![]() |
|
![]() |
Новости Статьи Рецензии Ивенты Форум |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Регистрация | Правила форума | Пользователи | Календарь | Новые релизы (RSS) | Новые темы | Поиск | Сообщения за день | Отметить все разделы прочитанными |
Rock Список групп раздела | art rock, post-rock, prog-rock, indie rock, noise rock, math rock, southern rock, post-punk, britpop, space rock, garage rock, etc. |
Метки: grunge, progressive, progressive rock, psychedelic rock, stoner doom, ua |
![]() |
Опции темы | Поиск в этой теме |
![]() |
#1 |
2025
|
![]() ![]() ![]() http://stonedjesus.bandcamp.com http://www.facebook.com/stonedjesusband http://vk.com/stoned_jesus http://twitter.com/stonedjesusband http://instagram.com/stonedjesusband ДЕМО 2009Stoned Jesus 2009 demo (34 mb)
![]() 1. The Sweet Whore of Babylon (instr.) (5:54) 2. Insatiable King (9:07) 3. Eastern Magic (10:00) Stoned Jesus - Occult/Black Woods (2009) (31 mb) ![]() демо намбер ту ![]() [свернуть] РЕЛИЗЫ 2010-20132010 - First Communion ![]() 2011 - Stormy Monday EP ![]() 2012 - Seven Thunders Roar ![]() 2013 - Electric Mistress 7" ![]() [свернуть] 2015 - The Harvest ![]() ТЕКСТЫ НАПРИМЕРOCCULT
Have you seen the stones from the sky? Have you heard words that are unspoken? Have you watched the rivers gone dry? Have you felt balance is broken? Fearless wrath and filthy deceit Bear mighty's Heaven redemption Those who are lured with wrong pagan creed Face favor of the God's nation Now we hide in forests and caves We are the blasphemous children Our witchcraft is saving the day time will come to end kneeling There'll be no resurrection, no Messiah's will The ones who priest anothers are unholy still With sacred cross they carry God's name to your home No witness to their cruelty but cathedral's dome, yeah Occult RED WINE This beautiful skin you have just drives me insane I cannot sleep, cannot eat, and you are to blame Your black eyes are cruel but I want you to be mine And one of these nights I swear I'll drink your red wine, yeah! You're crawling behind the trees, I smell your perfume Why are you doing this to me, my sister of Doom? Your thousand admirers are waiting in line But I'll be the first tonight To drink your red wine! Thorns of rose are no longer sharp You know this is time To create the tainted potion of white milk and red wine There's no-one beside you now, you've nowhere to run I won't hurt you anymore, my work's almost done You were too proud of yourself - that's your only crime Now I fill my bottles with Your magic red wine! Thorns of rose are no longer sharp We know this is time To create the tainted potion of white milk and red wine, oh yeah BLACK WOODS I, the Wizard of the Night, Know all things beyond the light I know every human flaw I watch darkness deadly grows In this darkness, in this gloom Dwells the Master of my Doom If I follow all the rules He will take me to his Black Woods oh yeah Sun dims slowly like the fire Moon dies in it's funeral pyre All is silent, all beholds As the path to Hell unfolds From the south side side of the sky Without asking reasons why Comes the Master of my Doom Now he's taking me to Black Woods oh yeah Sun dims slowly like the fire Moon dies in it's funeral pyre I did what I wanted to But forever closed in Black Woods oh yeah Won't somebody tell me what the fuck is going on I think I'm in trouble, I don't know where I belong Soul's teared up in tortures, body's filled with merciless fear I was wrong, it's not my fault, what am I doing here in Black Woods Time to pay the price, to look what you've got for what you sell This place's even worse than burning pits of Bible's Hell You were wrong, you chose your path, too late, it's turn to loose Forever imprisoned in this magic of Black Woods yeah FALLING APART Falling apart we proud We're too close to the Sun Heat we felt was so loud Burnt us down to the ground Spiraling down we go From the Sun to the Core Drifting in clouds we float on Into the Nevermore STORMY MONDAY Break of dawn, you're still sleeping I'm awake and I gotta go Promises, I never keep 'em They're just words that you should have known Gotta go now, leave you there alone on a stormy Monday I don't want to be yours There's too much poison in your blood Let it flow as it goes Anyway you'll find another stud The very next day you got one again on a stormy Monday Wash your soul on a stormy Monday Keep your dreams deep inside Watch your step on a stormy Monday Take me through this endless ride Don't get drunk on a stormy Monday You'll find a stranger in your bed Being alone on a stormy Monday It's even worse than being dead DRUNK AND HORNY Got a hard-on baby Help me now to work it out Got a hard-on honey It's 'coz of you and there's no doubt yeah Party animal I am Acting like a real man Doing all the best I can Fuck it all, we have no time Having fun is not a crime Look at me - I'm drunk and horny DRUNK AND HORNY! Put a spell on me babe I'm your wizard, you're my hex Gotta squeeze you baby Till the juice runs down your legs Party animal I am Acting like a real man Doing everything I am Fuck it all, we have no time Having fun is not a crime Be like me, be drunk and horny DRUNK AND HORNY! [свернуть] КЛИПЫ НАПРИМЕР[свернуть] Последний раз редактировалось Прожектор; 31.05.2023 в 14:47. |
![]() |
![]() |
518 пользователя(ей) сказали спасибо: |
![]() |
#2821 |
2025
|
Re: Stoned Jesus
оп оп
|
![]() |
![]() |
11 пользователя(ей) сказали спасибо: | bre (18.01.2023), Brutallo (19.01.2023), Kraft Holland (21.01.2023), lesiashelby (18.01.2023), punknotyet (18.01.2023), RealstaN (18.01.2023), spiritus (18.01.2023), svit6 (18.01.2023), Umnitsa (18.01.2023), Van der Crimso (26.01.2023), wanchope (18.01.2023) |
![]() |
#2824 | |
vinyl 7"
|
svit6, разложил по полочкам
![]() https://stonedjesus.bandcamp.com/album/father-light Цитата:
![]() Ну и было бы круто заодно и прошлогодние CON с Porcelain расшарить на бэндкампушке. Последний раз редактировалось punknotyet; 19.01.2023 в 11:51. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2826 |
2025
|
|
![]() |
![]() |
Пользователь сказал спасибо: | punknotyet (19.01.2023) |
![]() |
#2827 |
What finally cheered me now seems
Insignificant! Insignificant!.. Репутация: 184
|
Дісклеймер: це моє особисте відношення та сприйняття музики, це не про обʼєктивну оцінку чи критику.
1. Гарний вокал. До мене якось дійшло, що мені близька музика, де є якийсь елемент шершавого/сирого/неідеального. 2. Розслаблена гітарка. Вживу це ваще кайф як в тебе виходить ненапряжно грати на сцені, в записі – просто не моє. |
![]() |
![]() |
Пользователь сказал спасибо: | Прожектор (21.01.2023) |
![]() |
#2828 |
2025
|
так заругав шо аж захвалив
![]() Там ще анонс першого за майже п'ять років альбому був, єсішо - Father Light вийде 3.3.2023 на сізон оф місті: ![]() 1. Father Light (03:35) 2. Season of the Witch (11:34) 3. Thought and Prayers (06:22) 4. Porcelain (08:09) 5. CON (04:10) 6. Get What You Deserve (09:08) Total: 43:00 Pre-save: https://orcd.co/stoned-light Pre-order: https://redirect.season-of-mist.com/STJ-FL Я знаю, всього 43 хвилини, плюс ми пів-альбому вже виклали синглами (а в турі восени ще й грали Гет Вот Ю Дізьорв), але донворі: наступного року вийде друга половина, Mother Dark! Тайтл трек звідти теж вже грали, до речі ![]() Ну і якщо Фазер Лайт це про остросоціальний жізнь смєрть (всі тексти від другої/третьої особи) і музично більше в дусі Харвеста/Севен Тандерса, то Мазер Дарк порадує (хаха, порадує) любителів Пілгрімсів більш мрачною та інтровертною атмосферою (всі тексти від першої особи). Головне до його релізу дожити кароч ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
10 пользователя(ей) сказали спасибо: | Blacksmith (02.03.2023), merzbird (26.01.2023), psss..ak (20.02.2023), punknotyet (25.01.2023), RealstaN (27.01.2023), sprone (26.01.2023), svit6 (26.01.2023), Umnitsa (26.01.2023), Van der Crimso (26.01.2023), wanchope (25.01.2023) |
![]() |
#2829 |
2025
|
новий думовий трек
|
![]() |
![]() |
7 пользователя(ей) сказали спасибо: | Blacksmith (02.03.2023), Mars в Кляре (17.02.2023), punknotyet (07.02.2023), svit6 (08.02.2023), Umnitsa (09.02.2023), wanchope (07.02.2023), Юрец (08.02.2023) |
![]() |
#2831 |
ваша любимая собака
|
Спішу ділитися першими враженнями
Охуєвший перший трек з цим трентрезнорівським приколом як електроніка в'їжджає. В кінці, де дзвін як з мікрохвильовки - так і чую одразу врив по якійсь блек далія мьордер. Ого шо ми тут маємо... чи то альбом з інтро? О, НОРМАЛЬНИЙ СТОУНЕР ДУМ, далі приколи по seven thunder roar. Реклама достави жратви посеред треку, дякую ютуб. Після реклами - далі приколи по seven thunder roar, якась ломака. Далі приколи по маріліону. Ніколи не слухав Маріліон, про який каже Ігор. Але вчора в радіо випадково почув і стало ясно, скажімо так, чувак з Маріліон співає як Ігор. Знов ріф по думу. Здається, після минулого занадто заглибленого с рефлексію piligrims і жанрово туризму the harvest пацани взяли себе в руки. Поки що - дуже добре. Два треки позаду, в принципі решту я вже слухав, але давайте. Thoughts and Prayers - по батяроку пісня, з куплет-приспівами, я в принципі з повагою відношусь до батяроку, але тут ще смутний батярок "зі смислом", not my cup of tea. Брідж класний, взагалі всякі бріджі у ст дж завжди красіві, тому й ам зе маунтейн - один великий брідж. Це жарт. О, ще соляк по батяроку в кінці. Porcelain абсолютно охуєвший трек, десь між a perfect circle часів 13 steps (трек gravity згадався) і, ну шо там, тулом часів aenima. Все це діло мені дуже подобається, але пацанів знов клонить в жанровий туризм. Тому що далі іде CON де типу, кхм, прогресивний ретрохард? Під перший ріф всі мають слемитись. В цілому, трек мені здається пошаною якомусь старому прог гурту якого я, звісно, не знаю. О, три секунди стоунер дум ріфа і реклама. Базарю, стоунд джизас найкраще виходять пісні по 10 хвилин. Буде класний трек. Я ж чув його раніше, до речі. Приколи по seven thunder roar. Давайте, пацани. Ого, який даунер момент з вокалом і сповільненням. Нормально же общалісь. Мрачнєнько! Ммм, що в нас тут? Схоже на добрий стоунер дум трек! Наша експертна комісія дає сім гір з десяти. Від мене це, мабуть, дивно звучить, але в пацанів найкаще виходить саме стоунер дум і психоделік рок без експериментів і корну. І справа в тому, що саме такого матеріалу в дискографії групи - не так вже й багато, бо в гурту взагалі не багато матеріалу. Це - хороший альбом. Чому Ігоря ще не було в Іванова на інтерв'ю? Він же і музикант і стендапер теж. Інша дурна думка "ви не питали, а я скажу". А чи не перезаписати б вам сам севен сандерс в такому чудовому складі як у вас зараз. |
![]() |
![]() |
3 пользователя(ей) сказали спасибо: |
![]() |
#2832 | |
2025
|
Дивно, як час змінює сприйняття речей... на СТР рівно 4 хвилини* думу - повільна частина Містрес, всьо
![]() in my defence скажу шо на новому Ріверсайді більший хештег-крінж несецця в ліриці ![]() скоріше мат-панк-краут* ![]() та прям корну не було на Пілгрімсах, ну ладно вже ![]() Цитата:
![]() *не люблю обговорювати музику жанрами, але хір ві ар |
|
![]() |
![]() |
Пользователь сказал спасибо: | Юрец (02.03.2023) |
![]() |
#2833 | |
ваша любимая собака
|
Прожектор, ну в мене дуже дуже суб‘єктивне сприйняття. То шо дум то - фьорст коммьюніон, а 7tr то більше психодел який я люблю - я мав на увазі шо перше + друге = те що я люблю в ст дж, я фан «консервативний». А альбом клас, конгратс!
Добавлено 03.03.2023 в 00:15 / Предыдущее сообщение было написано 02.03.2023 в 20:47 Прожектор, Цитата:
![]() |
|
![]() |
![]() |
Пользователь сказал спасибо: | Прожектор (02.03.2023) |
![]() |
#2836 |
What finally cheered me now seems
Insignificant! Insignificant!.. Репутация: 184
|
Вітаю з релізом, ріспект шо стягуєте не дивлячись ні на шо.
Порівнювати буду хіба що з наступним альбомом) Тайтл треки з спілним чарівним мотивом прям raising the bar in advance ![]() Добавлено в 12:27 / Предыдущее сообщение было написано в 12:25 пиздить за таке треба, канєшна ![]() |
![]() |
![]() |
Пользователь сказал спасибо: | Прожектор (03.03.2023) |
![]() |
#2837 |
2025
|
|
![]() |
![]() |
Пользователь сказал спасибо: | punknotyet (03.03.2023) |
![]() |
#2839 |
cosmogas
|
повинен сказати що у мене немає жодного SJ альбому який подобався б повністю, в кожному є класні для мене пісні, також і нудні (ну як є). Але цей альбом я прослухав із задоволенням, тут є просто все щоб кайфанути від музики. 43 хвилини пролетіли непомітно і не хочеться вимикати, коли альбом починається заново
![]() ![]() дякую вам за це! |
![]() |
![]() |
Пользователь сказал спасибо: | Прожектор (09.03.2023) |
![]() |
#2840 |
vinyl 7"
|
С прошлой пятницы прослушал новый альбом уже раз 5 или 6.
Офигенная работа ![]() ![]() За пару дней до релиза, кстати, устроил "марафон" по всем альбомам, и как по мне, от релиза к релизу группа только растёт ![]() Новый эпизод Галаса с Игорем: |
![]() |
![]() |
Пользователь сказал спасибо: | Прожектор (09.03.2023) |
![]() |
#2845 |
2025
|
|
![]() |
![]() |
6 пользователя(ей) сказали спасибо: | Deepfried_Mars (19.08.2023), punknotyet (08.08.2023), RealstaN (15.08.2023), sprone (08.08.2023), turok87 (21.08.2023), walls (09.08.2023) |
![]() |
#2850 | |
vinyl 7"
|
Цитата:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Опции темы | Поиск в этой теме |
![]() |
||||
Тема | Автор | Раздел | Ответов | Последнее сообщение |
Stoned Jesus. Киев. Gogol BARdello. | Vlad Vladoff | Events Archive | 4 | 24.07.2014 05:55 |
20.09. Stoned Jesus в Киеве! Метрополь. | Nook | Events Archive | 13 | 16.12.2013 22:12 |
16.05 - Stoned Jesus, Wolverine Blues, 5R6. | Vlad Vladoff | Events Archive | 25 | 23.05.2013 21:36 |
30-го вересня Stoned Jesus у Львові | Nook | Events Archive | 16 | 01.10.2012 13:59 |
STONED JESUS @ Харьков | Bastard Son | Events Archive | 3 | 31.05.2012 13:32 |
|
|
![]() |
Текущее время: 20:39. Часовой пояс GMT +3.
|
|||
![]() |
![]() |