Death in Venice

post-punk/gothic rock/Italy

Sun of a Beach

сдохни или умри
Повідомлення
10 511

Репутація
16 827

f3d8a6a77668.jpg

Раніше я б не повірив, що в Італії на початку 80х років міг існувати пост-панк. Як не парадоксально, ці італійські пост-панкери перевершують багатьох своїх британських колег і їх статус на сьогодні "цілком забуті", є м"яко кажучи, несправедливим. Інфи про них нема взагалі. Є кілька речень на майспейсі - на італійській мові, але навіть якби я їх переклав, небагато б я, думаю, дізнався.

Про музику. Більше всього відчувається вплив Іггі Попа і Девіда Боуї, хоча можна провести паралелі з The Sound або з найбільш темними моментами творчості The Cure. Дуже хороші мелодії (італійці в цьому профі:idea:), саркастичні і темні тексти.

Якщо ви ще вагаєтесь, вкажу інфлуенси, заявлені на майспейсі: Siouxsie(:pray:), Bauhaus(:oh-yeah:), Velvet Underground(:idea:), Iggy Pop (:pray:) Юзери готичної частини розділу, не пропускайте групу ні в якому разі.

Те, що я залив нижче, не повноцінний альбом, а набір 7-ок і синглів, виданий в різний час. Кілька треків мають дуже погану якість, на жаль.

Dalibor Laginja - chitarra
Sebastian Russo - voce
Marco Bianchi - batteria
Delio Bauduzzi - tastiere
Angelo Russo - basso

Дискографія:

1983-Deca Dance [Demo] + 1985-Presence In Absence [EP] + 1986-Paroxismós [12'']
To view the content, you need to Sign In or Register.

Ласт
Майспейс

Опис
post-punk/gothic rock/Italy
Країна
Італія
Останнє редагування модератором:
итальянцы:in_love:предчувствую потрясную мелодику:pray:как тебе италопрог, кстати, я не помню, ты отписывался о впечатлениях?

Я скачав, але на той момент я не міг сприймати прог. Скоро я владнаю свої душевні муки і повернуся до вивчення прог-епіків:stupid:

Добавлено через 2 минуты
У них дуже дивує те, що вони звучать абсолютно як британці. Юкей олдскул постпанк:pray::pray::pray: І мелодії, так, у них навіть кращі.

такое:hz: понравились две последние песни. А так - ни души, ни мелодики, сухо как-то...и это итальянцы?:crying::disgust: хотя за опыт спасибо:smile:

Prog-Jester, про душу я не згоден, але за відгук дякую. Цікаво знати, що на одну і ту ж музику можливі настільки різні погляди:stupid: Я тут, наприклад, бачу мелодизм, просто він чисто жанровий.

очень стильные и таинственные. полностью понравились :up:

Кстати, Италия - одна из самых богатых на пост-панк и темную сцену стран. Слегка удивил пассаж в первом посте. Надо будет выложить кое-какие банды:smile:

Назад
Зверху