Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.

хехе, цивільні дрони знімають щось цивільнемені зайшов альбом нового проекту гітариста Blur (бо він фанат старого прогу, хєхє) - The Waeve:
.
в мене враження від альбому прямо пропорціональні назві альбому) до речі, слухав і думав про тебе, бо ти ж його котіруєшAndy Shauf
хм, чекнуShame - Food For Worms
в мене враження від альбому прямо пропорціональні назві альбому)
Ну це дійсно дуже умовно "музика війни", адже field recordings всі pre-24.02.22 і це якраз спроба цей "довоєнний" період якось запамʼятати через альбом. Night Walk+Kyiv Eternal - дуже потужно, не хочеться грати в порівняння, але це для мене максимально те, що я люблю у William Basinski чи у Tim Hecker.Heinali - Kyiv Eternal - не знаю, майже до сліз чомусь взяло. умовна "музика війни" мене якось взагалі не чіпляє, але з цим релізом навпаки
спроба цей "довоєнний" період якось запамʼятати через альбом
Неймовірно душевно, весь минулий тиждень слухавHeinali - Kyiv Eternal

ти мабуть Soul Glo мав на увазі, бо там теж було про рейшіал іш'юзПо суті, цей як останній альбом Turnstile - присвячений black culture related issues
Це ж не орієнтирпітчфорк не дав бест нью албум а гардіан не впісявся
А открыл для себя этих грузинов после душещипательного клипа от Ладо Кватании 

.VV - Neon Noir
Поки що кандидат на Альбом Року - дорослий, витончений, атмосферний. Фірмовий мелодізм на місці, але не ждіть тут гучних гітар та театральних вокалізів: Віллє Вало зав'язав з бухлом та металом, живе спокійним вегетарінським життям з однією і тією жінкою вже більше десяти рочків і займається музикою on his own terms собі в кайф. Рольова модель? Рольова модель!
Host - IX
Павер-дуо з Paradise Lost, Нік Холмс (вокал, тексти) та гітарист Грег Макінтош (гітара, музика), згадали про свій темний (у всіх сенсах) депешмодовий альбом 1999го року (мій улюблений у них!). Саме на його честь вони назвали свій дарк-поп-сайд-проект, бо власне матеріал тут 100% в дусі хостівських експериментів з синтезаторами та драммашинами. А ще тут купа чипляючих мелодій та anthemic choruses, тому спробуйте цей недовгий реліз, якщо вам не зайшов новий Діпі Шмот (мені там сподобався тіки лід-сингл).
The Tubs - Dead Meat
Ще один недовгий реліз має розбити вщент ваше сприйняття мене-як-меломана - вважаєте, я слухаю тільки 20-хвилинні технічні прог-епіки в мрачному мінорі? А я вже другий тиждень обмазуюсь цим розхлябаним мажорним павер-попом, який звучить наче Смітс, що відкрили для себе панк-77. Такий позитивний весняний музон, я не можу!
The Waeve - s/t
Добре-добре, ось вам мрачного song-oriented-арт-року, ще й з саксофоном, ще й з психоделією! Найдивніше, що такі нетипові пісні пише колишній гітарист Blur, може нарешті послухати в них щось крім сонг намба ту та бойз енд гьолз?
Super Pink Moon - Iron Rain
Ну і на закусь ще один сайд-проект, цього разу від фронтмену наших Somali Yacht Club. Тьозка в одне лице придумує, грає, записує та релізить дивний шугейзоджент - так-так, я ненавиджу описувати музику жанрами, але ж треба вас якось зацікавити! Цей недовгий альбом я почув минулої осені, і ще тоді зафіксував за ним статус свого українського AOTY. Подивимось чи так воно буде
dEUS - How To Replace It
Natt - s/t
Shame - Food for Worms
Zopp - Dominion
The Church - The Hypnogogue
- ці п'ять альбомів теж дуже норм, не полінуйтесь і їх чекнути теж!
. Из минусов – чуть-чуть однообразный, и ещё вокалист у них не умеет петь – просто по слогам кричит слова.на якій мові вони співають на ньому? я щось не розібрав, схожа на японськуDeerhoof – Miracle-Level (noise pop, indie rock) – по первым впечатления – хорошо. Шумно, чудно, интересно

Да, действительно на японском.на якій мові вони співають на ньому? я щось не розібрав, схожа на японську![]()
Так, чудовий альбом, мені теж зайшов. Єдине - дещо задовгий (більше години).The Church - The Hypnogogue

Сингли мене не вразили (скоріше навпаки), а от на альбомі є ряд треків (5-6-7-8), через які я б пішов найматись до хлопців гітаристом, якби почув їх років 8 назад) Прибрати вокал і прям Маріліон якийсь! Власне, вокал мені і не заходить, тому в тексти я теж не вслуховувався, але у вокаліста є cheekbones, тому успіх майже гарантовано
Чекайте у всіх ua-топах року в перших п'ятірках, 100%я нещодавно думав на тему того, що буде як в світ інді і поп-музики (в широкому сенсі) піде музика українців зі справжньою рефлексією на тему війни, що поп-музика в принципі з такими темами не сильно стикалася. Охуїють всі, словом. Чи сховають голову в пісок.Христина Халімонова - Прокидатися Навесні: максимально депресивна музика, послухав раз і більше ніколи не буду, жах