Carpenter Brut

Electro

tenebræferis

Dead but Dreaming
Стать
чол
Адреса
From Beyond
Повідомлення
6 453

Репутація
5 847

6cba347ca4f6d0ce1112bfc81ee98b51.png

Carpenter Brut - черговий анонімний darksynth (цього тегу чомусь не знайшов) з Франції. Кажуть, що за проектом стоїть т.з. Франк Хуєсо (Franck Hueso), який при запитанні, чому він не персоніфікує свій проект, відповідає цитуючи, таке враження, певних харківських музикантів (якщо ви розумієте, про кого я :oh-yeah:), мовляв у Carpenter Brut головне музика.
Сабж все ж таки став популярним в певних колах, навіть в металічних, адже рік назад турив разом з шведами Gost, на чолі котрих стоїть Папа Еменітус. Ви в курсах.
Перші три релізи у вигляді мініків в 2015 сформували збірник "Трилогія", а в 2017 вийшов лайвальбом. Кажуть, офігенний :oh-yeah:
Carpenter Brut, як нескладно здогадатись навіть з самої назви лушпарить електро в дусі 80-их, а музика, як і в Пертурбатора, так і віддає хоррором, металом і вищезгаданим духом 80-их, але, як на мене, то в сабжа, вона більш доступна і хітова. Я тут трилогію запоєм просто переслухав. Обидва проекти також пов'язує гра Hotline Miami, в саундтрек котрої ввійшли композиції цих французів. Carpenter Brut крім цього брав участ ьв записі саундтреків до таких ігрушок як Furi, Hacknet, The Crew. Ну, короче, не пропускайте

3626efda304e6380d5143c560b41b97f.png
2012 EP I
2013 EP II
2015 EP III

2b07e7bdaf951f8425e7b05c733ba4c9.jpg

Трек-лист:
1. Escape from Midwich Valley
2. Disco Zombi Italia
3. L.A. Venice Bitch 80's
4. Wake Up the President
5. 347 Midnight Demons
6. Le Perv
7. Roller Mobster
8. Meet Matt Stryker
9. Obituary [04:27]
10. Looking for Tracy Tzu
11. Sexkiller on the Loose
12. Hang'em All
13. Division Ruine
14. Paradise Warfare
15. Run, Sally, Run!
16. Turbo Killer
17. Anarchy Road
18. Invasion A.D.
19. The Good Old Call (Bonus track)
20. Mandarin's Claws (Bonus track)

To view the content, you need to Sign In or Register.
7a0cf7b48484be4eb52e804e97d38a13.jpg

Трек-лист:
1. Escape From Midwich Valley (Live)
2. Division Ruine (Live)
3. Roller Mobster (Live)
4. Meet Matt Stryker (Live)
5. Wake Up The President (Live)
6. Chew Bubble Gum... (Live)
7. Turbo Killer (Live)
8. Paradise Warfare (Live)
9. Run, Sally, Run! (Live)
10. Looking for Tracy Tzu (Live)
11. Anarchy Road (Live)
12. The Good Old Call (Live)
13. Disco Zombi Italia (Live)
14. Sexkiller On The Loose (Live)
15. 5118.574 (Live)
16. Le Perv (Live)
17. Hang'Em All (Live)
18. Maniac (Live)

2018 Leather Teeth
866c5f4e5416.jpg

Трек-лист:
1. Leather Teeth
2. Cheerleader Effect (feat. Kristoffer Rygg :oh-yeah:)
3. Sunday Lunch
4. Monday Hunt
5. Inferno Galore
6. Beware the Beast (feat. Mat McNerney)
7. Hairspray Hurricane
8. End Titles

Опис
Electro
Країна
Франція
Останнє редагування:
Крутая музыка! :in_love:

По теме, понравились пару композиций + этот кавер остальное мимо

Добавлено в 10:13 / Предыдущее сообщение было написано в 10:00

Кстати, в этом году синтвейв решил на прямую породнится с такими жанрами как рок, метал... и даже с пост-блэком

но пока что среди этой начинающей жанровой мешанины самый лучший вот этот альбом :pray::pray:

Abstract Void, до речі, не сильно далеко від того ж Lustre відрізняєтсья або іншого т.з. космічного блек-металу (Progenie Terrestre Pura, Mesarthim, Spectral Lore).

Добавлено в 10:03 / Предыдущее сообщение было написано в 10:01

самый лучший вот этот альбом
вже качаю. Після Карпентера, між іншим, Пертурбатор в більшості випадків звучить як справжня какофонія :hz:

А ретровейв интересен только отдельными альбомами. Я кстати Ultraboss и Abstract Void пока еще сам не слушал :yeah:

вокруг да около сабжа ходил, сейчас вот под работку и не выключаю. финальный трек трилогии самый охуенный:pray:

Так як пейсбук мене уже дістав цим альбомом, то запощу я його ще й сюди. Що маєм: суміш бляцк-метала і синтвейву

Шось я ні в чиїх топах Шкіряних Зубів так і не побачив((

Кстати просто ОХУЕННЕЙШАЯ короткометражная космическая опера :pray::pray::pray: начиная с того что главным из чего в первую очередь запоминается это просто ШИКАРНЕЙШИЙ визуализация, я бы даже ему дополнительно придал бы оттенки как нежно-изящные :in_love: и заканчивая тем, что за не особо замысловатым сюжетом кроется не тривиальная мысль самоосознания себя искусственным интеллектом как живой личностью, мысль пускай сама по себе и не нова, но по крайней мере особо сильно не замызганная

:pray::pray::pray:

Назад
Зверху