Jinjer

тєхнарі-пахарі (с)

usyara

double gatefold vinyl
Ім'я
Сергій
Стать
чол
Вік
38
Повідомлення
10 543

Репутація
8 654

Band_mobile_2-2.png

facebook | bandcamp

Инфо:
Jinjer — украинская метал-группа, основанная в 2009 году в городе Горловка, Донецкой области. В их музыке сочетаются грув-метал с элементами прогрессивного металкора. Татьяна Шмайлюк исполняет гроул и чистый вокал, при этом группе не нравятся сравнения с другими метал-группами с женским вокалом. В 2013 году коллективу была вручена премия «Лучшая украинская метал-группа».

Текущий состав:
Татьяна Шмайлюк — вокал
Роман Ибрамхалилов — гитара
Евгений Абдюханов — бас-гитара
Владислав Уласевич — ударные

Дискография: rutracker
2009 — O.I.M.A.C.T.T.A [EP]
2012 — Inhale. Do Not Breathe [EP]
2014 — Cloud Factory
2016 — King of Everything
2019 — Micro [EP]
2019 — Macro

Jinjer: Ігор Сидоренко розкриває секрет їхнього успіху

Jinjer - Micro [EP] (2019)
6077bd4c1a470956b72589e9a412441f.jpg

Genre: Metalcore
Tracklist:
01. Ape
02. Dreadful Moments
03. Teacher, Teacher!
04. Perennial
05. Micro
rutracker
рецензия

Jinjer - Macro (2019)
8f75ef78e75f08fea5177a62ba5b6f73.jpg

Genre: Metalcore
Tracklist:
01. On the Top
02. Pit of Consciousness
03. Judgement (& Punishment)
04. Retrospection
05. Pausing Death
06. Noah
07. Home Back
08. The Prophecy
09. lainnereP
rutracker
рецензия

Их уже сто раз обсуждали в разных темах и чатиках, все знают мем "технарі-пахарі" и т.д.
Но кто то должен был наконец создать эту тему :stupid: Тем более скоро будут крутейшие фото с недавнего киевского концерта. а он кстати был очень даже охеренным

Опис
тєхнарі-пахарі (с)
Країна
Україна
Bongzilla, ну я от зайшов на сторінку гурту у фб і з 24.02 там немає чогось неоднозначного. Здався вам той Джинжер

Так, хорошо. А какой смысл тогда кому-то верить вообще? Если завтра может всё перевернуться с ног на голову.

А от сам факт, що такий зашквар як ДЖДЖ зараз активно і відкрито допомагає країні - це добре, чи ні?
Хулі вони там допомагають ? Хай їбала свої завалять і уйобуть

Ну, тобто, ми здатні на якийсь період часу забути ту всю хуйню про яку йдеться мова,
Ніт, вони одні із тих, хто привів зараз сюди всю цю мразоту

А какой смысл тогда кому-то верить вообще?
Сорі, я не до кінця розумію твого питання, тому не можу відповісти. Що ти маєш на увазі?

Хулі вони там допомагають ? Хай їбала свої завалять і уйобуть
А ось це вже відповідь на моє питання.

Що ти маєш на увазі?
Думаю, тут нюанс, шо типу як можна вірити комусь, якщо вони вчора були відверто ворогами, а сьогодні перевзулись і такі "да да, всьо так, ми за вот ето вот всьо" і всі навколо "кайф, вони одумались!".

Думаю, тут нюанс, шо типу як можна вірити комусь, якщо вони вчора були відверто ворогами, а сьогодні перевзулись і такі "да да, всьо так, ми за вот ето вот всьо" і всі навколо "кайф, вони одумались!".
Так а невже хтось закликає тут повірити у сабж? Моя думка вище була такою, що у сажба міг змінитися погляд на певні речі і все. Якби погляд не змінився, то скоріш за все вони б як і Бардаш оформлювали паспорт РФ, а не збирали кошти на гуманітарку.

Ого, гурт змінив свою точку зору, та як вони посміли
Чего не сделаешь лишь бы из страны в турчик выпустили. Это как Толя Ульянов, который 22 февраля развенчивал укрские фейки про снаряды по детсаду, а 24 февраля РРРРЕЗКО выступил с критикой ужасного империалистического вторжения РФ. Но между постиками против русни обязательно идут у него постики про кровавые репрессии от Зеленского и как все неоднозначно, ведь у нас тут азов и фашисты. Говорят ли жинжир там в Европе про то что тут фашисты и русофобы в Украине? Я думаю, говорят, хоть и не под камеру, скорее всего.

punkbooster, ок, я ж і не закликаю

Хоча он якраз на фб виклали відео на цю тему :stupid:

Интересно что мешало такое видео еще 120 дней назад сделать. Видимо, отсутствие видео от Стерненко

attachment.php

Вкладення

• jabka.jpg
    jabka.jpg
    31.6 КБ · Перегляди: 538
Нажаль, я вже не пригадаю, хто там з якого гурту зашкварився на ватну тему (Роджерс чи ні, хз).
Уотерс кукурікав про російський Крим. Зараз вроді іншу позицію займає, але, навідміну від Гілмора, дуже малопомітну

Добавлено в 09:33 / Предыдущее сообщение было написано в 09:30

Sun of a Beach, толя улянов - це такий собі толя пєтушарій тільки з постмодерном і пошкодженням мозку на тему 'я всєґда буду протів'. Прикольно було б йому екстрадтцію оформити:stupid:

Добавлено в 09:37 / Предыдущее сообщение было написано в 09:33

По сабжу цим особам не вірю. Бидлану Ракицькому, який звалив з рашки після років 'всьо нє так однозначно', сказавши, що все тепер однозначно, вірю, бо він міг спокійно там лишатись і жити в своє задоволення, а цим - ні. Бо в них, какби, прибутки на заході всі і вони там гопота донецька, могли б голову раніше включити

в темі срач - життя повертається:stupid:

олег в., показово, ульянову дуже полегшало як свинособаки заїхали до його мами в село. в значній мірі лівацтво як рукою зняло

Добавлено в 11:45 / Предыдущее сообщение было написано в 11:41

Nook, очевидно разом з барадашом чекали коли "наші приїдуть"

Юрец, він дріб'язковий заздрісний чмошник і лівак суто випадково, він точно так само міг би бути православним традиціоналістом - головне щоб поскиглити можна було.

Бидлану Ракицькому,
Ключове слово тут - бидлан, тому я такому не вірю, і не повірю нікагда. Воно сука, тут вафляло, на роісі там собі жило і в хуй не дуло, потім щось його там не влаштувало - воно звідти з'їбнуло. Зараз Допа як примір - піп - жидобандерівець і упівець, в польоті перевзувається - і в такоє повірити і забути ? Ні, пацани, ніхуя :moral:

показово, ульянову дуже полегшало як свинособаки заїхали до його мами в село. в значній мірі лівацтво як рукою зняло
то чим займається толя, виправдовуючи русню - це не лівацтво, а звичайна українофобія і ватність. раз відпиздили правачки і всьо, всі українці погані.

#BringTolyaBackToKorchinsky

Добавлено в 17:51 / Предыдущее сообщение было написано в 17:49

хоча ті, хто знали цього ушльопка, пишуть що і до відпизження погляди в нього були теж кончені, просто люди не звертали уваги, бо він іншим займався

Назад
Зверху