Amesoeurs

black metal/post-rock/shoegaze - France

Decadance

dance with tense
Адреса
Невнятный Сон
Повідомлення
1 954

Репутація
1 045

Протягом літа 2004, Neige'ом (із Alcest та Peste Noire), Audrey Sylvain'ом та Fursy'ом Teyssier був сформований гурт Аmesoeurs. Хлопці ставили собі за мету створити музику, яка б відтворювала темний бік індустріальної ери та сучасної цивілізації.

Декілька пісень було відразу записано та презентовано. Незабаром, гурт покидає Teyssier, щоб повернутися до [якихось, він - дизайнер] досліджень. В квітні 2005, перший міні-альбом, названий "Ruines Humaines", був записаний. Команда розіслала альб у різні лейбли, але мала чекати до 2006. Німецький Northern Silence Productions видав СD. Гурт запросив до співпраці фотографа та дизайнера, аби зобразити музичну обстановку візуально.

Наразі, банда записує новий трек для повноформатника. Музичний стиль Amesoeurs розвиватиметься в сторону чогось потужного, електронного та депресивного
переклад з офіційного сайту

Учасники:

Neige - Vocals, Guitar, Bass, Drums, Synths (Peste Noire, Valfunde, Mortifera (Fra), Alcest, Phest, Lantos, Forgotten Woods)
Fursy Teyssier - Guitar, Bass (2004-2005, 2007-2009) (Phest, Les Discrets, Alcest)
Audrey Sylvain - Clear Vocals, Bass, Piano (Valfunde, Peste Noire)
Winterhalter - Drums (Peste Noire, Phobos (Fra), Bahrrecht, Alcest, Les Discrets, Hexenauge)

Дискографія:

2006 - Ruines Humaines - EP

Mediafire (320)

2007- Valfunde/Amesoeurs - Split

Mediafire

2009 - Amesoeurs

Mediafire (320)

На myspace
lastfm

Опис
black metal/post-rock/shoegaze - France
Країна
Франція
Останнє редагування модератором:
Прослухав EP – місцями захоплює просто.:yeah: Депресії у творців, щоправда, не вийшло – вийшла чарівна арт-музика, побудована на гітарному контрасті. Бас-гітара приємно так виділяється, потім ці ліричні відступи – слів нема. Нічого зайвого, навіть порівнювати ні з ким не хочеться.:happy:

І ще одне – думаю, ніякий це не метал, тут пост-рок та інша хитрість відсовують блек на другий план, він іде фоном і як власне блек не сприймається. А третя композиція не має навіть цього фону – тим більше. І замість сирого підземелля блеку тут свобода, простір. Коротше, я думаю – або це арт-рок чи пост-рок з елементами блеку – тоді, відповідно, тему в рок, або обізвати авангард блеком чи пост-металом – в дистортед. Бо тут, поряд з Горгоротами і Сепультурами група явно не тру. А в інших розділах, її, може, навіть коментити будуть. :stupid:

Я переношу в дистортед, да?

охренеть :cranky:
забирайте себе в рок:disgust:
майспейса хватило

От і я хотів написати, що в рок))) Доволі ненапряжна музика, зійде за дивакуватий пост-рок.

Давайте тоді теж в метал, раз тут скрім є:scream::stupid:.

Не знаю... Спорный конечно вопрос. Все-таки разделу "рок" больше соответствует чем разделу "метал". В Альцесте там хоть демки и ипиха по блэку, и на лонгплее основная разница только в том, что вокал чистый все время, а так по депрессив блэку в принципе. Здесь же что, только скрим местами?

Зробивши коло по музичним розділам Неформата, тема повертається на історичну батьківщину:congrat:

Добавлено через 1 минуту
Frost, здається мені, що теж депресів.

Останнє редагування:
Ладно, я не против. Но выше написал, что думаю по этому поводу.

Frost, ради исполнения желаний надо чем то жертвовать:oh-yeah:

На майспейсе появилось превью дебютного альбома, который выйдет в конце марта на Code666. не знаю как вы, а я начинаю усиленно поддрачивать :oh-yeah:.

Amesoeurs - Amesoeurs (2009)

8535804e2a62903f5491277a1dcd4812.jpg

Bitrate: VBR V2
Size: 84,63 MB

Tracklist:
01. Gas In Veins
02. Les Ruches Malades
03. Heurt
04. Recueillement
05. Faux Semblants
06. Trouble (Éveils Infâmes)
07. I XIII V XIX XV V XXI XVIII XIX – IX XIX – IV V I IV
08. Video Girl
09. La Reine Trayeuse
10. Amesoeurs
11. Au Crépuscule De Nos Réves

Скачать с Rapidshare.com
Скачать с Ifolder.ru

Бля :crying:. Специально мониторил все время, чтобы не проябать появление диска. И на тебе, его спиздили в тот день, когда я уехал в Киев :banghead::stupid:

black metal/post-rock/shoegaze звучит заманчево. качнёмс

Добавлено через 10 минут
крутые, что тут говорить...

Альбом не впечатлил, абсолютно

Тебя Леша склоняет котировать? :stupid: Ты ж вроде про ЕП уже писал, что не впечатлило, зачем альбом было слушать))

причем тут Леша?:cranky:
ЕРшку я по итогу закатировал, а альбом реально слабоват, бабский вокал на помойку

А, звыняй :agree:. Я не знал, что ты про ЕП мнение поменял. :beer:

круг на 4-5 альбом пошел, потрясающе.
тэг митал уберите,не к месту вощемта

Отличный и очень атмосферно-тоскливый альбом вышел. В точку по настроению. Женский вокал понравился.
Жаль, что выпустили его не осенью, в противном случае заслушал бы до дыр) Но сейчас тоже идет на ура.
С ЕР и сплитом ознакомлюсь чуть позже- не хочу портить впечатление от альбома.

Альбом хороший, але в пам"ять не в"ївся. Змішаний з металом пост-панк - так, чудово. Чергування жіночого чистого і блекового чоловічого вокалів - приємно. Але не вистачає чогось особливого.

П.С. Модери, додайте альбом в шапку, пліз.

Kobold,
ага, в точку. елочные игрушки фальшивые (с). послушал-классно-забыл. три песни с ЕП едят мозги о сих пор, а тут да - чего-то не хвататет :dontknow:.

А по мне так альбом Amesoeurs (2009) лучше некуда. Хочу еще :smile:

о, а я думал это я тугой, а оказывается есть люди, которые тоже видят, что в альбоме чего-то не хватает. я его удалил после второй же прослушки, абсолютно не жалея. я ожидал смеси блэкоты с пост-панком (ведь на ипихе третий трек именно по пост-панку, а не пост-року, ёба). а получил какой-то говнохерконедометал, не далеко ушедший от всяких лакунакойлов:puke:
а сплит хоть годный? стоит качнуть?

на ипишке шугейза малёху больше, а так то же самое. даже треки пересекаются.

а по мне хороший альбом. люблю погонять.

если б часть их с бабой во главе отделилась и создала пост-панк группу, было бы круто. но хрен они такое сделают. кстати, а чего распались-то? вроде не сошлись мнение, что дальше играть?

я хочу много подомной музыки.
очень много.
помогите:crying:

Буквально пара слов о таком персонаже, как Fursy Teyssier (Les Discrets, Amesoeurs, Phest, Alcest live session): [ официалка ] и

Назад
Зверху