|
Новости Статьи Рецензии Ивенты Форум | |||
|
Регистрация | Правила форума | Пользователи | Календарь | Новые релизы (RSS) | Новые темы | Поиск | Сообщения за день | Отметить все разделы прочитанными |
Sports О любых видах спорта можно поговорить здесь |
Опции темы | Поиск в этой теме |
09.06.2011, 02:28 | #397 |
ars longa, vita brevis
|
Re: Велосипед
знову влаштували сьогодні "Відьму із Блер" (велосипедна версія), їздили по лісу з ліхтариками до часу ночі (скільки не катаємо по цим стежкам все одно блукаємо)). цікаво, що швидкість пересування в темряві прямо порційна яскравості ліхтарика) (треба завести кращий собі, може хто скаже який?:)
традиційно посиділи "на горизонті" - за музеем пірогово є кар"єр з великим смітником, з якого відкривається чудовий краєвид (місто правда трохи лівіше). і коли ти сидиш там, над обривом на узліссі, і дивишся на далекі вогні доріг, автомобілів, будинків, над якими висить сивий смог і заплутаний у ньому жовтий місяць сходить, то здається (мені, принаймні сьогодні), що наукова фантастика перетворилась на реальність, ось воно - майбутнє) скоро можна буде влаштовувати неформатні покатухи |
09.06.2011, 11:10 | #412 | |
Чародей с гитарой
|
Цитата:
Добавлено через 8 минут а не тормоза не дисковые значит вряд ли |
|
09.06.2011, 11:33 | #414 |
vinyl 12"
|
я ебу, я на зеленый свет перехожу дорогу при пустых улицах, и все равно наушник из уха вытаскиваю, потому что у нас ведь из любого угла может долбоёбина выскочить внезапно. А катать в ушах по дороге я себе просто не представляю возможным
|
09.06.2011, 14:36 | #416 | |
будь нормальным
|
Цитата:
навіть з гірки більше 54 тупо не їде ну в теорії то 24, але реально використовуються 11-13 |
|
09.06.2011, 15:05 | #419 |
cheerz & beerz
|
меня штрих на работе заебал этим своим зайобом - он уже себе слики купил, касету девятериковую и манетки к ней (не спрашивай зачем), вот звезду переднюю на 54 брать будет, короче то еще ололо
покупайте лучше фиксы и гоняйте за тавриями 70 км/ч |
Опции темы | Поиск в этой теме |