![]() |
|
![]() |
Новости Статьи Рецензии Ивенты Форум |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Регистрация | Правила форума | Пользователи | Календарь | Новые релизы (RSS) | Новые темы | Поиск | Сообщения за день | Отметить все разделы прочитанными |
Post-punk/Gothic Список групп раздела | post-punk, goth rock, deathrock, coldwave, batcave |
Метки: folk rock, goth rock, post-industrial, ua |
![]() |
Опции темы | Поиск в этой теме |
![]() |
#1 |
мракъ
|
![]() ![]() (С) сайт КОМУ ВНИЗ ![]() Дискографія 1989 - Падая вверх 1990 - Кому Вниз 1996 - In Kastus 2007 - Ab Ovo Usque Ad Mala [Single] 2014 - 4 (до ювілею Т. Г. Шевченка) folder Сайт http://www.komuvnyz.com/ ____________________________________ це справді особливий гурт. ![]() п.с. спочатку хотів розмітити тему у розділі "метал", можливо варто туди перенести тему Последний раз редактировалось Ksellos; 18.02.2015 в 03:30. |
![]() |
![]() |
41 пользователя(ей) сказали спасибо: |
![]() |
#2 |
сдохни или умри
|
re: Кому Вниз
Надто агресивні тексти, як для готики. І багато націоналізму заради нього самого. В музичному плані доволі цікаво, хороша була ідея прочитати тексти товариша Шевченка під готроковий фон - органічно вийшло.
Авторе, простав теги до теми, вони внизу сторінки, під посиланнями на гугл і вікіпедію |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
мракъ
|
Re: Кому Вниз
Цитата:
![]() Добавлено через 4 минуты я цю группу дааавно слухав, коли ще носив довгі хаєра і берці))) часи змінюються, а КОМУ ВНИЗ - лишаеться вічним))) ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
мракъ
|
Цитата:
Добавлено через 1 минуту да... мазафака помогла творческому становлению нового поколения))) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
-
|
Я вот увидел тему и вспомнил былое. Это не моя музыка, но их творчество уважал всегда.
Не претендуя на истину в последней инстанции, выскажу смелое предположение: Кому Вниз – едва ли не единственная Великая Группа, которую взрастила украинская рок сцена. Самобытная, мощная, несгибаемая. Тем, кто махал тремя пальцами на их концертах – этого не понять. Добавлено через 2 минуты И не надо ИМХО ее переносить в метал. Это именно рок. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | ||
мракъ
|
Цитата:
![]() Добавлено через 7 минут Цитата:
![]() ![]() а ще там хтось колись написав на форумі типу: "Арійці, ви задрали ходити на концерти різних там Джен Ейр! Ми ж всі пам"ятаемо про нігерське походження хардкору!" ![]() Добавлено через 1 минуту ну скоріш за все це більш-менш адекватний патріотизм |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
i'm a scatman!
|
ultra_magnus, бон - не обов"язково "скінхед". хватає просто дотримуватись примітивних, насильницьких ідеологій від комунізму до нацизму. а ці якраз найсправжнісінькі наци. хоча, в 88-му вони і співали на російській і готами були і ваше хз шо, але з тим періодом творчості я не знайомий. суджу по тому, що є зараз
щоправда, голос у вокаліста чудовий, та і музика не найгірша, але "не моя" ![]() Kobold, лайбах - це лайбах. якось так) вони поза тим, але, як на мене, мартіалу там не дуже багато. Последний раз редактировалось Sun of a Beach; 21.08.2008 в 09:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Ъ
|
А их альбумы, хоть один, тута мона скачать, а? Не нахожу ни одной ссылки на скачку...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Пользователь сказал спасибо: | Deathy (22.10.2009) |
![]() |
#26 | |
мракъ
|
ну так... варто гуртові виступити на патріотичних фестивалях і вони автоматично перетворюються на нацистів)
![]() Добавлено через 7 минут Цитата:
ось нарив на інфосторі http:///info/3891189 там типу найвідоміші треки в одному архіві. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
lossless
|
Отличная группа! Песня "Лира" не удаляется с плеера уже оооочень давно.
ПС: Патриотизм - это плохо..... дожились. И это в стране, которая пережила столько бед и страданий, и только благодаря патриотизму пройдя через века неволи, обрела независимость. Если уж на то пошло, то только благодаря патриотизму, мы победили фашизм ![]() кароче, странное счас время.....патриот - значит зиги, фашизм, бон, нацист, расист, преступник. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
i'm a scatman!
|
учасники групи - перестарілі бони.
музика не ціпляє, слова теж. мартіалом там не пахне, хіба неофольком. не люблю цю групу. а все найкрутіше, що видала укр сцена - це іванов даун Kobold, ти мене спасібами прям закидав)) Последний раз редактировалось Sun of a Beach; 21.08.2008 в 09:40. |
![]() |
![]() |
Пользователь сказал спасибо: | Sun of a Beach (21.08.2008) |
![]() |
#29 |
Ъ
|
"я завтикав)) я кинув посилання на їх дискографію на сайті і думав, що там можна скачати їх треки. у мене всі альбоми є, так що я сам не качав.
ось нарив на інфосторі http:///info/3891189 там типу найвідоміші треки в одному архіві." Если не трудно, залей пару - тройку самых лучших альбомов, на твой взгляд, на рапиду, айфолдер, депозит файлс или мегааплоад... куда те удобней... то шо с инфостора того не доганяю я как скачать... |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |||
мракъ
|
Цитата:
![]() Добавлено через 3 минуты Цитата:
![]() Добавлено через 4 минуты Цитата:
коротше кажучи, я вважаю, попри все КОМУ ВНИЗ - мегокрутий гурт. це одне з найбільших досягененнь української рок сцени! |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
Опции темы | Поиск в этой теме |
![]() |
||||
Тема | Автор | Раздел | Ответов | Последнее сообщение |
Продам Кому нужен бомбер | Vse Suki | Bulletin Board | 1 | 21.04.2014 10:46 |
Отдам Кому собачек? | againstthecure | Bulletin Board | 0 | 15.03.2014 21:13 |
|
|
![]() |
Текущее время: 06:28. Часовой пояс GMT +3.
|
|||
![]() |
![]() |