UADA

black metal, Portland, Oregon, USA
Стать
чол
Вік
35
Адреса
BP, HU
Повідомлення
654

Репутація
964

UADA
black metal, USA

2312b18d747d2951d65b6091ca178dae.jpg

Інформація:
Інформації про групу зовсім небагато, грають доволі олдскульно і мелодично. Назва гурту перекладається, як "переслідуваний" з латинської.
Дебютна пластинка "Devoid Of Light", в якій представлено 5 треків була випущена 8 квітня 2016 року. Артворк альбому виконаний Крісом Вервімпом (Kris Verwimp: metal archives)

Посилання:
Facebook Metal Archives last.fm

Дискографія:
a2842946896_10.jpg
2016 - Devoid Of Light
MP3 CBR 320kbps
To view the content, you need to Sign In or Register.

Опис
black metal, Portland, Oregon, USA
Країна
Сполучені Штати Америки
Ну якість це дискусійне питання, про Францію так само можна сказати, шо якість закінчується там, де починаються, наприклад, Чорні Легіони
Там де починаються ЧЛ для мене настає саме цікаве в бм, тому на якість вже піхуй. Так , взагалі дискусійне.

Та і блек, мені здається, не про якість, технічність або музичність (хоча цього добра вистачає)
Та багато команд пишуться на достойних студіях, промо та все інше, тому якість наразі в жанрі затребувана. Інша річ, комусь вона треба, а хтось на це зовсім не звертає уваги. Але як ми вище з'ясували це дискусійне питання, а дискусії не хочеться взагалі:stupid:

Короче, воно може не подобатися, я розумію, але сцена досить крепенька, сильних, або хоча б таких середнячків вистачає,
Просто при такому потенціалі такої величезної країни як США - і така в'ялостояча і нецікава бм сцена, парадоксально...

Ну тіпа, шо блек в Штатах гірше, ніж блек в Греції?
Стовідсотково ( це тільки моя думка ) так, навіть на рівні інфлюенцій та власних уподобань , просто згадуючи настрій прослуховувань минулих років :oldman:

чекни його сайд-проєкт Silent Thunder, може зайде
:agree:

Добавлено в 23:07 / Предыдущее сообщение было написано в 22:49

Мені здається, це його шось біс поплутав, можливо це була разова акція, мені чогось здається що наступний альбом буде все таки ближче до його звичного стилю
Навряд чи , адже це вже принесло певний дохід та певну славу, і чел зрозумів в якому напрямку далі рухатися, і не скажу що це є погано.

Нсбм це окрема тема (не варто її вскривати тим паче на неформаті),
Зовсім немає бажання вскривати цю тему, хоч на неформаті, хоч деінде, вона вже дуже давно втратила актуальність ( як на мене ) та і переоцінена занадто. Просто у кацапів вона хоч якось чіпляла , скоріше по приколу - оці лешії, ляді, скоморохі , скальди , але ж міг щось послухати, хоча все одно рахую, шо вони виблядки упороті, тоді як від італійців зовсім нудило, ну немає що слухати.

Добавлено в 23:18 / Предыдущее сообщение было написано в 23:07

І то, зайдеш на якесь дістро з shady каталогом, з русаків хіба шо Branikald
Ото хіба шо, і то носяться з ним, як дурні з писаною торбою:cranky:
От до речі, мені їхні кривійські банди доволі непогано заходили , чеснокажучи...
Так, потроху домашню бібліотеку збираю. До речі там перевидання Даяла Паттерсона "Black Metal Evolution of the Cult" виходить, я ще думаю чи варто замовляти, в першому виданні непогані хохми були.
:up::up::up:
А Патерсон ще той приколіст, тут важливо щоб перекладач в темі був, за те видання я багато відгуків тільки добрих чув.

Просто при такому потенціалі такої величезної країни як США - і така в'ялостояча і нецікава бм сцена, парадоксально...
В цьому є найбільша трагедія usbm - завищені очікування (інша трагедія usbm - це історія Блейка Джадда), і упередження. І хоча, сцена на мою думку в них досить строката, але найперша асоціація буде все одно з нуднуватим портлендським трансцедентальним блеком (не в образу тим кому подобається нуднуватий трансцедентальний блек з Портленду чи з Брукліну). А вообще тема упереджень непогано розкрита у вступі до тієї книжки шо я вище скидав, непогані хохми теж є

Стовідсотково ( це тільки моя думка ) так, навіть на рівні інфлюенцій та власних уподобань , просто згадуючи настрій прослуховувань минулих років :oldman:
Сподіваюсь не Der Sturmer? :oh-yeah: Але так, греки топчик. В мене в принципі теж свої географічні преференції, це я так, по добрій пам'яті вирішив притопити за usbm.

Добавлено в 23:31 / Предыдущее сообщение было написано в 23:22

От до речі, мені їхні кривійські банди доволі непогано заходили , чеснокажучи...
Та і мені деякі гурти заходили, просто імхо їхні сцени співмірні, хоча білорашка за площею в разів сто менша.

Добавлено в 23:49 / Предыдущее сообщение было написано в 23:31

А в італійців біда, конечно, хіба шо Tenebrae in Perpetuum і Whisky Ritual

Сподіваюсь не Der Sturmer?
Та тут все доволі очікувано, без виїбасів RC, Necromantia, та старий недобрий Varathron , хоча DS теж можу послухати, чом би й ні. Хоча греків мало шарю, тільки такі, перевірені часом групи.

А в італійців біда, конечно, хіба шо Tenebrae in Perpetuum і Whisky Ritual
Мені свого часу вистачило Evol та Handful of Hate.

Добавлено в 01:30 / Предыдущее сообщение было написано в 01:07

(інша трагедія usbm - це історія Блейка Джадда)
Ну треба щось теж добавити було до всіх цих сумних та трагічних історій у бм, зі скандинавами звісно неможливо у цьому плані змагатися, вони недосяжні, але чуваки потихеньку собі намагаються як можуть чорнити карму :abbath:

але найперша асоціація буде все одно з нуднуватим портлендським трансцедентальним блеком (не в образу тим кому подобається нуднуватий трансцедентальний блек з Портленду
подобається, не ображаюсь :oh-yeah:

Назад
Зверху