valmakar
vinyl 10"
- Ім'я
- Ігор
- Стать
- чол
- Адреса
- Вінниця
- Повідомлення
- 4 588
- Репутація
- 2 993
- Мої гурти
- Mashala Doza, Biñgöz
Фантом-2

Добавлено в 15:53 / Предыдущее сообщение было написано в 15:49
Добавлено в 15:54 / Предыдущее сообщение было написано в 15:53
Фантом-2
Івано-Франківськ
1996 - 1999

1996 - Зоряні війни
1997 - Без контролю
В 90ті ні в мене, ні в друзів-сусідів не було касет Фантом 2, і коли я скілька років назад нагадав про таку групу, то зрозумів, шо знаю тільки пісню "Без контролю", і шо вона неймовірно качає. Тепер, думаю, пора послухати поальбомно, і саме для цього створюю цю тему Івано-Франківськ
1996 - 1999
Фантом-2 — український музичний гурт з Івано-Франківська, який виник у 1996 році. Напрям музики — євроденс.
Гурт складався з Романа Матіяша та Ольги Гречко. Роман був у минулому учасником гурту «Турбо-Техно-Саунд».
Вони стрімко увійшли в український шоу-бізнес і завоювали велику аудиторію прихильників. У жовтні 1996 року гурт «Фантом-2» випустив свій перший альбом «Зоряні війни». Згодом він був розтиражований компанією NAC. У 1997 році вийшов другий альбом — «Без контролю». Кліп на пісню «Двоє» неодноразово перемагав у хіт-параді «Територія А» та інших хіт-парадах.
Згодом закохані розійшлися, гурт розпався. У середині 90-тих вони збирали стадіони, давали по 30 концертів на місяць та виступали на одній сцені з DJ BoBo та гуртом Bad Boys Blue.
1996 - Зоряні війни
1997 - Без контролю

Добавлено в 15:53 / Предыдущее сообщение было написано в 15:49
Добавлено в 15:54 / Предыдущее сообщение было написано в 15:53
- Опис
- Територія А
- Країна
- Україна
Фантом-2
А "Зоряні війни" брав послухати у ліпшого корєша, сусіда за стіною, з яким спільно захоплювались євроденсом, і який, власне і привив мені цю любов до танцювальної музики, яка знаходить певні прояви і досі.