не моє це діло робити топіки про кабаре-направлені гурти, але шось я цих так уподобав, що несусь розділити свою радість з усіма-усіма. створюючи цю статтю, постараюсь максимально закосити під Ясю.
мені не дуже легко буде описати, що саме грає цей гурт, я все-таки слабо на тому розуміюсь і надто вже вони мішають. що я почув? кабаре, цирковий балаган, циганщину ( очі чорні присутні на викладеному альбомі, шкода, що без вокалу ), фольк і багато всього іншого. також є забавна пісенька Slavochka яка на всю віддає Бреговічем
музика у них часом веселіша, часом смутніша, але незмінно приємна і якісна, я думаю, що мало б сподобатись всім, хто полюбляє відвідувати статті про кабаре
створена вона була в недалекому 2002 році, у місті бостоні, масачусес, мульти-інструменталістом Браяном Карпентером ( Brian Carpenter ). за час свого існування гурт випустив лише дві платівки, останню з яких я і хочу вам подарувати. вона є лише першою частиною з задуманої Браяном трилогії, тому всі кому сподобається будуть чекати на інші дві частини зі мною. але, коли врахувати, що вона створювалась з 2006 року - нам чекати буде довгуватенько.
Cклад:
Brian Carpenter - vocals, throat, harmonica, harmonium, accordion, trumpet, musical direction
Jordan Voelker - viola, vocals
Paran Amirinazari - violin, vocals
Andrew Stern - guitar, tenor banjo
Doug LaRosa - trombone
Paul Dilley - upright bass, acoustic guitar
Gavin McCarthy - drums, junk percussion
- Опис
- cabaret/avant-garde/gypsy
- Країна
- Сполучені Штати Америки
Останнє редагування модератором:
Beat Circus