Inner City

chicago house, detroit techno

Marlo Stanfield

vinyl 7"
Повідомлення
3 428

Репутація
7 625

Inner City

Inner_City.png

Колектив "Inner City" був створений у 1987 році у Мічигані (Детройт) продюсером і композитором Кевіном Сандерсоном (Kevin Saunderson) та вокалісткою, уроженкою Чикаго Шенною Джексон (Shanna Jackson), що виступала під сценічним псевдонімом Періс Грей (Paris Grey). Сандерсон відомий у світі електронної музики як один із Белвільської трійці (Bellville Three) - разом з Хуаном Аткінсом та Дерріком Меєм - шкільними друзями, що стояли у витоків саунду детройтського техно.

Дебютний альбом проекту побачив світ у 1989-му і мав назву "Big Fun" у Штатах, в інших країнах він вийшов під вивіскою "Paradise". Серед композицій альбому були такі, що невдовзі стали класикою танцювальної музики і справжніми клубними гімнами. Мова зокрема про їхній перший та другий сингли ("Big Fun" та "Good Life"). Друга композиція, для прикладу, зайняла 4 рядок у британському музичному чарті та 1 рядок в чарті "US Dance". До треклиста дебютника увійшли й інші пісні, що набули статусу безсмертних хітів: "Do You Love What You Feel" і "Ain't Nobody Better".

На хвилях успіху "Paradise" незабаром вийшли ще два альбоми: "Fire" у 1990-му та "Praise" у 1992-му, на яких теж можна знайти прекрасні хіти, що однак не повторили комерційного успіху "Big Fun" та "Good Life".

Дискографія:

1989 - Paradise (320 kb/s)
Paradise-300x300.jpg

To view the content, you need to Sign In or Register.

1990 - Fire (320 kb/s)
116585819.jpg

1992 - Praise (320 kb/s)
Inner%20City%20Praise.jpg.opt300x300o0,0s300x300.jpg

Вже кілька років, як періодично з'являється бажання постворювати теми по класиці раннього хаусу, але раніше вони нікому не були б потрібні. Зараз ніби мінімальний попит на танцювальну музику з'явився, тому можна почати втілювати плани в життя.

"Inner City" позиціонується переважно як детройт-техно проект. Це пояснюється, певно, географічним походженням і впливом на становлення раннього техно з боку лідера групи Кевіна Сандерсона. А от музично до детройтського техно, як по мені, можна віднести лише одну композицію групи - "One Nation" з альбому "Praise". Так-то "Inner City" грали чиказький хаус і виходило в них, на мій погляд, чудово. Окрім, безсумнівно, вкрай хітових електронних ритмів, варто відзначити і вокал Періс Грей. Для мене вона вже тривалий час лишається улюбленою вокалісткою в хаус-музиці, яку люблю навіть більше, ніж Адеву.

Найкращий альбом - перший, його і раджу слухати в першу чергу, але інші два теж хороші.

P.S. І не забувайте про іншого піонера танцювальної електронної музики - Френкі Наклза.

Опис
chicago house, detroit techno
Країна
Сполучені Штати Америки
Так-то "Inner City" грали чиказький хаус і виходило в них, на мій погляд, чудово.
Тоже так считаю после прослушивания, техно как-то не особо заметил. Материал довольно неплохой, но старое техно и хаус в этом плане обычно радуют в том плане, что они жутко наивны и милы: техно - своим футуризмом, хаус - декларируемым желанием обниматься и любить друг друга (можно вспомнить тот же "You've Got the Love" Фрэнки Наклза). Когда слушаешь - обычно даже улыбка проступает :smile:
Вже кілька років, як періодично з'являється бажання постворювати теми по класиці раннього хаусу
Просим. Сам вот создавал тему про один из таких коллективов - Nightcrawlers - обрати внимание, если не слышал. Там такой хаус чуть ли не на грани с евроденсом несется, до сих пор иногда послушиваю.
Сам я одно время шибко хотел просветиться по части таких колективов, но на беду у многих классиков выходили только синглы, в лучшем случае - ипи. Я тогда не особо к такому формату был привычен, да и сейчас хочется все-таки преимущественно альбомами слушать. А сейчас думаю, что послушать можно только для угара (в хорошем смысле) и под настроение. Но темы встречу с интересом :up:

Добавлено в 08:27 / Предыдущее сообщение было написано в 08:25

Кстати, на втором альбоме очень улыбнул трэк "Innovators (Detroit Techno)". Там такая пафосная речуга. Интересно, это на нее Афекс ссылался в своем трэке "We Are the Music Makers" с первого SAW? :smile:

Жорстокий ти, якщо слухаєш таку музику в порядку угару :stupid: Хоча я, здається, розумію, що ти маєш на увазі. Але для мене ця сама наївність і доброта в ранньому хаусі - найцінніша його особливість. На відміну від класики року, більшість якої сприймається відверто морально застарілою (не знаю, як влучніше сказати), такий-от ретро-наліт надає хаусу (як і техно, в принципі) додаткового шарму. Подібна щира доброта в музиці зараз хіба в різних аутсайдерів трапляється.
Сам вот создавал тему про один из таких коллективов - Nightcrawlers - обрати внимание, если не слышал. Там такой хаус чуть ли не на грани с евроденсом несется, до сих пор иногда послушиваю.
Прозівав тему, найближчим часом ознайомлюсь.
Кстати, на втором альбоме очень улыбнул трэк "Innovators (Detroit Techno)". Там такая пафосная речуга.
Ага, текст там смішний, від скромності точно не помруть)
Интересно, это на нее Афекс ссылался в своем трэке "We Are the Music Makers" с первого SAW?
Не знаю, не думав про це. По-всякому може бути.

Цари
P.S. эта музыка вообще не создана что бы её просто слушать. Хочешь слушать её дома, лучше удали сразу нахуй с компа. Я слушал трек гуд лайф на 10 разных вечеринках и это полный улет и разрыв, тут нужно танцевать ! Хочешь слушать инер сити, закачай в плеер и не стыдись прохожих на улицах !

Я слушал трек гуд лайф на 10 разных вечеринках и это полный улет и разрыв, тут нужно танцевать !
В ідеалі, звісно, найкраще слухати саме так.
Сам я одно время шибко хотел просветиться по части таких колективов, но на беду у многих классиков выходили только синглы, в лучшем случае - ипи. Я тогда не особо к такому формату был привычен, да и сейчас хочется все-таки преимущественно альбомами слушать.
Треба відкривати тему "House non-stop" :smile:

Жорстокий ти, якщо слухаєш таку музику в порядку угару
Я, наверное, не совсем точно выразился :smile: Не имел в виду драйв, просто уж очень весело слушать. Реально, каждый раз улыбка до ушей. Музыка хорошего настроения :up:
Треба відкривати тему "House non-stop"
Кстати, буду только за :up:

Inner City на вечеринках не слушал, но однажды в локальном клубе слушал другой гимн хауса - Move Your Body. Протащился на ура :smile:

Gotta have house music all nite long
With that house music
U cant go wrong
Gimme that house music
To set me free
Lost in house music
Is where I wanna be

Добавлено в 14:39 / Предыдущее сообщение было написано в 14:38

На відміну від класики року, більшість якої сприймається відверто морально застарілою (не знаю, як влучніше сказати), такий-от ретро-наліт надає хаусу (як і техно, в принципі) додаткового шарму.
Вот тут обеими руками. Ненавижу старый, прокисший рокешник :stupid::stupid::stupid:

Назад
Зверху