Абздольц

punk rock, Ukraine
  • Автор теми Автор теми VEVE
  • Дата створення Дата створення
  • Теги Теги
    punk rock ua

VEVE

mp3 56 kbps
Повідомлення
2

Репутація
0

Абздольц

«Абздольц - це справді унікальний колектив на київській, та й власне українській, сцені. Хлопцям вдалось створити свій унікальний, ні на що не схожий, стиль, котрий вони назвали досить кумедно та специфічно - трахтор-рок. Це дика суміш естетики українського села зі всіма його новітніми реаліями та жорстких рифів панку…»
Під час кожного виступу Абздольцу на території України, спостерігається неабияка сейсмічна активність та викид у атмосферу позитивної енергії.
За роки існування:
- гурт було двічі записано до книги рекордів України.
- Гурт стає переможцем, лауреатом ймовірних та неймовірних українських фестивалів. (Окрім Євробачення, Оскар та Греммі).
- Неодноразово з’являється на телебаченні, радіо, український та міжнародній пресі.
- Приймає участь у величезних, середніх, маленьких музичних подіях, виступає разом з метрами, дециметрами, сантиметрами української естради.
- В арсеналі гурту, починаючи з 1999 року, налічується близько 100 концертних виступів, випуск диску «Альбом», пісні включені в збірки «Перша Українська Панк Збірка», «Євшанзілля 1, 2», відео робота на пісню «Чебурашка».
- Другий альбом знаходиться на стадії зведення.
- Співпраця з кіно – саундтрек: «Прощённое воскресенье» 2007рік,
- Понад 3 роки Абздольц випускає свою радіо передачу «Рок солянка» (АБВГДИРКА) на «Радіо Рокс Україна», розважальна передача про українське неврівноважене мистецтво. (Музика, поезія, танці, уфологічні дослідження тощо).
- На сьогоднішній день гурт має двохгодинну музичну програму з театрально-танцювально-сортивними елементами.
Окрім музичної діяльності Абздольц знімає відео передачі. На даний час готується до запуску сайт «Абздольц ТЕБЕ» на якому будуть виходити відео та радіо передачі гурту.

Склад станом на 01.04. 2008 :
Міхуїл Абздольц (освіта юрист, сомільє, радіо DJ, композитор) – вокал, гітара, пилосос, кавомолка, блендер, дрель, не п’є
Scum (освіта філолог, сомільє) – барабани, звуки барабанів на піаніно, не п’є
Юрко (освіта оператор)– бас, танці, бек- вокал, посмішка, іноді п’є
Пасяка (освіта рієлтор, міжнародний економіст) – клавіші, крики, розмови, танці, електроніка. ще п’є.
Био с rock.kiev

Ссылки:
Community.Livejournal.com/Abzdolc/
Lastfm
Myspace
Punk.org.ua
_________________________________________________________________________________​

Опис
punk rock, Ukraine
Країна
Україна
Останнє редагування модератором:
Ответ: АБЗДОЛЬЦ

А МНЕ НРАВИТСЯ!!!! ХОТЬ И ВСЕ ПЕСНИ ПРО СЕЛО, КОМБАЙНЕРОВ, ШАХТЕРОВ, ГУСЕЙ!!!!! И Т Д!!!

бля здается мне что качетво музыки этой группы эквивалентно стоимости билета на их концерт х)
Пэ.Сы.: я лучше за 2 рубаса пиво попью ))))

жырная группа. только мишу жаль...
и жаль что они на подыхе не были... РИСПЕКТ

а стиль им Я придумал! =)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Я качал их mp3, но они меня особо не задели... А вот вчера в 44 их послушал - очень даже неплохо ребята лабают...

а так всегда выходит::: качаеш вродь гавно... на концерте все по-другому воспринимается...

но по теме напишу, что ничего нового в группе не открыл...

Re: АБЗДОЛЬЦ

приклольный стиль уних..особено как они на ГБОБе вырядились..к спинам привязали кукол ис сексшопа---жгут!!!

Видел, не впечатлило. Хотя тексты весёлые.

Re: Ответ: АБЗДОЛЬЦ

ТомАс сказав(ла):
жырная группа. только мишу жаль...
и жаль что они на подыхе не были... РИСПЕКТ
А что с михуилом?

Вживу вони рвуть всіх на дрова! А от записи не підриваюти.... Про "ТрахТарную Брігаду" заібєнна пісня)

бляха-муха шось торможу...треба намутити нові пісеньки. а то покімони задовбали весь мій дім:super: :stupid: :super: !! а Чєбурашка в мому ісполнєніі просто ульот:shocked: :shocked: :shocked: !!!рекомендую послухати :super: :super: :super: :pray: :pray:

радует цены на концерты. Да и вапше пазитивна,ебаш всех калошаю

прикольные деманы)))) музыка хоть и пездававтая, но позитива и ржача много.

Да, у меня тож соседей всех задрало в который раз слушать их альбом "Альбом". Какое оригинальгое название альбома! Интересно, долго ли они его придумывали? )))

Re: Ответ: АБЗДОЛЬЦ

а стиль им Я придумал! =)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

А в моей группе 5лет назал их ударник Шура играл, когда наш ударник забухал на выступлении 10лет гр "лечение одуванами":rofl:

круто,мне нравится Абздольц и их веселые песенки про село!!!

веселая группа... особенно песня "туди-сюди" гениальна...

:lol:

Re: Абздольц

це класні хлопці.спершого разу мене вони нічим невразили, але лайв і запис це дві різні речі. на концерті вони просто мега драйв. так тримати хлопці

Re: Абздольц

це класні хлопці.спершого разу мене вони нічим невразили, але лайв і запис це дві різні речі. на концерті вони просто мега драйв. так тримати хлопці

Повністю з тобою згоден!!!!

Назад
Зверху