|
Новости Статьи Рецензии Ивенты Форум | |||
|
Регистрация | Правила форума | Пользователи | Календарь | Новые релизы (RSS) | Новые темы | Поиск | Сообщения за день | Отметить все разделы прочитанными |
Sports О любых видах спорта можно поговорить здесь |
Опции темы | Поиск в этой теме |
02.02.2009, 14:33 | #1 |
lossless
|
Basketball
в общем сам занимаюсь бескетболом в течение лет 7 где-то...очень люблю эту игру, но ничего особенного в ней не добилсябольше играю ради удовольствия нежели для повышения уровня игры...любимая команда - московский цска и лэйкерс(хотя за нба никогда особо не следил)... вот....кого что больше привлекает?(стрит или классика), любимые команды, предпочтения в плане обуви, формы....ну и отсебятина по сабжу!
|
30.04.2024, 22:37 | #2224 |
digipack
|
Re: Basketball
Лейкерс всьо, а Брансон сам витягнув гру з Ф'76 , поставивши рекорд франшизи по набраним очкам в по .Дивився цю гру, калічний НЙ, проти ще більш калічної Філи, але гра - просто вогінь
Добавлено в 22:37 / Предыдущее сообщение было написано в 22:36 Фінал шо буде Селтікс проти Денверу ? |
09.05.2024, 08:32 | #2231 |
Слизень-мафиози
|
Зараз вобще максимально дивне суддівство. В плані шо від комісіонера ж є установка, шоб зробить баскет, особливо у по, максимально видовищним. Шо значить, не свистіти якісь міліпіздріческі контакти, і взагалі працювать на атаку.
Але є наприклад бригади того ж Скота Фостера, які можуть першу половину не свистіть навіть якшо чуваку голову відірвуть в проході, і фонтанами кровіщі забризкає глядачів у першому ряді, а потім дати 30 пробивань з лінії за другу половину, свистячи максимально все. Добре, шо зараз хоч челенжі є - хоч якісь самі очевидні моменти можна оскаржити |
09.05.2024, 10:11 | #2232 |
-
|
Вчора вилетів Анунобі, Робінсон нещодавно доєднався до Бояна і Рендла. Побачим скільки витримає шалений пейс залізний Харт і його братюні з Вілланови під батогом паркетного генерала Тібса.
Індіана хоча б має лавку, що тягне естафету. Ушатають кого хочеш на Сході, хіба що крім Бостона. |
09.05.2024, 23:52 | #2237 |
digipack
|
Це так, стрімка та прудконога Індіяна на друзки розносить суперників під час атаки, але в захисті якось губляться, чи що...Якби в захисті добавити могли на постійній основі - то з Бостоном могли на рівних грати у фіналі Конференції легко.
|
10.05.2024, 02:05 | #2238 |
-
|
walls, у них ран'н'ган й атаки до 10 секунд з рухом м'яча і букетом асистів.
Захистом там і не пахне окрім блоків Тернера і стілів Макконела. Але їх завдання перекидати суперника, і повернення Халі до свого ритму вселяє надію на структурний і безвтратний напад. А якщо Анунобі вилетів надовго - зливайте воду, душні нікербокери! П.С. ви бачили ті численні штовхання Харта у хвору спину Бертона? От підор, так само як флопер Донте. Добавлено в 02:05 / Предыдущее сообщение было написано в 01:39 А як цей підор глузував з Реджі? Далеко куцому до зайця. Най би тебе Тібс трафив! Брансон ровний тіпуля, такий собі тіньовий мвп, але банка меду в бочці лайна не робить її бочкою меду. |
10.05.2024, 07:03 | #2239 | |
digipack
|
Але це тупість, отак виходять на таких як Нікс, і починаються трабли
Цитата:
Я більше ніж перший раунд від них і не очікував ) |
|
10.05.2024, 11:29 | #2240 |
-
|
walls, а які саме трабли в Пейсерс?
Вища за таблицею домашня команда в ошалілому MSG заледве витягує у клатчах 2 матчі за сумнівного суддівства і відвертого геройства Брансона. Натомість маємо провінційну команду з маленького ринку, яку склєпали на колінці завдяки відвертому фарту на обмінах і хорошій тренерській роботі, і яка без суперзірок чи перших піків видає найкращий напад ліги за багато років, і точно найкращу лавку із гравців, яких давно вважали збитими льотчиками. А те, що Харт постійно штовхає Тайріза у недоліковану спину поза боротьбою чи динамікою гри і не отримує за це ані свистка - я хз як ти виправдовуєш таке відверте підорство. |
10.05.2024, 19:59 | #2243 | |
digipack
|
Та ніяких, так, підгорають 0 : 2 в серії з душними Нікс), та і все. Але ж то нічого, перекидають, хто вище б'є, той краще грає. Ну і судді, підари, звісно засуджують. Захист взагалі не потрібен , як дисципліна в команді . Мені така Індіана якщо чесно, дуже подобається, але це команда на сезон, постійно так продовжуватися не буде. Так, лавка особливо вражає, яїбу там показники
Цитата:
Але я вболіваю за Нікс) тому тут адекватності від мене не чекай , але ж то Харт робить йому масаж, я тільки так це розглядаю, та і взагалі, з хворою спиною треба лікуватися, а не в плові товктися, тому вийшов на паркет - витирай шмарклі і го здобувати персня |
|
23.05.2024, 11:58 | #2246 |
-
|
walls, ну, може пару слів про те, як Тібс ушатав половину ростеру і завалив підготовку лавки?
Або про те, що ран'н'ган то порожня біготня і що Індіана випадково в фіналі конфи і дивом втратила перемогу на ТДГ? Команда андердогів, збитих льотчиків і ноунеймів з 6 місця виносить напаковані оллстарами розпіарені тіми. Таке тільки в кіно буває. |
23.05.2024, 16:47 | #2247 |
digipack
|
nobody, чесно, я не розумію твоєї збудженості. Якщо до мене, саме до мене, то повторюсь - від Нікс нічого такого видатного не очікував, те, що вони леде дихаючим стартовм складом дотягнули до 7 матчу - вже нічого собі. Програли вони не в 0 - 4 серію , так, десь краще десь гірше, десь зовсім мертві були, але взагалі хтось мав програти , то це в даному випадку були Нікс. Ну і що ? 6 місце Індіани ти так подаєш начебто це взагалі аматори якісь.Ніхуя собі, 6е місце, на секундочку) Про яке кіно ти кажеш, хз, але про те, що Індіані дещо фартить, і надовго їх не вистачить - я не відмовляюся, так і вважаю. Подивимося далі
|
Текущее время: 18:25. Часовой пояс GMT +3.
|
|||