tenebræferis
Dead but Dreaming
Laura Agnusdei - саксофон
Nicola Caleffi - гітара, бас, клавіші, вокал
Luca Giovanardi - гітара, бас, клавіші, вундервафлі, вокал
Andrea Rovacchi - клавіші, перкусія
Andrea Scarfone - гітара, бас
Ulisse Tramalloni - ударна установка, перкусія
Music to tickle yer brain and soothe yer soul. Don't read these words, listen to the music.
Італійський вінрарний (з 1994 року) психоделічний проект з Італії. Активну творчу діяльність сабж почав наприкінці тисячоліття, і з тих пір розродився різноплановими релізами, де заганявся від інді дрім-попу до космічний рейвів та ембієнту. Останній альбом, наприклад, мені дуже нагадує минулорічний повноформат Мінамі Дойч.
Кому цікава більш-менш повна біографія, прошу туди.
ДИСКОГРАФІЯ*
1999 Fever in the Funk House
2000 The Plague of Alternative Rock (EP) - ???
2001 Stars Never Looked So Bright
2003 The Power of Psychic Revenge [EP]
2004 Adult Situations
2004 Marmalade [EP]
2006 After Dark, My Sweet
2011 The Tarot / O Venezia Venaga Venusia [??]
2012 The Wildlife Variations [EP]
2013 Downtown Love Tragedies
2017 Invocation and Ritual Dance of My Demon Twin**
Примітки:
* - згідно офіційних невікіпедійних даних, взятих з офіційного сайту. Дискографії, що там, що у вікіпедії, що на бендкемпі сильно відрізняються. Крім того, на сайті можна знайти туєву хучу збірників з піснями нашого виконавця. Деякі з них дають можливість завантажити в хріновій якості. В будь-якому випадку прошу по можливості додавати, хто які релізи має, в тему: сабж годний.
** - скачав з файлообмінника, тому гарантувати трушність 320 кб/с не можу.
- Опис
- Avant-Rock / Psychedelic
- Країна
- Італія
Julie's Haircut

), то пропоную і в цьому випадку скинутись в загальну касу по 10 грн хоча б від тих людей, що подякували в шапці, і купити всі ті альбоми, щоб залити сюди. Я ж бо не особливо фанат, тому розщедрюватись на всю суму сам не хочу (натомість збираюсь купити останній альбом Vin De Mia Trix за практично аналогічну вартість).