Beat Circus

cabaret/avant-garde/gypsy

олег в.

i'm a scatman!
Вік
37
Адреса
JetBar
Повідомлення
6 843

Репутація
3 202

10-15-08-lg.jpg

не моє це діло робити топіки про кабаре-направлені гурти, але шось я цих так уподобав, що несусь розділити свою радість з усіма-усіма. створюючи цю статтю, постараюсь максимально закосити під Ясю.

487619.jpg

мені не дуже легко буде описати, що саме грає цей гурт, я все-таки слабо на тому розуміюсь і надто вже вони мішають. що я почув? кабаре, цирковий балаган, циганщину ( очі чорні присутні на викладеному альбомі, шкода, що без вокалу ), фольк і багато всього іншого. також є забавна пісенька Slavochka яка на всю віддає Бреговічем
музика у них часом веселіша, часом смутніша, але незмінно приємна і якісна, я думаю, що мало б сподобатись всім, хто полюбляє відвідувати статті про кабаре

490921.jpg

створена вона була в недалекому 2002 році, у місті бостоні, масачусес, мульти-інструменталістом Браяном Карпентером ( Brian Carpenter ). за час свого існування гурт випустив лише дві платівки, останню з яких я і хочу вам подарувати. вона є лише першою частиною з задуманої Браяном трилогії, тому всі кому сподобається будуть чекати на інші дві частини зі мною. але, коли врахувати, що вона створювалась з 2006 року - нам чекати буде довгуватенько.

11306529.jpg

Cклад:
Brian Carpenter - vocals, throat, harmonica, harmonium, accordion, trumpet, musical direction
Jordan Voelker - viola, vocals
Paran Amirinazari - violin, vocals
Andrew Stern - guitar, tenor banjo
Doug LaRosa - trombone
Paul Dilley - upright bass, acoustic guitar
Gavin McCarthy - drums, junk percussion​

Дискографія:

2004 - Ringleader's Revolt

61Fu2e9A%2BSL._SL500_AA280_.jpg

To view the content, you need to Sign In or Register.

2008 - Dreamland

cover6-sm.jpg

2009 - Boy from Black Mountain

BeatCircus-BoyFromBlackMountain.jpg

2255197269_00401ac64e.jpg

Опис
cabaret/avant-garde/gypsy
Країна
Сполучені Штати Америки
Останнє редагування модератором:
dark cabaret обємний тег, але ним не варто зловживати по відношенню до цієї групи. якщо і залишити його, то обовязково додати avantprog, vaudeville, americana, indie. циганщина дійсно присутня, але це швидше маска, за якою ховаються запеклі прогери. взагалі, я приємно здивований, що зробили тему про цю групу. Dreamland - у моєму топі за цей рік. Вони - це своєрідні адаптовані до сучасності, і оснащені всіма здобутками звуколабораторій Bonzo Dog Doo Dah Band на альбомі Doughnut In Granny's Greenhouse (1968) або VanDyke Parks. Звісно плюсую.
до речі, останній альбом записувався групою з 22 людей.

ehnaton, я дарк кабаре вжив тільки тому, що Яся його вжила по відношенню іншої "циркус" групи. такшо звиняйте. та група грає крутєйшу мішанину, але ставити всі теги = викликати купу суперечок. і тег інді я б не ставив, бо не переварюю його

Добавлено через 56 минут
ehnaton, доречі, ти іншого альбому не маєш?

не маю, на невеликий жаль. кажуть, що він у ніяке порівняння з останнім. для цікавості скачаю, і якщо ти до того часу сам не залиєш, то я певне допоможу.

Добавлено через 3 часа 8 минут
Блін у мене виявляється був їхній перший альбом, але на іншому вінті. Затупив. виявилось ще й те, що і він теж класний. Послухав тільки щойно. Менше вірити треба тому, що пишуть критики.

Останнє редагування модератором:
ehnaton, дякую зараз качну

створюючи цю статтю, постараюсь максимально закосити під Ясю.
:stupid:
А написано добре. Пиши ще. Бо я саме переживаю кризу "нащо щось викладати це нікому не потрібно")))

Добавлено через 2 минуты
Послухаю і потеревенимо про теги. Я це так люблю)))

ehnaton, мені другий набагато більше сподобався. перший цікавий, але так не ціпляє, якось, але там цікавих моментів навалом, часом мені причуджувались мелодії з радянських фільмів і мультиків. ггг

Яся, ах, вірю, у мене подібне буває, зато приємно, коли пусту тему хтось находить за місць-півроку і коментить.ххх.

з тегів я залишив тільки сабарет, а решту - хз шо писати

Ну поки зостав один, він, принаймні, точний і не викличе суперечок.

Хотите танго - получите, и вместе с этим впридачу вальс, фольковые мотивчики, современный авантгард, похоронщину. Я думаю, что если предложить им сыграть ещё что-то абсолютно "левое", то они и из этого сделают конфетку) Последний альбом уверенно отправляется в годовой топ.
надобно пройтись по этому кабаре так плотненько)

обязательно :agree:

дякі-дякі-дякі)))) давно шукала щось подібне...

da80ce742e4f.jpg

The Beat Circus - Boy From Black Mountain (2009)

Quality: 320kbps, mp3​

Добавлено через 2 минуты
Вокалистка :in_love:

Останнє редагування:
Эх... Сегодня буду плохим и скажу, что сабж - практически единственное из околокабарешного пласта, что совершенно не понравилось, показавшись ужасно скучным, нудным и неинтересным. Но "Boy from Black Mountain" все же послушаю в пятницу (ибо октябрь, ыыыыаааа!!!111!), - а ну как зацепит, а потом и предыдущие попрут.

Также раньше прослушивания желаемого удовольствия не приносили из раза в раз, так что я решил было попыток знакомства не возобновлять. Но тут вдруг появляется мальчик с черной горы, и я решаю рискнуть снова, в этот раз, похоже, риск себя оправдал. Первый трек дразнит неискушенного слушателя, вводя его в заблуждение и заставляя всерьез задуматься, не зря ли Beat Circus попали в плейлист. Тех, кто пройдет это испытание, ждёт награда, о которой можно только мечтать. Восхитительный альбом!

есть фолк, есть американа

~ Different Colour ~, ок, целоваться не будем :stupid:

чесслово, альбом чем дальше, тем больше. и не скажешь даже, что круче и круче, потому что первая половина тоже все сплошь хиты и шлягеры, так что альбом просто распирает от крутости, порой не укладывается, как столько всего удалось собрать в одном месте)

10/10

Добавлено через 5 минут
Nantahala ок рок :wow:

Черт, а ведь и правда, последний альбом гораздо интереснее первых двух. Слушаю прямо сейчас, ощущений "эээх", "ууух" и "ыыыы", как у вас, пока не появилось :stupid:, но коллектив переношу в разряд хороших и годных.

Добавлено через 8 часов 52 минуты
Переслушал вот сейчас первые два альбома, освежил в памяти, так сказать.
Первый - не особо интересное цирковое дарк-кабаре (хотя симпатичные мелодии проскальзывают тут и там), да и отсутствие вокала его особо не красит. Концовка вообще скомканная и нудная, особенно титульный трек, изрядно действующий на нервы.
"Dreamland" находится в той же стилистической нише, хотя цирковой балаган теперь делит место с мрачноватыми мотивчиками и цыганщиной, и появился эпизодический вокал... но это никак не влияет на тот факт, что материал, представленный на альбоме, откровенно слаб и скучен, уху просто не за что зацепиться. Единственное светлое пятно - "Очи черные".
А вот "Boy from Black Mountain" - не шаг, а гигантский рывок вперед. Музыка стала гораздо разнообразнее, появился нормальный вокал, да и вливание живительной порции американы пошло только на пользу. Аплодирую.

обложки альбомов классные, а сама музыка такое:hz:

Thanks for the Beat Circus!

Назад
Зверху