Інкунабула

alternative, Ukraine

bormotun

lossless
Ім'я
Andriy
Стать
чол
Адреса
Lviv-Kyiv
Повідомлення
346

Репутація
183

Інкунабула

Гурт «Інкунабула» створений в 2004 році трьома хлопаками, які мали схожі уявлення про обличчя сучасної важкої музики. Хлопці сповідують концепцію тріо, адже вважають його мінімальною самодостатньою музичною одиницею з максимальною питомою вагою кожного учасника колективу.
Стиль -- важка альтернатива з елементами етно!
Про те, що насправді являє собою гурт «Троє – це коли немає місця для балагану і непорозумінь, коли для схвалення ідеї необхідно лиш два голоси, коли несеш на сцені повну відповідальність за себе і «тих двох», бо відчуваєш за своєю спиною ще двох таких же самотніх людей, які разом втрьох спроможні робити великі речі. «Інкунабула» зробить все, щоб слухачі відчули цю енергетику.»

Склад групи:
Юрко Козій – вокал, бас-гітара, сопілка
Максим Хоменко – гітара, бек-скріми
Роман Єрмаков – ударні

Дискографiя
2007 - НеВиДаНе

Лiнки
Офіційний сайт гурту
Myspace
Lastfm
Вікіпедія
ЖЖ
Інколи таке відбувається з іншими гуртами... а зараз трапилося з нашим.
На даний момент, кожен з нас по-різному бачить своє місце в Музиці, тому «Інкунабула» припиняє своє існування, шоб залишитися у ваших серцях такою, якою ви її пам'ятаєте з концертів та альбому «НеВиДаНе».
За майже п'ять років спільного музикування, ми втрьох провели разом чимало чудового часу, об'їздили з виступами всю Україну і набралися важливого досвіду. Маю надію, вам теж було класно з нами.
Сподіваюсь, ви не подумали, що ми зав'язуємо з Музикою? Музика є нашим життям, тож в скорому часі з однієї «Інкунабули» виростуть мінімум два нових проекти.
Дякуємо вам - всім, хто був з нами впродовж цих років. Сподіваємось на вашу підтримку й зараз, коли вона потрібна нам, як ніколи.
Ми йдемо, щоб повернутись!
02 Nov 2008 by yurko
________________________________________________________________________________​

Опис
alternative, Ukraine
Країна
Україна
Останнє редагування модератором:
Доречі хлопаки наразі працюють над зйомками дебютного відео.

Про мега-виступ ІНКУНАБУЛИ на Руйнації читати тут: http://kava.lviv.ua/event/index.php?id=1265
:up:

Re: ІНКУНАБУЛА

ого!
бляхо!
ребята жгуть!!!!!!!

одним словом - мощщь!!!!!! =)))

Круті чуваки, мені дуже сподобався виступ на Руйнації) :applouse:

Фотка, зроблена на минулій РУЙНАЦІЇ!
DSCF5922_resize.preview.JPG

Група зводить дебютний альбом і знімає відео - найближчим часом на Неформаті!

2 червня, субота, 12:00 - відкриваємо відбір на "Тараса Бульбу" в МузТоргу (вул. Бесарабська, 2)

в підтримку альбому "Невидане" (який має з"явитися на прилавках в серпні) групa випускає новий сингл - Залиш мене сама

попса но прикольно. зацепило))

Новий альбом НеВиДаНе в продажу з вересня 2007!

А ще якісь МРЗ є?_

Музло пойдет. Слова - НЕ ПРУТ ужасно, попсовые до ужаса._ (это про песню "Залиш мене сама")

Останнє редагування:
А ще якісь МРЗ є?_

Музло пойдет. Слова - НЕ ПРУТ ужасно, попсовые до ужаса._ (это про песню "Залиш мене сама")

поки сайт оновлюється, можна пару старих демок зацінити тут: http://www.myspace.com/incunabulaband

з вересня оновиться оф. сайт, на якому можна буде прослухати 40-сек прев"юшки кожної пісні.

а "Залиш мене сама" в принципі роблена в форматі радохіта - попсова музика, попсові слова... нєабєссудьтє :beer:

нарешті оновили сайт!
всім велкам! http://incunabula.com.ua

Блин, на баннере увидел, ходил посмотреть, че там, заодно послушал пару песенок. Фекня, попсовый ню-митал

2 rage: приходь на концерт в МузТорг, послухаєш - там насправді нюметалу небагато ;-)

Я буду.
і там і там :)
Думаю хлопаки виправдають мої очікування на 200 %
А фрази про нюмітол ... то вже на презентації розберемся що там за сир-бор!

Це один з тих варіантів, коли доводиться втискати музику гурту в рамки напрямку чи суміші напрямків.
А на презентації все сам побачиш і для себе визначиш

До речі, минулого тижня сингл гурту Інкунабула "Залиш мене сама" дебютував на другому місці одного з найавторитетніших чартів http://music.com.ua/charts/
Можна привітати хлопаків з вдалим стартом.

Мій звіт з презентації альбому НеВиДаНе в МузТоргу:
Incunabula_3.jpg

«НеВиДаНе»: побачене й почуте

Що: презентація дебютного альбому гурту Інкунабула «НеВиДаНе».

Де: МузТорг (Київ)

Коли: 22 вересня, субота

Зазвичай в таких звітах я спочатку пишу трохи про гурт, трохи про умови добирання на концерт, трохи про очікування та планований ефект, але той суботній вечір має цілком інший сценарій, тому без прелюдії і «мух» перейду одразу ж до «котлет», адже саме м'яса і того, що рубрикують терміном «тупо жир» було в МузТоргу найбільше.

Правильна початкова пісня «Подаруй мені небо» дозволила розтягнути інтро та в принципі задати тон всьому концерту. Юрко привітався, нагадав всім присутнім причину зустрічі, чесно зізнався, що сет-листа, як такого не має і публіка цілком здатна вплинути на його формування. Другою була «Дедалі та Ікар» – повільна больова сага з міфічним текстом та енергетикою древньогрецьких трагедій. Те що примотана до мікрофона сопілка це не дань моді, започаткованій ще одним музикантом зі Львова, публіка оцінила на початку «Герої 2.0». Одна з найстаріших пісень гурту в новому аранжуванні демонструє ще один козир з рукава Інкунабули – дуель високого вокалу та скрімів, чесно-кажучи на живо і звучить, і виглядає дуже ефектно. Для того щоб розворушити аудиторію, чи точніше «розвести на легкий слем» в бій пустили важку артилерію «Народна». Важкі варіації гуцульських ритмів потрапили точно в ціль і від слему глядачів лише утримували цінники на апратурі, що була виставлена довкола. Аби зняти напруження хлопці запустили потужну баладу «Недаремно», потенційні фанатки змогли вперше оцінити і те, що на полі «важких ліричних пісень про головне» музиканти почувають себе більш ніж впевнено. Наступна річ – озвучений в оскаженілій формі дитячий вірш Марійки Підгірянки «Мати» викликав в мене неймовірно теплі алюзії з пісенькою « Sugar» класиків світової етно-альтернативи SoaD , чомусь подумав, що спільний проект з видавництвом «А-Ба-Ба-Га-Ла-Ма-Га» вже не за горами.

Поки барабанщик гурту Роман перепочивав Юрко та Макс виконали «Завжди», відпрацювали «за себе і за того хлопця», всю інструментальну частину Макс зробив самотужки, Юрко, опинившись без бас-гітари один-на-один з мікрофоном почувався трохи ніяково, що не зменшило ефекту навантаження від потужної сльозоточивої лірики. Від «Твого тіла» в моїй пам'яті зашився потужний риф, схожий на сходження лавини чи на сповзання останнього шматка одягу по шкірі, то вже кому-яке порівняння ближче.

Юрко чесно зізнався, що це перший сольний концерт гурту Інкнабула за більш ніж трьохрічну кар'єру, одкровення було сприйнято оплесками, а вже зустрічним реверансом була цілком свіжа пісня «Янголи не сплять», яку скромно пообіцяли включити вже до наступного альбом гурту. «Тихо» – феноменальний приклад хітотворчості музикантів, найбільш позитивна пісня з чітким хуком та приспівом для кількатисячного скакання пройшла просто на ура. Чергова порція жесті у вигляді жорстокої квінтесенції інкунабулівського розуміння ті відчуття відречення «Залишений» не дала можливості розслабитися ні слухачам ні музикантам. Перевірений концертний номер «Туман», якому з певних причин не знайшлося місця на дебютній платівці дав відчути сучасний український етно-альтернативний вимір класичного терміну «Roots Bloody Roots», а фінальне хорове виконання приспіву змусило швиденько переосмислити термін «народна пісня».

Останнім з «мєдляків» в арсеналі Інкунабули в той вечір була «На поверхнях» – чудовий емоційний номер, в правильному розумінні терміну «емоційний». Під завісу пісні Макс відвісив мелодійне соло. Для коди хлопаки припасли вже достатньо відому композицію «Залиш мене сама». Те, що річ таки відома, виявилося тоді, коли добра половина присутніх рвала разом з Юрком горлянки на кожному приспіві. Музиканти подякували за теплу, майже кухонну атмосферу, яку створила публіка, ще раз нагадали про те, що альбом можна придбати не виходячи з залу та виконали один біс – вар'ятські варіації на коломийки і вже після останнього акорду в «Народній» розкланявшись, завершили концерт.

Загалом презентація залишила найпозитивніші враження. Концепція «концерту на замовлення» виправдала себе на всі сто. Віддача музикантів відбивалася на реакції публіки, що створило замкнуте енергетичне коло шикарного клубного концерту. Ті хто придбав альбом одразу ж на місці у «дівчинки в червоному», вже певно продовжили собі ефект від концерту домашніми прослуховуваннями, а кому не вдалося потрапити на презентацію – чекайте Інкунабулу в своєму місті. Холопці обіцяють активно концертувати і «НеВиДаНе» можна буде зробити і виданим і почутим.

Key songs: Дедал та Ікар, Мати, Народна.

Моя концертна аналогія «TequilaJazz Live @ Moloko»

Андрій Андрушків aka http://kotyfasolko.livejournal.com

Львівська атестація “НеВиДаНого”

Що: презентація альбому “НеВиДаНе”

Де: клуб-кафе “Лялька”, Львів

Коли: 5 жовтня, п’ятниця

Винуватці свята вийшли на сцену вже далеко за дев’яту вечора. Юрко і компанія хвацько зарядили перевірене концертне інтро “Подаруй мені небо”. А далі вже була святкова мішанка з альбомних речей та двох поки що дійсно невиданих пісень. Було цікаво спостерігати як змінилися хлопці за два тижні з часу презентації в Києві: побільшало видимої впевненості, сценічної переконливості та концертної реакції, так що чи то під впливом рідних стін, чи то нарешті зрозумівши свій статус як гурту, що вже “догрався” до власного альбому, ті троє виглядали як одна надпотужна укомплектована музично-бойова одиниця. Чесно кажучи саме цього і вигляду, і звучання я чекав вже пів року, активно слідкуючи за виступами Інкунабули. На відміну від презентації в “Муз Торгу” хлопаки вдало перетасували сет-лист, завдяки чому не обійшлось без особистих сюрпризів.

Підтягнена ближче до початку, акцентовано-гітарна “Завжди”, що стала того вчора першим перепочинком від “валива”, здається, знайшла своє місце в сет-листі. Нарешті вдалося розслухати потужну нову річ “Янголи не сплять” і оцінити наростаючий піснетворчий потенціал гурту. Але найжирнішим знаком оклику на тому концерті був дбайливо захований під подушку “музичний автомат”, з якого всередині сету вилетіли три найточніших і найбільш вчасних постріли: “Мати”-“Народна”-“Туман” – це і стало живим підтвердженням існування явища “етно-альтернатива” в українській музиці, а малочисленний, але все ж присутній під сценою слем був лише додатковим аргументом на підтвердження попередньої тези.

Під кінець хлопаки зарядили ще одним цікавим поєднанням: “Тихо”-“Залиш мене сама”: в першій пострибаєм, в іншій поспіваєм. На біс була, безперечно, найжирніша на даний час, концертна річ Інкунабули “Мати”, далі Юрко сам зіграв шматочок “Туману”, а фінальний акорд “Герої 2.0” поставив достойну крапку.

Key track: “Мати”

Цікаво було спостерігати, що досить високий відсоток присутніх знали тексти гурту. Загалом, незважаючи на те, що у Львові в той вечір було, як не дивно, два альтернативних варіанти проведення часу під впливом шалених колонок, Інкунабула віднайшла своїх слухачів і зібрала потрібний для заліку кворум. А сам концерт хлопаки відмолотили на повноцінне екзаменаційне “відмінно”.

Андрій Андрушків aka kotyfasolko.livejournal.com до речі, весь звіт зі знимками лежить там.
А всі знимки окремо тут: http://picasaweb.google.com/taras.zavaliy/CGUFt
:deal:

ну гурт, атлічний, мені дуже подобається, чекаю, щось новеньке.

odnevse.jpg

Концерт в Львывському клубы Одне-Все.

Супер группа, недавно скачала декілька їхніх мр3)

Гупи, які гратимуть з Інкунабулою у Львові 9 лютого мене особисто дуже пруть... всім, хто має можливість прибути в Одне-Все стронг рекоменд!

я туди їду)))

Ответ: ІНКУНАБУЛА

МАТИ - мегахіт...слухав раз сто...до всього іншого ставлюся прохолодно.бачив 2 рази виступ вживу...поскакав, але не більше!

Ответ: ІНКУНАБУЛА

мм...слышала всего 2 песни, но песня Залиш мене сама, просто рвет меня...о4 нравиться...знаю приежали к нам в город, но у мну не вышло прийти, слишком поздно...подскажите плиз, где можно взять более песен и...может кто-то нает когда группа снова будет в Хмеле???

Назад
Зверху