www.neformat.com.ua


Новости Статьи Рецензии Ивенты Форум Facebook Telegram Twitter YouTube Instagram Mixcloud SoundCloud
Переключить в мобильный режим
Вернуться   Форум www.neformat.com.ua > Music > Punk Rock

Punk Rock Список групп раздела | punk'77, streetpunk, pop punk, skate punk, ska punk, skacore, hardcore punk, oi!, folk punk

Метки: punk rock
Ответ
Опции темы Поиск в этой теме
Непрочитано 21.09.2007, 17:59   #1
mp3 256 kbps
+/- Информация
Репутация: 13
США The Distillers




Distillers - енергійні і напористі діти агресивних панк-батьків. Разом з Rancid и The Hives ця четвірка взяла найактивнішу участь в долі відродження панку кінця 90-х. Ідучи в ногу з часом, "Дистиллятори" шукали натхнення у більш або менш віддалених за часом колег - The Gits, The Ramones і Hole. "Наздогнати і перегнати" - ось як звучав девіз новоспечених зірок американськой панк-сцени.


Стрімкість і натиск - характерні риси панк-руху - виявили себе повною мірою, помножені на специфіку Distillers - колектива, можна сказати, "жіночого". Команда сформувалась в той час, коли посля деякого сплеску жіночої активності в рок-музиці інтерес до представниць слабкої статі дещо впав. Так що фронтвумен Distillers зі своєю командою вчасно зайняла пусту нішу.

Ідею Distillers реалізували гітаристка і вокалістка Броді Делл (Brody Dalle) и бас-гітаристка Кім Чі (Kim Chi). Дівчата познайомились в кінці 1998 року, і їм не знадобилось багато часу, щоб зрозуміти, як багато в них спільного. Броді було тоді 19 років. Уроженка Австралії, до Америки вона переїхала всього два роки назад. В дитинстві Делл слухала Тома Петті (Tom Petty) і Rolling Stones, Сінді Лопер (Cyndi Lauper) і Beatles. Потім з'явились записи Nirvana і Mudhoney, а коли їй було 13 років, дядя подарував дівчині гітару. Це був прорив до зовсім іншого світу.

Навчившись підбирати на гітарі улюбленні пісні, Броді зібрала свою першу рок-команду. Взірцем для наслідування юні музики обрали панк-рок гурт початку 80-х Discharge, вразивший уявлення починаючої виконавиці. Команда проіснувала два роки. За цей час Броді встигла вступити до Вищої школи рок-н-ролла (Rock 'N' Roll High School) - престижний, але дещо одиозний спеціалізований музичний заклад для дівчат, в якому викладали майже виключно жінки. Згідно її словам, до випускниць школи ніхто серйозно не ставився.

Доля Броді Делл круто змінилась в 1995 році, коли на вітчизняному фестивалі Summersault Festival вона познайомилась з молодою командою Rancid. Фронтмен гурту Тім Армстронг (Tim Armstrong) запросив її в Штати, згодом вони одружились. Пара поселилась в Лос-Анджелесі. Через деякий час Тіму довелось допомагати своїй характерній дружині знайти своє місце в сучасній музиці. З моменту знайомства Армстронг з Кім Чі почав вимальовуватись проект нової команди. Броді, власниця сильного, трохи жорсткого голосу, не тільки виконувала вокальні партії, а й писала тексти та музику, грала гітарні партії. Прихід детройськой гітаристки Розі Каспер (Rose Casper) і барабанщика Метта (Matt) означав народження The Distillers.

Демо-записи, запропоновані гуртом лейблу Epitaph, звучали досить переконливо, щоб мінімум два найближчі роки команда отримала контракт. В квітні 2000 року квартет випустив дебютний альбом "The Distillers". Записаний за декілька тижнів, цей диск представляв собою символічний "регрес" - повернення до грубого, агресивного панку, характерному для гуртів кінця 70-х - початку 80-х. Деякі треки, наприклад , "L.A. Girl", "Oh, Serena" або "Girlfixer", звучали не настільки оригінально по міркам 2000 року. Але в цілому "The Distillers" викликали позитивні відчуття.

Треба сказати, що вже для першого релізу команда зробила стільки заготовок, що під кінець 2000-го подготувала і другий альбом "Sing Sing Death House". Він вийшов невеликим тиражем, а через два роки був перевиданий на власному лейблі Броді Hellcat Records, коли для цього з’явились більш сприятливі умови: різко зросла популярність трека "Seneca Falls". Друга спроба виглядала ще рішучіше і переконливіше, аніж дебют. Навіть вокал Броді, яка , здавалось, з самого початку не шкодувала легень, звучав більш експресивно. І в будь-якому випадку більш виразніше ніж можна було очікувати від панк-гурту, особливо коли ця радикальна панк-вумен демонструвала весь свій вокальний диапазон. Безліч пісень сприймаються слухачами як автобіографічні.Наприклад, історія про кохання до найкращого чоловіка в світі родом з Каліфорнії. Сама Броді запевняє, що тексти пісень – це всього лише плід її уяви. Але те, що позитивний заряд цього альбома вона почерпнула в щасливих подіях свого власного життя, пережитих в останні роки, співачка не заперечує. Альбом "Sing Sing Death House" став першим релізом гурту, який був відмічений в незалежному чарті США – з дуже непоганим результатом в Тор 30.

Восени 2002 року, перед тим як відправитись в світове турне, Red Hot Chili Peppers запросили Distillers відкрити частину своїх концертів. По закінченню гастролей бас-гітаристка Кім Чі приєдналась до гуру Original Sinners. На вакантне місце прийшла інша людина з бас-гітарою - Райан Синн (Ryan Sinn). Наступним пішов барабанщик Метт, якого Кім Чі переманила в Original Sinners. Покинула товарищів і Роза Каспер, яка порвала з Distillers саме на піці популярності пісні "Seneca Falls".

Влітку 2002 року квартет скоротився до тріо: Броді Делл (повернула собі дівоче прізвище після розлучення з Армстронгом), Райан Сінн і новий барабанщик Енди Аутбрейк (Andy Outbreak). Восени у Distillers, був запланований спільний тур на підігріві у No Doubt і Garbage.

Після гастрольного турне команда запросила до студії гітариста і вокаліста Тоні Бевілакву (Tony Bevilacqua) і барабанщика Енди Гранелли (Andy Granelli). В компанії з цими музикантами під керівництвом продюсера Джила Нортона (Gil Norton), який працював раніше з Pixies та Foo Fighters, записувався третій альбом "Coral Fang".Це був дебют Distillers на лейблі-мейджоре, виданий восени 2003 року.). Музикантам вдалося створити більш чіткий і продуманий саунд. Якщо раніше Distillers звучали як стихійні панки 70-х або початку 80-х, то з третім релізом вони просунулись по шкалі часу на десять років вперед і позичили дещо у альтернативного року середини 90-х. Публіка віддячила музикантам відповідним покращенням за шкалою комерційних показників - диск "Coral Fang" прорвався в першу сотню рейтинга Billboard 200.

Порівняння Броді Делл з Кортні Лав (Courtney Love), які напрошувались вже давно, з кожним новим релізом ставали все більш наполегливими, особливо після її розриву з фронтменом Rancid і з початком абсолютно незалежної кар’єри. Але, як відмітили рецензенти, Distillers завжди грали більш переконливо, за будь-яку з інкарнацій Hole, а Броді вдавалося створити ще більш відчайдушний і драматичний образ ніж могла це зробити Кортні навіть в найкращі свої часи.

На початку 2004 року, творці фільму «про людину-павука» заропонували Distillers записати саундтрек для чергової серії «Спайдермена».Кажуть, фронтвумен придумала мелодію і текст всього за чотири години. Фільм вийшов на екрани в червні, саме в той час, коли Distillers роз’їжджали по Європі зі своїм першим гастрольним туром, а трек "Drain the Blood" посів місце в Тор 30 американского рок-чарта.


За свої 25 років Броді Далл пройшла величезний шлях від австралійськой провінції до великомаштабних рок-фестивалів світу. Вона досягла набагато більше ніж могла собі уявити. І хоча б це дає підстави поважати цю талановиту цілеспрямовану жінку. Потужний заряд енергії який проходить крізь всю творчість Distillers неможливо не помітити, неможливо не піддатись йому. Проникливість пісень завжди чіпляє: можливо своєю відкритістю, а можливо чимось більшим, тим що неможливо пояснити… На жаль, в 2006 році гурт заявив про свій розпад, але Броді обіцяє повернутися зі своєю новою командою, Spinnerette.


Дискографія:
The Distillers (2000)
Sing Sing Death House (2002)
Coral Fang (2003)


Деякі записи можна скачати тут - http://www.bganzeige.de/de/?q=distillers
http://mixzona.ru/mp3/song/99736/
http://mp3shake.com/ru/album/4254.html
http://mp3city.com.ua/album/4253.html

Последний раз редактировалось Lanz; 16.01.2009 в 20:01.
Mary Jones вне форума   Ответить с цитированием
7 пользователя(ей) сказали спасибо:
cetkin (20.07.2009), Jimmy Lebovski (12.12.2011), kat-reast (21.04.2011), Roo (02.08.2009), SilverRocket (11.11.2009), STRYLCSO (04.11.2017), xAntipodx (13.06.2009)
Непрочитано 21.09.2007, 20:29   #2
Банка Санникова
+/- Информация
Репутация: 599
Re: The Distillers

аааааааааа!!!!!!! ( . ) ( . )
Группу люблю как в музыкальном, так и визуальном) плане. Вокал на первых 2-х альбомах как у Армстронга в юбке))) А последний (увы) альбом порадовал всяким мелодичными припевами и остальными радостями. Жаль что распались(
Цитата:
Сообщение от 7 year bitch
Але в цілому "The Distillers" викликали позитивні відчуття: навіть в 21 сторіччі хардкор-панк має шанс на виживання.
а вот это ни ф 3,14сду, ни в красну армию...
Lanz вне форума   Ответить с цитированием
3 пользователя(ей) сказали спасибо:
Jimmy Lebovski (12.12.2011), kat-reast (21.04.2011), STRYLCSO (04.11.2017)
Непрочитано 21.09.2007, 20:31   #3
mp3 256 kbps
+/- Информация
Репутация: 13
Re: The Distillers

Цитата:
Сообщение от Lanz Посмотреть сообщение
а вот это ни ф 3,14сду, ни в красну армию...
Трохи незрозуміла про що ти...
Mary Jones вне форума   Ответить с цитированием
Пользователь сказал спасибо:
STRYLCSO (04.11.2017)
Непрочитано 21.09.2007, 20:35   #4
сыч
+/- Информация
Репутация: 1146
Re: The Distillers

3.14 = число "ПИ"))
Raven вне форума   Ответить с цитированием
Пользователь сказал спасибо:
STRYLCSO (04.11.2017)
Непрочитано 21.09.2007, 20:38   #5
Банка Санникова
+/- Информация
Репутация: 599
Re: The Distillers

Цитата:
Сообщение от 7 year bitch
Трохи незрозуміла про що ти...
я про то що хардкор-панк по відношенню до Дістіллерс так звучить гарно)
Lanz вне форума   Ответить с цитированием
Пользователь сказал спасибо:
STRYLCSO (04.11.2017)
Непрочитано 21.09.2007, 20:41   #6
mp3 256 kbps
+/- Информация
Репутация: 13
Re: The Distillers

2 Raven: дякую за пояснення
2 Lanz: ти спершу зроби тему, пошукай матеріал, попрацюй над нею, а потім можеш висловлювати своє "фе"
Mary Jones вне форума   Ответить с цитированием
Непрочитано 21.09.2007, 20:43   #7
Банка Санникова
+/- Информация
Репутация: 599
Re: The Distillers

7 year bitch,
інфа підібрана супер, не сперечаюсь. Але от дана фраза просто в нокаут ввела(
Lanz вне форума   Ответить с цитированием
Непрочитано 21.09.2007, 20:45   #8
mp3 256 kbps
+/- Информация
Репутация: 13
Re: The Distillers

Цитата:
Сообщение от Lanz Посмотреть сообщение
7 year bitch,
інфа підібрана супер, не сперечаюсь. Але от дана фраза просто в нокаут ввела(
Ок. Я виправлю, щоб особисто ти був задоволений)
Mary Jones вне форума   Ответить с цитированием
Непрочитано 22.09.2007, 10:10   #9
CD
+/- Информация
Репутация: 30
Re: The Distillers

Отличнейшая группа. Была, к сожалению...
EXPLICIT_NOISE вне форума   Ответить с цитированием
Непрочитано 22.09.2007, 12:17   #10
vinyl 5"
+/- Информация
Репутация: 124
Re: The Distillers

Дуже подобаеться.Особливо вокали.Дуже енергійне музло
D - KAY вне форума   Ответить с цитированием
Непрочитано 23.09.2007, 19:02   #11
stress builds character
+/- Информация
Репутация: 846
Re: The Distillers

хехе, а вот и я :)

Музыка - тривиальность и отстой, вокал рулит
Пока только последний альбом слышал.

ПС. А "дистиллерз" - это случайно не "самогонщики"?
rage вне форума   Ответить с цитированием
Непрочитано 23.09.2007, 20:20   #12
CD
+/- Информация
Репутация: 30
Re: The Distillers

А кто не знает что Хеллкэт Рекордс и оригинальность взаимосключающие понятия?
EXPLICIT_NOISE вне форума   Ответить с цитированием
Непрочитано 24.09.2007, 14:33   #13
я здесь, я там, я всегда
+/- Информация
Репутация: 713
Re: The Distillers

Броди харизматичная. В отличии от многих коллег по цеху. У Джоша есть вкус, никто не сомневался (самбс ап). Музыка мне не особо симпатична, но иногда, под настроение - прокатит.
Mosquito вне форума   Ответить с цитированием
Непрочитано 08.10.2007, 22:53   #14
mp3 128 kbps
+/- Информация
Репутация: -2
Re: The Distillers

Очень люблю Coral Fang, очень люблю Броди. Только вот не надо было связываться с рыжим лохом из Квин оф зе стоун эйдж и толстеть. : )
И про музыку. Весьма симпатично, пусть и до ужаса примитивно. Фирменное грязноватое звучание, прокуренный вокал... чудесно! В последнее время усиленно прослушиваю Sing Sing Daeth House.
pop_eater вне форума   Ответить с цитированием
Непрочитано 06.11.2007, 01:56   #15
lossless
+/- Информация
Репутация: 1
Re: The Distillers

Мені дуже подобаєтся 2003.)) інші нажаль знайти не можу((

Приємний жіночий вокал, гарні мелодії. І позитивна музика, тіпу з середини душі.)
Slayer Van Danzig вне форума   Ответить с цитированием
Непрочитано 06.11.2007, 02:45   #16
vinyl 10"
+/- Информация
Репутация: 103
Re: The Distillers

Цитата:
Сообщение от rage Посмотреть сообщение
Музыка - тривиальность и отстой, вокал рулит
Только и вокал какой-то хуевый)
SKINNER вне форума   Ответить с цитированием
Непрочитано 18.01.2008, 00:03   #17
420
+/- Информация
Репутация: 666
Re: The Distillers

вот слушаю и решил отписаться. группу узнал из саундтреков в комп. играх, тогда очень понравилась такая раздолбайская ненавязчивость, ну и вокал классный. очень хорошо под них подумать о чём-то своём, хороший фон создают
TelOne вне форума   Ответить с цитированием
Непрочитано 18.01.2008, 01:20   #18
клеткофил
+/- Информация
Репутация: 23
Re: The Distillers

многда слушаю.(очень редко)... вокал напрягает..... вот у японок, вот это вокал! а это как будто не тётя поёт)
Hazard вне форума   Ответить с цитированием
Непрочитано 08.01.2009, 21:06   #19
статус
+/- Информация
Репутация: 53
Re: The Distillers

приятный голос и мелодическая музыка..под рамонс...короче секс драгз рок н ролл ак говорила в одном вью их вокалистка
mark вне форума   Ответить с цитированием
Непрочитано 19.07.2009, 21:40   #20
vinyl 12"
+/- Информация
Репутация: 1095
Re: The Distillers

VA - Tribute to the Distillers 2009

Tracklist:

01 - The New York No Stars - Love Is Paranoid
02 - Joker Five Speed - LA Girl
03 - Undermine X - Drain The Blood
04 - High Tigers - Ask The Angels
05 - The Element - City Of Angels
06 - Pure 13 - Desperate
07 - Curtis Suburban - Sing Sing Death House
08 - Erin Bailey - Beat Your Hear Out
09 - Vicious, Sid - My Way (Live)
10 - Exploited - Race Against Time
11 - Sham Sixty Nine - Loud Mouth
12 - The Numb Ones - Everything In Between (Bonus Track)
depositfiles
mediafire

Последний раз редактировалось usyara; 19.07.2009 в 23:06.
usyara вне форума   Ответить с цитированием
2 пользователя(ей) сказали спасибо:
Lanz (19.07.2009), SilverRocket (19.07.2009)
Непрочитано 19.07.2009, 21:49   #21
Банка Санникова
+/- Информация
Репутация: 599
Re: The Distillers

Цитата:
Сообщение от usyara Посмотреть сообщение
09 - Vicious, Sid - My Way (Live)
10 - Exploited - Race Against Time
11 - Sham Sixty Nine - Loud Mouth
LOLWUT????
Lanz вне форума   Ответить с цитированием
Непрочитано 19.07.2009, 21:53   #22
no escape from noise
+/- Информация
Репутация: 674
Re: The Distillers

Lanz, ага, я тоже чет недопоняла немного
SilverRocket вне форума   Ответить с цитированием
Непрочитано 19.07.2009, 21:55   #23
Банка Санникова
+/- Информация
Репутация: 599
Re: The Distillers

Думаю должно быть интересно )

Добавлено через 33 секунды
Бля, депозит
Lanz вне форума   Ответить с цитированием
Непрочитано 19.07.2009, 21:56   #24
vinyl 12"
+/- Информация
Репутация: 1095
Re: The Distillers

ну извините, попался под руку только депозит. сам пока не слушал, так шо ниче у меня не спрашивайте
usyara вне форума   Ответить с цитированием
Непрочитано 19.07.2009, 22:00   #25
Банка Санникова
+/- Информация
Репутация: 599
Re: The Distillers

usyara, перелей на медиафайр или сервак как сможешь.
Lanz вне форума   Ответить с цитированием
Непрочитано 19.07.2009, 22:09   #26
vinyl 12"
+/- Информация
Репутация: 1095
Re: The Distillers

Цитата:
Сообщение от Lanz Посмотреть сообщение
usyara, перелей на медиафайр или сервак как сможешь.
ну пока такой возможности нет. да и думаю на сервак лить не надо, так как компиляция походу самопальная
usyara вне форума   Ответить с цитированием
Непрочитано 19.07.2009, 22:11   #27
no escape from noise
+/- Информация
Репутация: 674
Re: The Distillers

щас замучу.
SilverRocket вне форума   Ответить с цитированием
Непрочитано 19.07.2009, 22:11   #28
Банка Санникова
+/- Информация
Репутация: 599
Re: The Distillers

ну хотя бы те три песни на медиафайр, пожааалуйста
Lanz вне форума   Ответить с цитированием
Непрочитано 19.07.2009, 22:51   #29
no escape from noise
+/- Информация
Репутация: 674
Re: The Distillers

извините, что так долго )
SilverRocket вне форума   Ответить с цитированием
3 пользователя(ей) сказали спасибо:
Jimmy Lebovski (12.12.2011), Lanz (19.07.2009), usyara (19.07.2009)
Непрочитано 20.07.2009, 01:34   #30
Банка Санникова
+/- Информация
Репутация: 599
Re: The Distillers

Не трибьют, а провалище. Последние 4 песни вообще хз что на сборнике забыли, а то что осталось второсортная нирвана, которая коверкает Дистиллерз вдоль и впоперек до неузнаваемости.

Качните лучше первую группу Броди - Sourpuss.
Lanz вне форума   Ответить с цитированием
Пользователь сказал спасибо:
cetkin (20.07.2009)
Ответ
Форум www.neformat.com.ua > Music > Punk Rock

Опции темы Поиск в этой теме
Поиск в этой теме:

Расширенный поиск

Похожие темы
Тема Автор Раздел Ответов Последнее сообщение
Хороший, плохой, злой / The Good, the Bad and the Ugly (1966) wanchope Movies 37 25.06.2014 23:39
UA UNDERGROUND: The Cripples, The Bezzoommies, The Dontpaniks, Punch It Chewie @City Pub fight Events Archive 1 23.09.2013 00:12
See Ya Under The Bridge - WITH MY PLASTIC FRIEND\COLAARS\THE SIDEBURNS PARTY\POUPEE F - The Most Open Air Jen'OK Events Archive 1 17.06.2012 17:15
29.08 The Rabbit In The Hat, Щастя, Alinda, Outstars, The Shoves @ Чеширский кот igor_big Events Archive 1 27.08.2009 15:33

Ваши права в разделе
Вы не можете создавать новые темы
Вы не можете отвечать в темах
Вы не можете прикреплять вложения
Вы не можете редактировать свои сообщения

BB коды Вкл.
Смайлы Вкл.
[IMG] код Вкл.
HTML код Выкл.


   
 
Текущее время: 22:32. Часовой пояс GMT +3.
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Перевод: zCarot
НовостиСтатьиРецензии
ИвентыКонтактыФорум


Facebook Telegram Twitter YouTube Instagram Mixcloud SoundCloud

Designed by LaBIZz
Все материалы, размещенные на этом сайте, распространяются на условиях
Creative Commons Attribution-Share Alike 3.0 License.


© 2004-2024 Neformat Ukraine