
![]() |
![]() |