Ну якість це дискусійне питання, про Францію так само можна сказати, шо якість закінчується там, де починаються, наприклад, Чорні Легіони
Там де починаються ЧЛ для мене настає саме цікаве в бм, тому на якість вже піхуй. Так , взагалі дискусійне.
Та і блек, мені здається, не про якість, технічність або музичність (хоча цього добра вистачає)
Та багато команд пишуться на достойних студіях, промо та все інше, тому якість наразі в жанрі затребувана. Інша річ, комусь вона треба, а хтось на це зовсім не звертає уваги. Але як ми вище з'ясували це дискусійне питання, а дискусії не хочеться взагалі
Короче, воно може не подобатися, я розумію, але сцена досить крепенька, сильних, або хоча б таких середнячків вистачає,
Просто при такому потенціалі такої величезної країни як США - і така в'ялостояча і нецікава бм сцена, парадоксально...
Ну тіпа, шо блек в Штатах гірше, ніж блек в Греції?
Стовідсотково ( це тільки моя думка ) так, навіть на рівні інфлюенцій та власних уподобань , просто згадуючи настрій прослуховувань минулих років
чекни його сайд-проєкт Silent Thunder, може зайде
Добавлено в 23:07 / Предыдущее сообщение было написано в 22:49
Мені здається, це його шось біс поплутав, можливо це була разова акція, мені чогось здається що наступний альбом буде все таки ближче до його звичного стилю
Навряд чи , адже це вже принесло певний дохід та певну славу, і чел зрозумів в якому напрямку далі рухатися, і не скажу що це є погано.
Нсбм це окрема тема (не варто її вскривати тим паче на неформаті),
Зовсім немає бажання вскривати цю тему, хоч на неформаті, хоч деінде, вона вже дуже давно втратила актуальність ( як на мене ) та і переоцінена занадто. Просто у кацапів вона хоч якось чіпляла , скоріше по приколу - оці лешії, ляді, скоморохі , скальди , але ж міг щось послухати, хоча все одно рахую, шо вони виблядки упороті, тоді як від італійців зовсім нудило, ну немає що слухати.
Добавлено в 23:18 / Предыдущее сообщение было написано в 23:07
І то, зайдеш на якесь дістро з shady каталогом, з русаків хіба шо Branikald
Ото хіба шо, і то носяться з ним, як дурні з писаною торбою
От до речі, мені їхні кривійські банди доволі непогано заходили , чеснокажучи...
Так, потроху домашню бібліотеку збираю. До речі там перевидання Даяла Паттерсона "Black Metal Evolution of the Cult" виходить, я ще думаю чи варто замовляти, в першому виданні непогані хохми були.

А Патерсон ще той приколіст, тут важливо щоб перекладач в темі був, за те видання я багато відгуків тільки добрих чув.