Forthcoming Fire

darkwave, electronic - Germany

krdr

mp3 96 kbps
Стать
чол
Повідомлення
32

Репутація
31

113646.jpg

Гурт Forthcoming Fire утворений в 1991 році в Німеччині Josef K. (Josef Maria Willheim Klumb), Bernhard Klumb і Lars Wehr. Ідеологічний лідер групи, Josef K., узяв ідею псевдоніма из романа Кафки «Процес», як складову частину протесту проти суспільства, що нав'язує індивідууму свою волю. Музика групи була досить еклектична - в ній була та данина рок-н-ролу 60-х років, і готика, і електроніка, та інші стилі. Музиканти кажуть, що виросли на музиці The Doors, The Beatles і The Who, і до сих пір зберегли до неї теплі почуття. Вони навіть організували в 1993 році створення збірника «Tribute To Jim Morrison», в якому взяли участь Deine Lakaien, Project Pitchfork та інші відомі німецькі коллектіви.З самого початку група відрізнялася вкрай правою радикальною ідеологією. «Якщо б ви побачили німецьких громадян, які називають себе політично коректними - ви б просто зобов'язані були перетворитися в фашиста» - говорить Josef. Він вважає, що те, що зараз мається на увазі під «незалежністю» далеко від дійсної незалежності, що Захід нав'язує Європі (та Німеччини зокрема) свій спосіб життя і свої матеріальні цінності. Слово «миротворчість» також втрачає сенс, США підкорює інші країни не зброєю, а гамбургерами, кока-колою і солоденький поп-музикою, що розкладає серця людей. Josef говорить, що він дійсно любить свою країну, і за це він гідний називатися нацистом. Forthcoming Fire не вважають себе політично орієнтованої групою - вони просто говорять те, що хочуть сказати.

http://www.lastfm.ru/music/Forthcoming+Fire

Суміш дарквейву, електроніки, готики. Музика різноманітна, немає зациклення на одних темах. Подальші експерименти привели до створення http://www.neformat.com.ua/forum/electronic/26172-von-thronstahl.html
Ознайомлення найкраще почати з Ekhnation, Heliopolis, Je Suis, In Flammen - якщо сподобається, то і решту слухати.

(1991) Longing For Light
(1992) Ekhnation
(1993) Illumination
(1994) Heliopolis
(1995) Je Suis
(1997) Verurteilt, Gerichtet Und Lebendig Verbrannt (2CD)
(1999) Watching Rome Burn
(2004) In Flammen
(2005) Siberian Summer
+
"A Tribute To Jim Morrison" (1993) - Forthcoming Fire, Project Pitchfork, Secret Discovery, Cancer Barrack, Tors Of Dartmoor, Operating Strategies, Veljanov.

Дискографія на сервере - пост №10

Окремо трибьют - http://rapidshare.com/files/199897419/_1993__A_Tribute_To_Jim_Morrison.rar.html

Опис
darkwave, electronic - Germany
Країна
Німеччина
Останнє редагування модератором:
Надо будет обязательно ознакомиться, а можно если не затруднит ссылки на отдельные, альбомы, хотябы лучшие, с вашей точки зрения? А то у меня внешка лимитированна

Надо будет обязательно ознакомиться, а можно если не затруднит ссылки на отдельные, альбомы, хотябы лучшие, с вашей точки зрения? А то у меня внешка лимитированна

Ознайомлення найкраще почати з Ekhnation, Heliopolis, Je Suis, In Flammen - якщо сподобається, то і решту слухати.

Окремо складно знайти, всюди де я дивився лінки мертві, найпростіше з торрентів, лінк зверху.

:agree:Спасибо за рекомендации, попробую где нибудь поискать и ознакомится

так хуле, залить на сервак слабо?)
я могу качнуть торрент и перелить, мне не сложно и сам послушаю заодно)))

даааа, только там канешна мега скорость с двумя раздающими...))
ну завтра уже, сегодня вряд ли успею.

• Like
Реакції: krdr
zebulon pike, ну так никто тебя не гонит:stupid:

9720169281b69fe4414699a84a7f9992.jpg

1991 - Longing For Light
скачать 192 кбпс: mediafire

6020c949408e3f9112889ce6192d041c.jpg

1992 - Ekhnaton
To view the content, you need to Sign In or Register.

a95fdcb7fe6b317604d06863d3b55058.jpg

1993 - Illumination?
скачать 160 кбпс: mediafire

7d500d4bc75c653bf1c5e6a7bc905306.jpg

1994 - Heliopolis

a9b777f4e3871a9178195a9c2c897a9a.jpg

1995 - Je Suis

bdfc1fca8730e3e95b28b172408b693c.jpg

1997 - Verurteilt, gerichtet und lebendig verbrannt
скачать 192 кбпс: fileshare

abbf168c9f524994bb9f04a36f4ec328.jpg

1999 - Watching Rome Burn
скачать 192 кбпс: fileshare

cbd1e202eb17cc6891479f329fd773f4.jpg

2004 - In Flammen

Готичненький рок :pray: :stupid:

Добавлено через 4 часа 45 минут
дайте тэг готик рок !
ахуенно я ваще тут позаливал, да?)

Добавлено через 1 минуту
не спрашивайте, где я нашел такие каверы)

не спрашивайте, где я нашел такие каверы)
и где ты их нашел?:oh-yeah:

Добавлено через 2 часа 57 минут
Скачал Je Suis, сейчас вот слушаю и охуеваю, до чего же крутая музыка, и как же я раньше их не слышал:pray::pray::pray:

Готичненький рок
имеется в весьма больших колличествах, но не только, очень разнообразные товарищи, чего только не мешают

дайте тэг готик рок !
:agree: еще индастрил тоже можно добавить
Кстати первый трек на альбоме начинается со слов "Я жду солнца и оно меня согреет"... на русском языке :oh-yeah:

и где ты их нашел?:oh-yeah:

Добавлено через 2 часа 57 минут
Скачал Je Suis, сейчас вот слушаю и охуеваю, до чего же крутая музыка, и как же я раньше их не слышал:pray::pray::pray:

имеется в весьма больших колличествах, но не только, очень разнообразные товарищи, чего только не мешают

:agree: еще индастрил тоже можно добавить
Кстати первый трек на альбоме начинается со слов "Я жду солнца и оно меня согреет"... на русском языке :oh-yeah:

Музика дійсно крута, мене одразу зачепила, як вперше послухав. У них на деяких піснях чути голос російської вокалістки, Рада Таратуніна здається. У Фон Троншталя також вона є на деяких піснях. А альбом Siberian Summer (який я забув у дискографію записати) присвячений розумієте чому)

Зараз качну, бо раніше по дарквейву пропирався)

Добавлено через 35 минут
Дійсно, сабж готік рок, там навіть гітарки так доволі немало. Чудова музика.

Его много стогласен, но там достаточно много и чего другого

Саме так, недаремно ж еклектика написано)

Та й взагалі, ніколи не дивився, який стиль, та не вслуховувався чого більше - дарквейву чи готики, а більше музичну складову заціняв, так простіше)
Та й кожна команда пізнається не у стилі, а своїй манері гри особливій (якщо вона є звичайно)

Назад
Зверху