www.neformat.com.ua

Новости Статьи Рецензии Ивенты Форум Facebook Telegram Twitter YouTube Instagram Mixcloud SoundCloud
Переключить в мобильный режим
Вернуться   Форум www.neformat.com.ua > Music > Rock

Rock Список групп раздела | art rock, post-rock, prog-rock, indie rock, noise rock, math rock, southern rock, post-punk, britpop, space rock, garage rock, etc.

Метки: indie rock, pop rock
Ответ
Опции темы Поиск в этой теме
Непрочитано 14.06.2024, 20:48   #1
mp3 256 kbps
+/- Информация
Midaev

А Я знаєте, кожен раз чекаю одкровення. Не кожен раз виходить, але така селява, кожен раз, коли ми включаємо нові пісні, особливо нового проекту, підсвідомо чекаємо щось. Ну, це очікування оптимістів, звичайно. Песимісти не беруть участі в цьому святі життя.
Чому ж святі тоді?
Та від того, що нове ім'я, нова музика нерідко все-таки вистрілюють.
Хоча автор і хотів сказати нам те, що до нього багато хто пробував сказати. Але він зважився знайти нетривіальні слова, класні мелодії і, найголовніше, може бути, музичні інтонації, які притаманні тільки йому.
У цьому сенсі проект MIDAEV є хорошим прикладом у різних аспектах. І ми поговоримо про ДВА сингли, вважаю, що це просто відмінно, бо це ДВА шанси музиканта показати нам свою творчість. Хоча треба відзначити-синглові атаки аудиторії-це те, що сьогодні актуально на самих різних рівнях музичного движу. А два сингли-це два вікна з видом на Творчий базис виконавця.

MIDAEV — 2023 — Prometheus – Single

"Prometheus" зустрів густим класним звуком, я його і Вам бажаю — Слухати у вищій якості. Готик Рок, з маневром в Готик Софт Метал локації, з невеликим рухом в Готик-Оперу на 2.12. А як тільки згущуються гітари, то немов м'яким бураном дає в обличчя. Чоловічий чистий вокал рулить тут, і, як годиться, до нього припадає ніжний жіночий, як красива облямівка, вишукане мереживо. Але до речі, жіночий вокал зустрічає слухача на початку, вбудований в другій музичний шар. Під кінець треку слухач, як в хорошому трилері, вже із завмиранням стежить за взаєминами вокалів.
Готик меланхолія тут згризає весь простір і точить тугою. У мідтемповом забігу ми все-таки встигаємо озирнутися на музичну архітектуру і помітити, що тут все зроблено за каноном, ефектно і захоплююче. З претензією на хіт в Готик-чартах. "Prometheus" показує нам, що MIDAEV — Виконавець серйозний і налаштований на відповідний результат.

MIDAEV — 2023 — Anybody Else – Single

Та ніхто не має проти, щоб отримати на наших просторах (і ширше) проект, який частково лінкує до Depeche Mode в його ліричній і мелодраматичній інкарнації. А також рухається в напрямку чарівності таких душевних (і експресивних, коли треба) співаків, як наприклад, британець Chris Rea. Але і з серйозним ставленням до модернового звуку. Другий сингл просто жирно підкреслює:: звук зроблений в розумній студії на великі бали. І проситься на хорошу апаратуру.
Автор добре орієнтується в жанрі. Або автор сам займається аранжуваннями, або це робить фахівець з великої літери. Який відмінно знає, де зробити акцент, де увігнати вокальну арматуру, де вкинути гарячих синтів, де змінити акценти і настрій вокалу.

"Prometheus", "Anybody Else", "I Can't Feel Your Heartbeat" і "Mysterious Forest" – дебютні сингли від сольного музичного проекту Руслана Мідаєва, народжені в Об'єднаних Арабських Еміратах.

Роботи мають глибокий філософський і психологічний підтексти, зачіпають гострі теми, тим самим відкриваючи нову сторінку в творчості виконавця.

В основі пісні "Prometheus" лежить міф про титана Прометея, який подарував людству вогонь і приреченого за цей вчинок на вічні муки. Лірика треку несе свою теорію, спочатку припускаючи, що дар – вогонь – стане значним стрибком у розвитку людства. Але очікування титана змінюються розчаруваннями: на кожне ліки є своя біологічна зброя, на кожного врятованого своя масова різанина. Людство за всю свою історію досягло незрівнянно більше в мистецтві вбивати, ніж в творенні.

У " Anybody Else " слухачеві пропонується зануритися в самого себе, проаналізувавши свої вчинки і слова і поглянути на себе і своє коло спілкування під іншим кутом.

"Ми часто шукаємо причину своїх невдач в тому, що нас оточує і хто нас оточує, шукаємо того самого найлютішого ворога, хоча він зовсім поруч – варто лише подивитися в дзеркало. Додаючи масло у вогонь, суспільство із задоволенням підтримує нашу недовірливість в собі шляхом реклами, фільмів і соціальних мереж, таким чином каталізуючи зниження самооцінки, і як наслідок, постійне розчарування. Ми починаємо порівнювати себе з усім і вся , і втрачаємо свою самість , намагаючись загнати себе в якісь вигадані рамки, щоб отримати хоч якесь схвалення. Не все так погано і вихід є: можна почати з подяки, хоча б 5 хвилин дякувати себе , а не руйнувати".

"I Can't Feel Your Heartbeat" - це зворушлива пісня, яка занурює слухача у світ емоційної атмосфери. З ніжною мелодією і глибоким ліричним текстом, вона розповідає історію про втрату і непоправної порожнечі. Кожна нота пронизана почуттям втрати, створюючи музичну подорож, в якому кожен слухач може відбитися. "I Can't Feel Your Heartbeat" -це не просто пісня, а щире зізнання в тому, що колись близьке стало далеким, і тепер серце не в змозі відчути його ритм.

Як і попередній реліз," Mysterious Forest " також відходить від канонів рок-музики, будучи наступною композицією виконаної в ліричній piano version.

"Я написав цю пісню під враження від фільму режисера М. Найта Шьямалана "Таємничий ліс". І вихід треку був приурочений до Дня народження моєї коханої дружини і співучасниці проекту Anastasia Midaeva" – коментує лідер проекту Руслан Мідаєв.

MIDAEV представив трек "Space"

MIDAEV представив нову англомовну роботу, що отримала назву "Space".
Трек, перші начерки якого з'явилися в далекому 2014 році, через десятиліття набуває в тому числі і візуальну складову, створену нейромережею.

"Фантастична сага, візуалізація головного героя в якій виконана практично цілком в силуетній стилістиці..." – свідчить Прес-реліз автора відео bps.

"Цей трек для мене особливий, адже ідея до нього прийшла кілька років тому, ще під час мого навчання в медичному інституті... В той час один з моїх знайомих, Марк Мельников , показав мені начерк рифу на гітарі, який вже називався "Space" і надихнув мене на написання повноцінної композиції. Те, що почалося як музична ідея, з часом перетворилося на повноцінну пісню завдяки його рифу. Але щоб вона стала дійсно особливою, знадобився час і зусилля: доопрацювання тексту, мелодії та іншого. Тепер я з гордістю представляю вам цю пісню. Сподіваюся, вона зможе донести до вас ті ж емоції, що і мені. І хто знає, можливо, в недалекому майбутньому ми зможемо виконати її для вас на сцені. І, звичайно, я буду радий поділитися цим моментом зі своїм другом Марком, без якого ця пісня не з'явилася б. Спасибі вам за вашу підтримку і натхнення! - дякує друзям, шанувальникам, колегам і партнерам Руслан Мідаєв.

"Дана робота продовжує впевнене сходження проекту MIDAEV по сходах професіоналізму і впізнаваності. "Space" – яскравий продукт завзятості, самовдосконалення, експериментів і безсумнівного таланту музикантів " - коментує портал VMG.

В даний час MIDAEV продовжує роботу над кількома музичними роботами, реліз яких запланований в 2024 році.

MIDAEV - "Ти Далеко"

Новий сингл "Ти Далеко" від MIDAEV - це музична подорож через глибини серця, залишені в минулому, але ніколи не забуті.уті. Вона розповідає історію про чотирирічну любов, яка закінчилася непередбаченим розривом, який залишив безліч недомовлених слів і почуттів.

Композиція занурює слухача в світ спогадів і емоцій, випробуваних автором після розставання. Створена у співпраці з талановитою поетесою, вона відображає щирість і глибину переживань, допомагаючи нам закрити гештальт і рухатися далі.

Музика і слова цієї пісні покликані проникнути в самі глибини вашої душі, нагадати про силу прощення і прагнення до нового початку і торкнутися серця кожного слухача.

alexard вне форума   Ответить с цитированием
Непрочитано 20.06.2024, 18:36   #2
mp3 256 kbps
+/- Информация
Re: Midaev

MIDAEV – My Destiny (2024)

MIDAEV представляє довгоочікувану прем'єру своєї нової пісні "My Destiny"! Як і завжди, музичний проект відкритий для експериментів і ця пісня не є винятком, увібравши в себе нотки інді, поп-культури та оформлення обкладинки в дусі 90-х.

Ми вклали в цю композицію душу і серце, і тепер з радістю ділимося нею з вами. Пісня "My Destiny" про підтримку, любов і надійність. Вона розповідає про те, як кохана людина допомагає долати труднощі і робить життя яскравішим. - діляться про англомовну новинку музиканти.

With every fall and every cry
You like sunrise, bring me to life
With every step and every win
You here with me, my destiny
**Припев:**
La-La-La-La
La-La-La-La-La
La-La-La
You’re My destiny
La-La-La
La-La-La-La
Always with me, my destiny
**Бридж:**
Think of me, when you are alone (2x)
**2-й куплет:**
And every time, when I’m wrong
You give me a shoulder to cry on
In your embrace, I feel alive
Please, hold me strong, my destiny
La-la-La
La-La-La-La-La
La-La-La
You’re My Destiny
La-La-La
La-La-La-La
Always with me, my destiny
**Кода:**
In the twilight of silence, echoes love’s refrain
Whispers softly linger, in the moonlit domain.
As the night unfolds, in its velvet embrace,
Our hearts converse in the language of grace.
La-la-La
La-La-La-La-La
La-La-La
You’re My Destiny
La-La-La
La-La-La-La
Always with me, my destiny 2х
Непрочитано 15.10.2024, 18:17   #3
mp3 256 kbps
+/- Информация
Новий реліз групи MIDAEV

MIDAEV представив на суд публіки свою нову роботу під назвою "What I Meant To Be"!

Новий сингл розповідає про пошук сенсу в житті і боротьбі з внутрішніми сумнівами. Робота зачіпає тему самооцінки і того, як прагнення догодити іншим може привести до втрати власного 'я'. Важлива ідея пісні-усвідомлення того, що справжнє щастя і свобода приходять, коли ми починаємо цінувати себе і свої досягнення, а не чужі думки.

Робота була записана на студії звукозапису ONE LIFE (Астана) у 2024 році. Світова прем'єра синглу обіцяє пройти в кінці жовтня.

Ответ
Форум www.neformat.com.ua > Music > Rock

Опции темы Поиск в этой теме
Поиск в этой теме:

Расширенный поиск