8°6 Crew

ska/reggae/dub/oi!

олег в.

i'm a scatman!
Вік
37
Адреса
JetBar
Повідомлення
6 849

Репутація
3 202

8°6 Crew

4408115.jpg

Свою історію дана група починає ще в 1995 році, коли два друга-парижанина і, за сумісництвом, скінхеда Чарлі і Ерік вирішили створити оі групу. Назвали її, що досить традиційно для цієї сцени, на честь свого улюбленого пива. Відігравши декілька концертів, хлопці зрозуміли, що чистий оі - це не зовсім те, що вони б хотіли грати. тому, зібравши купу однодумців ( їх можемо побачити на фотокартці зверху ) вони зробили власний оркестр, стильові характеристики якого вар"юються від ска, реггі, дабу і до панку, ою, хоча перевага надається першим трьом.
Хлопці випустили два альбома - 1999 Bad Bad Reggae і 2001 - Menil'express. перший мені подобається значно більше - це один з найкращих, на мою думку, ска\скінхедреггі альбомів за всю історію жанрів. уж дууууже красиві там трубні мелодії і танцювабельна музика. особливо раджу цінити трек Harmoniska - ска пісня, з надзвичайно приємно встроєною губною гармошкою. А маніл експрес - коротенька, але теж крута демка з великим впливом дабу і помітною перевагою реггі над ска.
Склад
Charly : Chant
Mama : Basse
Laurent : Batterie
Iky : Orgue
Germain : guitare rythmique
Ludo : Lead guitar
Stom : Guitare rythmique
Clément : Trompette
Muzo : Sax
Thomas : Trompette
Vince : Ingé son

Дискографія
1999 - Bad Bad Reggae
2001 - Menil'express
2010 - Old Reggae Friends
2014 - - The Oi ! Years - ‎(7", EP)

Всім слухати і цінувати :moral:

Опис
ska/reggae/dub/oi!
Країна
Франція
Останнє редагування модератором:
Re: 8°6 Crew

Ще oi в теги кинь.

Lanz, та там 3 трека на 2 альбома. і ті три ужасно вирізняються від решти творчості. зачєм?

Lanz, я оі вписав в опис теми, але в тегах не бачу потреби. да я б і в тих груп відібрав тег ска. як і у всього скацору, половини скапанку і прочіх.

:disgust: геть із ою.

а мне понравились кста, и треки по ойю тоже :stupid:

Sirius, я радий

круто,мне понравилось)
а ещё есть у них что-то?

Спасибо за сие творчество! Очень порадовала эта команда, тем более что я слушаю ska впервые.:stupid: Абсолютно не напрягающая музыка, жизнерадостная, которая настраивает на положительные эмоции и не даёт скиснуть.:beer:

ооо, мировая группа

давным-давно записали мне ска и реггей несколько гигов. и они поболее других приглянулись, Bad Bad Reggae просто душевный и теплый альбом, размеренные ритмы и кайфовые духовые

рекомендую, камрады :hi:

о, кстати, недавно слушал их, так и не поменял мнение - хорошая музыка.:up:

fb83de77c69c.jpg

послушать бы новый альбом.

Добавлено через 22 часа 36 минут
click

Прекрасный альбом выпустили. Жалко только что нигде выше 128 кбс нету, но надеюсь это дело времени. Кстати кто-то из участников группы также играл в стритпанковой Gonna Get Yours, вот интервью.

Назад
Зверху