Amoree Lovell

dark cabaret

Яся

Джазя
Стать
жін
Адреса
Harlem
Повідомлення
3 282

Репутація
2 974

wExiD.jpg

Amoree Lovell - співачка та піаністка з Портленда. Вікі каже, що вона грає поєднання готики та ... регтайму (:stupid:).
Я ж кажу, що грає вона чистої води дарк кабаре. При чому цікаво: пісні дуже різні. Є і грубі, і ніжні. Є просто кабаре, а є щось таке навіть блюзове. А "дитячий" альбом взагалі вінегретний. Єдине, жаль, що пісень так мало. Все, що я нижче викладу - повний доробок співачки. Немає навіть повноцінного альбому.
Ну і грець із цим, в ситуації кабарешного дефіциту для нас це і так подарунок.

Дискография:

Demos
To view the content, you need to Sign In or Register.

1999 - The Burning Bush

-1546888986.jpg

2005 - Six Sadistic Songs For Children

albums_SixSadisticSongs.jpg

31773bd28a832a2a9b746c0e96dec4a6.wix_mp_1024

Опис
dark cabaret
Країна
Сполучені Штати Америки
Останнє редагування модератором:
у неї класний голос. приємний. цікава музака, в якій не розбираюсь. буду шаритись по тегам.
не знаю чому, мабуть таке порівняння дуже недоречне, але у мене з"явились асоціації, при прослуховуванні Demos, з Coffinshakers

Ги. Послухала майспейс. Ясно, що музика зовсім різна. Але щось таке ледь відчутне присутнє..:thinking:

Я тут просто скажу, что "Dark Town Sally" - моя самая любимая песня всех времен. Жаль, что Эмори пропала из виду, даже не записав полноценного дебютного альбома.

Dark Town Sally's half insane and thinks she hides it well.
Smiling kindly while she sleeps inside her homemade Hell.
And she goes down, down, down.
Would you bring some Adderalls?
And she goes down like so many lost souls.
"Would you bring some adderals?" is actually "For juggling so many roles". I apologize for my poor diction.
amoreelovell1 10 мес. назад 5

:lol: С ютуба. Эмори жива, по ходу, хоть и не слыхать от неё ничего.

Ап прекрасной женщине.

Там еще и не "sleeps", а "seethes", и это гораздо драматичнее.

Для меня Эмори - самое большое кидалово в мире музыки. Я ХОЧУ АЛЬБОМ БЛЕАТЬ!!!111 :mad:

Для меня Эмори - самое большое кидалово в мире музыки.
Мир, в котором такие песни, как Dark Town Sally, никогда не выходят на релизах, обречен.

Переслушиваю, какая же охуенная. Редкая кабаре тётка (честно говоря, одна из двух), которую включаю спустя годы — и всё так же кайф. Пошёл посмотреть, жива ли ещё, нашёл активный твиттер https://twitter.com/amoreelovell. Как жалко, что музыкальная деятельность свернулась.

Назад
Зверху