Charnel House

creepy blackened doom with female vocals, US

Marlo Stanfield

vinyl 7"
Повідомлення
3 428

Репутація
7 625

Charnel House

e8acb1a3a1764955c92dd7933e8bb454.jpg

Давненько такі наваристі кошмарчики не траплялися. Про групу відомо небагато. Судячи з інформації, яку зміг знайти, у складі двоє людей: вокалістка Hellfire та інструменталіст Adam. Проект штатівський, із містечка Блумінгтон, що в Індіані. Почали записуватися в 2010 році, саме тоді вийшла дебютна дванадцятидюймовка "The Leprosy of Unreality". Є ще кілька релізів, всі вони виходили мікроскопічними тиражами в 200 або 250 екземплярів, переважно на лейблі "SYGIL Records". Мені вдалося розкопати минулорічний альбом групи під назвою "Black Blood", яким і хочу з вами поділитися. Мастерингом релізу займався, до речі, Джеймс Плоткін. На фейсбуці "Склепу" є замітка із рецензією на "Black Blood", в якій музика описується формулою "Charnel House = Blut Aus Nord + Godflesh + Khanate". Виглядає красиво, але не достатньо точно. По мені, то найбільше матеріал на альбомі нагадує "Bonedust" і певною мірою "Khlyst". Вокал скрізь чистий, але повірте, менш моторошно від того не стає. Тим більше, що відьомські наспіви часто супроводжуються блековим бластбітом і шумами невідомого походження. Особливо вражаючою в цьому плані вийшла композиція під номером три: "Of the Sea". За словами учасників колективу на їхню творчість справили вплив заміське життя, фрі-джаз та авангардний блек-метал :) Шукаю й інші релізи.

Дискографія:

2010 - The Leprosy of Unreality (12'')
2012 - Lather, Charnel House, Kyle Willey, Drekka - Enantiobiosis 1 (Cass)
2012 - Contagion (CD)
2013 - Black Blood (LP, VBR V0)
To view the content, you need to Sign In or Register.

Опис
creepy blackened doom with female vocals, US
Країна
Сполучені Штати Америки
Останнє редагування:
Не знаю не знаю, что-то за первое знакомство показалось очень "такое". Надо слушать еще

Дослушиваю. Могу сказать, что очень не понравилось. Звук, имхо, жиденький, трэки все однообразные. Очень не порадовали ударные, какой-то пластмассовый звук. Атмосферы не прочувствовал. Ну и магическая формула очень расстроила, так как я не услышал в музыке ни одной составляющей, хотя об этом честно и предупреждали :smile:

Ну що ж, діло хазяйське. Моя справа запропонувати.

FunnyTable, а Боундаст і Хлист слухав? Як тобі?

Звучит тут всё примитивно что ли. Ни дума ни нойза особо не услышал, лишь сэмплированный экспериментальный дрон какой-то. Прочитав предпоследнее предложение
За словами учасників колективу на їхню творчість справили вплив заміське життя, фрі-джаз та авангардний блек-метал
всё понял.

Naughty Lad, ні, не слухав. Про Хлист щось чув, це наче проект з Рунхільд, а де Рунхільд - там, напевне, хтось із пари О'Меллі-Андерсон. Thor's Hammer я дуже люблю, тому треба послухати. А от про Боундаст чую вперше, якщо радиш - поціню :agree:

Про Хлист щось чув, це наче проект з Рунхільд, а де Рунхільд - там, напевне, хтось із пари О'Меллі-Андерсон.
Половина Конейта - Плоткін і Вайскіда. Замість гіркого конейтівського відчаю - спроба викликати непідробний страх. Ембієнти навіть цікавіші, ніж власне вокал.

А от про Боундаст чую вперше, якщо радиш - поціню
Боундаст ближче до сабжу, теж такий глухий лофай, але атмосфера створюється, що треба.

Хоча в обох випадках музика дуже на любителя :)

Слушаю Black Blood - с Khanate общего очень мало, скорее похоже на Menace Ruin, только очень скучный и без мелодий. В принципе, неплохо, но в будущем врядли буду слушать. Хотя, не исключенено, что следующие релизы могут выйти намного более интересными

Послухав ще й iншi релiзи. Таки нуднувата групка, перше хороше враження було оманливим)

Назад
Зверху