Godgory

Melodic Death Metal

tenebræferis

Dead but Dreaming
Стать
чол
Адреса
From Beyond
Повідомлення
6 608

Репутація
5 885

309be6e49a8004a2d086fdc61a701aef.gif
Склад:
Matte Andersson - вокал
Erik Andersson - ударна установка

А також:
Mikael Dahlqvist - гітара, бас (1992-1997)
Thomas Heder - ударна установка, клавішні (1992-1997)
Stefan Grundel - ритм-гітара (до 1996)
Fredric Danielsson - бас (до 1996)
Henrik Lindström - гітара, бас
Jens Hanssen - бас

1b472aeab84fc4cf4f7950d17b91d2df.jpg

Думаю, Godgory ні для кого не будуть в новинку, окрім мене, звісно, тому що вперше з ними я познайомився буквально... вчора? Але для проформи:
гурт Godgory був заснований двома Андерсонами: Еріком та Матте (прост однофамільці) в 1992 році в м. Карлстад. Починали грати з каверів на класику: Napalm Death, Entombed, Cemetary, Unleashed, Grave, але через два роки все ж записали демо з власними піснями, яке досить і досить тепло прийняли критики та лейбли зокрема. Заключивши з якимсь Метал Скрап Рекордс договір, почали писати альбом ("Sea Of Dream"), який протягом одного вікенду вже був готовий. Замість випуску дебютника сабж і перший лейбл припинили співпрацю, після чого музикантів підписали німці Invasion Records, які і зарелізили повноформат, а після нього ще один - "Shadow’s Dance". Другий писався вже довше, адже після схвальних відгуків дебютника пацани вирішили ще трошки підняти планку. В тому ж таки 1996-му вони, словом, випустили аж два альбоми, які сьогодні є класикою жанру.
Протягом 1996-97 гурт покинув цілий ряд музикантів, які якогось хуя приділяли своїм нікчемним музпроектам більше уваги, і залишилось в Godgory ті ж двоє: (я і фіра з німцями) Матте і Ерік. В 1998-му на них звернув увагу ще не скурвий Нуклеар Бласт, для якого дует записав один всього лиш трек з деякими уже колишніми учасниками, а також іншими сесійниками. Трек же лейблу припав до душі він дозволив музикантам орендувати й надалі приміщення для запису свого наступного повноформату - "Resurection", який відзначився більш еклектичним звучанням і приємними мелодійними змінами ритму, акустичними вставками, а гроул Матте став чергуватись з таємничим шепотом Фредріка Ольсона, який періодично пописав лірику для гурту, а також виконував вокальні партії (лиш в одній пісні) в попередньому альбомі. Альбом, як на мене, шедевральний. Щось схоже пізніше почали грати фіни EToS.
Наступний альбом Godgory писали вже після деякого перепочинку протягом цілих 6 місяців вдома, після чого в студії вже було відточено і вилизано новий і останній альбом гурту - "Way Beyond". Хоча в 2002 чуваки ще встигли записати кавер-трек на Thin Lizzy, після чого гурт припинив своє існування.

ДИСКОГРАФІЯ​
1994 Demo-94

2fcab9f13c9989eac83f326cd6d77210.jpg

To view the content, you need to Sign In or Register.
8fd932fd2366ce3f47af244dbf6b585a.jpg

20f90d6df024d929ef327e82499229cd.jpg

2001 Sea of Dreams / Shadow's Dance (збірка)

3a42998ddf5a429406ed6ac50261678f.jpg

Опис
Melodic Death Metal
Країна
Швеція
Останнє редагування:
мені оця пейсня подобалась колись:
таке щось ностальгічне, хоча я не ностальгую ні за чим

Назад
Зверху