DrupalCamp Kyiv 2011

На шару!! :scream:
  • Автор теми Автор теми !:i
  • Дата створення Дата створення

!:i

Board engineer
Команда форуму
Ім'я
Not your cup of tea
Стать
чол
Адреса
шотидядявіль
Повідомлення
1 157

Репутація
619

logo.png
inuits-non3D.png

З 3 по 4 червня 2011 року в Києві, в приміщенні освітнього центру i-klass пройде конференція DrupalCamp Kyiv 2011 - головний захід року для друпалерів.

DrupalCamp проходить у форматі дводенного barcamp-у, кожен день якого складається з чотирьох паралельних потоків доповідей. Доповіді визначаються заздалегідь, але вільною є деяка кількість слотів для вільних обговорень та ініціатив, які формуються прямо на заході. Крім того, на заході пройде код-спринт і спринт перекладачів, а для тих, хто захоче підготуватися до конференції грунтовно, будуть проведені професійні тренінги за декілька днів до основної події.

Детальніше про DrupalCamp Ви можете дізнатися на сайті конференції:
http://camp11.drupal.ua/

Квитки на безкоштовне відвідання DrupalCamp надаються компанією Inuits. Inuits займається консалтингом у сфері Linux и Open Source та керується з головного офісу в Бельгії. Для більш детальної інформації, будь-ласка, відвідайте www.inuits.eu або ж, якщо хочете вразити нас своїми знаннями в сфері Open Source – будь-ласка напишіть нам: safeen@inuits.be

Для безкоштовної реєстрації на DrupalCamp за цим запрошенням, будь-ласка зателефонуйте за номером
+380 67 505 42 76

This ticket is presented to you by Inuits. Inuits is a Linux and Open Source Consultancy, operating globally from Belgium. For more information about Inuits please visit www.inuits.eu or if you want to impress us with your Opensource knowledge please contact: safeen@inuits.be

Опис
На шару!! :scream:
уже давно испытываю крайне теплое отношение к данной CMS. прошлогодний ивент проебал, в этот разве что в субботу смогу, и то не факт. там можно купить билет только на один день ?

Добавлено через 41 секунду
Для безкоштовної реєстрації на DrupalCamp за цим запрошенням, будь-ласка зателефонуйте за номером
+380 67 505 42 76
ооо, можно бесплатно ?!

Добавлено через 2 минуты
уж очень хотелось бы наглядно заценить чем хороша 7-я версия

эээх сделал бы кто по адобовскому бизнесс каталисту :pray:

ооо, можно бесплатно ?!
Можно) Но количество билетов ограничено :deal:
уж очень хотелось бы наглядно заценить чем хороша 7-я версия
Как минимум производительностью, в разы улучшеным API и интерфейсом.

Приходи, будет интересно. :stupid::popcorn:

зарегился, и купил треннинг по созданию сайта на друпал 7, теперь лишь бы с работы отпустили на два дня :stupid:

думаю, буду

Ох и помучился я с 6-м друпалом в последнем проекте, но ничего, все проблемы удалось решить без бубна.
А в Москве уже была конференция?

да, месяц назад

Кстати. В Киеве регулярно проходят Drupal Cafe.
Обычно рассматриваются 2-3 актуальные темы, интересные как новичкам так и "бизонам". Вход бесплатный. Каждий желающий может выступить со своим докладом.

Приходите :smile:

дядь, так а шаровый билет тока по телефону пробивается, да? я чето туплю.

Назад
Зверху