Marlo Stanfield
vinyl 7"
Давненько такі наваристі кошмарчики не траплялися. Про групу відомо небагато. Судячи з інформації, яку зміг знайти, у складі двоє людей: вокалістка Hellfire та інструменталіст Adam. Проект штатівський, із містечка Блумінгтон, що в Індіані. Почали записуватися в 2010 році, саме тоді вийшла дебютна дванадцятидюймовка "The Leprosy of Unreality". Є ще кілька релізів, всі вони виходили мікроскопічними тиражами в 200 або 250 екземплярів, переважно на лейблі "SYGIL Records". Мені вдалося розкопати минулорічний альбом групи під назвою "Black Blood", яким і хочу з вами поділитися. Мастерингом релізу займався, до речі, Джеймс Плоткін. На фейсбуці "Склепу" є замітка із рецензією на "Black Blood", в якій музика описується формулою "Charnel House = Blut Aus Nord + Godflesh + Khanate". Виглядає красиво, але не достатньо точно. По мені, то найбільше матеріал на альбомі нагадує "Bonedust" і певною мірою "Khlyst". Вокал скрізь чистий, але повірте, менш моторошно від того не стає. Тим більше, що відьомські наспіви часто супроводжуються блековим бластбітом і шумами невідомого походження. Особливо вражаючою в цьому плані вийшла композиція під номером три: "Of the Sea". За словами учасників колективу на їхню творчість справили вплив заміське життя, фрі-джаз та авангардний блек-метал :) Шукаю й інші релізи.
Дискографія:
2010 - The Leprosy of Unreality (12'')
2012 - Lather, Charnel House, Kyle Willey, Drekka - Enantiobiosis 1 (Cass)
2012 - Contagion (CD)
2013 - Black Blood (LP, VBR V0)
- Опис
- creepy blackened doom with female vocals, US
- Країна
- Сполучені Штати Америки
Останнє редагування:
Charnel House