Фильмы, не оставившие вас равнодушными

• Автор теми Автор теми Nook
  • Дата створення Дата створення

Nook

Star - reign down
On you
Команда форуму
Ім'я
Anatolii
Стать
чол
Адреса
Kyiv
Повідомлення
16 747

Репутація
22 709

Фильмы, не оставившие вас равнодушными

Мы тут с мужиками посоветовались и решили объединить две эпичнейшие темы VA- во-первых, фильм, который ругаешь, не оставляет равнодушным, во-вторых, тут же находится кто-то, кто начинает рассказывать, какой он раззамечательный, в-третьих, темы и так то и дело путают. Короче говоря, отныне и вовеки- восторгаться и хулить можно в одной и той же теме!!! :congrat:

Останнє редагування модератором:
Re: Фильмы, не оставившие вас равнодушными

Аргайл. Супершпион (2024). Пародийная шпионская комедия Мэттью Вона с Сэмом Рокуэллом в главной роли. Легко, эклектично, слегка придурковато - и довольно смешно, несмотря на хронометраж. Хотя это и не так же сильно, как воновский же первый Кингсман, но и далеко не такой же отстой как Кингсман 3.

вон наконец-то снял второй нормальный фильм в карьере?

Rip van Winkle, Да. Не смотри на низкие рейтинги, нормальная комедия. 7 кингсманов из 10.

Подивився Indian Runner (1991), дебютний фільм Шона Пена як режисера+сценариста. Дуже оскарбейтно-неактуальне кіно - хароший старший брат намагаєцця образуміть хулюгана-молодшого, який повернувся з В'єтнаму - де герої ходульні, діалоги пласкі, всі переграють, тому це виглядає наче якась пародія. Саундтрек гуд і молодий Віго Мортенсен дуже хот, але витрачати ДВІ ГОДИНИ (єбать воно повільне) на цей апофеоз моралізаторства не варто

Прожектор, И ты досмотрел до конца не нравящийся тебе фильм ? А я сегодня Папашину армию пересмотрел. Потом проверил - и оказалось, что это ремейк одноименного сериала 1968 года.

Добавлено в 22:19 / Предыдущее сообщение было написано в 22:17

Там Зета Джонс досиликонового (вроде) периода сводит с ума британских ополченцев.

Poor Things. Must see.
Вже звичне препарування суспільних устоїв, перегукування з "Лобстером", пасхалки з "Ікла", шикарна колористика в поєднанні з монохромом.
А я вже переживав, що після "Фаворитки" Йоргос пішов в голівудський тираж. Ніт.

Я от глянув нового Фінчерового Вбивцю, і я вам скажу, шо я страшенно скучив за таким кіно, - в'язким, напруженим, з відсилками до класичних детективів і нуарів

Я взагалі не розмумію, що могло піти не так у цьому чарівному коктейлі (гіпнотизуючий Фасс, неперевершена Тільда, що глушить дорогий віскарь з тюльпанчиків, музика від Резнора&Росса, Моріссі й Портісхед в кадрі, і ото всьо шо Біджо написав за нуарний спадок).
Але... ніт. Практично жоден кінематографічний нерв не ворухнувся. Страшна нудятина, коли 2- години відчуваються як 3+, такий самий скучний недоніцшеанець в центрі сюжету, котрий повторює тупі мантри правил життя так ніби це "Заратустра" (без закадрових монологів кіно б імхо тільки виграло). У фільмі постійна зміна географії при повній статичності розвитку сюжету або характеру протагоніста.
Сам накосячив, сам розгріб. Молодець, ось тобі мучача і пінаколада. Завіса.
Все, авторський кінематограф помер. Він або остаточно пішов в артхаус, або розчинився в мейнстрімі, коли ім'я режисера знову нічого не означає.

Ну, я хз, а шо ти хотів побачити?)
Шоб Ален Делон із Самурая, попиваючи віскарь, як Богард у Касабланці, заграв Станіславського, а в кінці викрикнув "Ват і зе бокс"?
Жанр же:dontknow:

Добавлено в 22:44 / Предыдущее сообщение было написано в 22:37

если вам кажется, что хуже фильмов марвела и дс ничего не может быть, то посмотрите ребел мун снайдера
До речі, я от хочу сказать [втягує голову в плечі, ніби готуючись, шо зараз полетять какашки і помідори], шо мені перша частина сподобалась, а от друга - це просто мєгаєбіческа єбала. Знята за сто доларів, вигляда на сто доларів, і просто блять жопу нею даже западло витерти - от це я взагалі єбу, як можна було зняти і в люди випустити

Добавлено в 22:48 / Предыдущее сообщение было написано в 22:44

Ну просто перша частина схожа на фанарт по VHS-сайфаю 90х, а друга - це просто гірше, що я бачив: це як Поле битви Земля, тільки з пакєта БМВ

Просто Фінчер імхо не витягнув ані сценарій, ані візуальну естетику, ані промальовку ГГ.
Без цих компонентів нуар скочується в нудяр.

Готовий незапекло спорити по кожному з пунктів, але розумію твій опініон

Longlegs (2024)
images

Дуже роз'їбався з цього горору, Фільм Року поки що. Головне, не давайте себе обдурити: це більше про долю, сім'ю та сатану, ніж про маніяка, якого розшукує ФБР. Але Кейдж канєша да:in_love::abbath:

мені теж Вбивця Фінчера сподобався. Кіно могло бути краще, але маємо що маємо і навіть такий фільм всеодно класний

после марафона игр про Хитмена вообще норм зашло, хоть и чутка притянуто за уши показалось

Сегодня всей мишпухой ходили на Майнкрафт, младший вместе со всеми его примерными ровесниками в зале кричал и бросал попкорн в условленном месте. Ну, ходил чисто ради него.

Назад
Зверху