![]() |
|
![]() |
Новости Статьи Рецензии Ивенты Форум |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Регистрация | Правила форума | Пользователи | Календарь | Новые релизы (RSS) | Новые темы | Поиск | Сообщения за день | Отметить все разделы прочитанными |
Punk Rock Список групп раздела | punk'77, streetpunk, pop punk, skate punk, ska punk, skacore, hardcore punk, oi!, folk punk |
Метки: oi!, punk rock, streetpunk |
![]() |
Опции темы | Поиск в этой теме |
![]() |
#1 |
i'm a scatman!
|
![]() ![]() ![]() ![]() Чудова польська оі! група з щеціну. Заснована в 1995-му році. екс учасниками польської Др. Цицос. На той час до складу аналогс в ходили Marek "Oreł" Adamowicz - gitara, Ziemowit Pawluk - perkusja i Paweł "Piguła" Czekała - bas. Тепер з того складу залишився тільки Пігула. Історія у гурту дуже довга і описувати її усю мені ліниво, кому цікаво велком хір. Треба зазначити, що аналоги вситупали з такими монстрами, як KLASSE KRYMINALE, OXYMORON, ANTI-NOWHERE LEAGUE, LOS FASTIDIOS, SKARFACE, DOA і тд. Через свої аполітичні позиції цей гурт має деякі незручності в польщі - радикальні ліваки обзивають їх бонами, бони - ліваками, але дідів польського ою це колише слабо, як видно. Музикально - це сильний і правильний ой у ліпших його традиціях, одна з моїх улюблених банд польші, хотілось щоб вони сподобались і вам. Пиво, секс, оі! і все таке ;-) нинішній склад
DZIECIAKI ATAKUJĄCE POLICJĘ Nie znam nikogo nie wierzę w nic Pytasz dlaczego to głupi trick Tysiąckroć zdradzony muszę nienawidzić Pamiętam krzywdy jedno chcę widzieć Dzieciaki atakujące policję Zadające ciosy ogarnięte szałem Dzieciaki atakujące policję Zamiast walczące ze sobą nawzajem Pełne dumy nienawidzące wrogów Dzieciaki nie wierzące w faszystowskich bogów Ukryci za tarczami gotowi atakować Czekają na komendę zaczną maszerować Przeciwko ich pałkom i miotaczom gazu Butelki z benzyną kamienie z bruku Hej dzieciaki niech zapłoną serca Każdy policjant to jebany morderca Nie wierz w ich uśmiech i zapewnienia Pręgi od pałek i przesłuchania Dzieciaki rozciągnięte na asfalcie, sami Oślepione blaskiem, ogłuszone syrenami Jak długo jeszcze po koncercie czy meczu Będą deptane Twoje prawa człowieku TYGRYS Jestem tygrysem w betonowej dżungli Morduję szczenięta bogatych rodziców Uderzam w głowy odurzone dragami Opróżniam kieszenie z krwawych pieniędzy Któregoś dnia stanę przed tobą I spytam dokąd idziesz Któregoś dnia stanę przed tobą I spytam co masz w kieszeniach Nie pytaj po co nie pytaj za co Tak sieję dzieło zniszczenia Ja nie mam bogatego ojca I nie mam też sumienia Mam ciężkie buty i silne ręce Potrafię zabić w sekundzie Po latach głodu i syfu pojąłem Że jesteś moim jedynym wrogiem Последний раз редактировалось Lanz; 16.01.2009 в 20:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
tape
|
Re: The Analogs
Цитата:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
But still our hearts are true to promises kept
|
The Analogs - 2012 - XIII. Ballady czasu upadku
![]() треклист01. Znów jesteśmy razem
02. Za burtą 03. 500 lat 04. Beton i plastik 05. Wandale (Tony Jazzu) 06. Pył do pyłu 07. Narkotyk 08. Punki z budżetówki 09. Zły czas 10. Moje życie, moja droga 11. Gorycz (Vintage version) 12. To miasto spłonie 13. Heniek 14. Ostatnia noc [свернуть] Ссылка на скачивание: http://ifolder.ru/29264578 |
![]() |
![]() |
5 пользователя(ей) сказали спасибо: | 123855 (14.03.2012), Bakunin9 (08.08.2012), Rostik (14.03.2012), Доброжелатель (14.03.2012), Эрис (14.03.2012) |
![]() |
#18 |
Banned
|
Analogs — 2002 — Trucizna
![]() http://hpsmusic.ru/2015/05/31/analogs-2002-trucizna/ Analogs — 2004 — Kroniki Policyjne ![]() http://hpsmusic.ru/2015/05/31/analog...iki-policyjne/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Banned
|
Все альбомы Analogs --> http://hpsmusic.ru/music/punk-rock/analogs/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
vinyl 12"
|
The Analogs - Wilk (2018)
![]() Genre: oi! | streetpunk Tracklist: 01 - Kiedy Byłeś Dzieckiem 02 - Nie Idź Drogą Tą 03 - Wilk 04 - Kolejna Smutna Piosenka 05 - Trzynasta 06 - Podpal To 07 - Nim Wyruszę W Drogę 08 - Taxi 09 - Ballada O Okrzei 10 - Tak Bardzo Tęsknię 11 - Straż Miejska zippyshare |
![]() |
![]() |
2 пользователя(ей) сказали спасибо: | LambInABox (21.07.2019), palyvoda (15.01.2018) |
![]() |
Опции темы | Поиск в этой теме |
![]() |
||||
Тема | Автор | Раздел | Ответов | Последнее сообщение |
Хороший, плохой, злой / The Good, the Bad and the Ugly (1966) | wanchope | Movies | 37 | 25.06.2014 23:39 |
UA UNDERGROUND: The Cripples, The Bezzoommies, The Dontpaniks, Punch It Chewie @City Pub | fight | Events Archive | 1 | 23.09.2013 00:12 |
See Ya Under The Bridge - WITH MY PLASTIC FRIEND\COLAARS\THE SIDEBURNS PARTY\POUPEE F - The Most Open Air | Jen'OK | Events Archive | 1 | 17.06.2012 17:15 |
29.08 The Rabbit In The Hat, Щастя, Alinda, Outstars, The Shoves @ Чеширский кот | igor_big | Events Archive | 1 | 27.08.2009 15:33 |
|
|
![]() |
Текущее время: 23:15. Часовой пояс GMT +3.
|
|||
![]() |
![]() |